112

Анонимен

преди 7 години

Стига бе, тука не говорим за русофили и русофоби! Тука говорим, че тоя гейй е американски предател! Аз съм на 44г. какво общо имам с Русия! Тоя е извратеняк, дори жена му не я видяхме, срам я е жената от тази!

111

Анонимен

преди 7 години

До Schutzstaffel 78 и Ханонимен 85Шантажи, заплахи и често, действия като тези препоръчани в коментарите ви, обясняват 90 процентната популярност на вашия кумир и вожд.

110

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Вземи да се допитваш първо до Тръмп бе, толкова ли не загря какво се случва.Русия има нужда от Европа като приятел и партньор, толкова си анахроничен Роска, просто няма шанс да разбереш какво се случва.

109

анонимен

преди 7 години

На път е една политическа партия,да последва съдбата на друга (ндсв) !

108

Анонимен

преди 7 години

Роско дългоноско! Още ти помним срамната автобиография. Когато ЕВН за малко да ги изгонят... ти ги спаси по най-срамния начин. Спомняме си и как посрещна Джим Кери на вратата на президентството. Недей дрънка глупости, че утре ще посрещаш руските делегации до табелата "София".

107

Руснак

преди 7 години

До до руснакТи си истински русофил и пример за всички българи. Мразиш люто украинците, защото ние сме ти казали да ги мразиш. Така ще мразиш и българите, които не ни се кланят и не пълзят по корем пред нас! Вечно сте ни длъжни, за двойното освобождение.

106

Западноевропеец

преди 7 години

До 123"БЪлканите" са много важни за Европа!!!

105

Анонимен

преди 7 години

Ако Бълканите бяха толкова важни за Европа, нямаше да ги превърнат в гетото на континента.

104

Западноевропеец

преди 7 години

Cмъртта на джуджето:Дяволът: Ти кой си?Джуджето: Путин.Дяволът: Кой?????????Джуджето: Путиииииииииииин!!!Дяволът: Махай се! Не те искаме в Ада!Джуджето: Ама как така? Аз съм за Ада!Дяволът: Така е, но дори ние, демоните се страхуваме от теб! - и му затворил портите под носа. ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА :-)

103

Анонимен

преди 7 години

А, вие какво очаквате, събрали се мутри, физкултурници и бивши комунисти като Цецка и мр Бийн и си направиха Герб с една Буда-ле начело на мафиотското ЕООД!

102

Анонимен

преди 7 години

До Schutzstaffel 96Браво, добра антиреклама правиш на КГБ и неговия шев Путин.

101

inter

преди 7 години

Komentarite na Plevneliev sa ni6to pove4e ot edno natqgane za mqsto v evroparlamenta i podsigurqvane na bude6teto si. Govori ne6ta koito sa ugodni na Bruksel . No vsu6tnost znae 4e govori gluposti. Sam e izbral putq si ...

100

Анонимен

преди 7 години

Тези от ГЕРБ са пълен цирк. Добре, че програмата им е към края си.

99

до Шопа

преди 7 години

Шопе, нема нужда да чакаш бе!Хващай пътя в Украина/404/ или в Сирия, но преди това си направи солидна застраховка "Живот".... за всеки случай!

98

Анонимен

преди 7 години

На Нова година пак ше го гледаме.

97

БАЧКАТОР

преди 7 години

Тоя до последния си ден ще ръси глупости и омраза против руснаците. Щом на самия Бойко му писна от него , каккво да го обсъждаме повече.

96

до руснак

преди 7 години

"Преобякъл се украинеца и пак в тия."Ей, това укропитеците сте много злобни твари, колкото и да сте зле, вместо да се опитате да се оправите, желането ви е единственно другите да са по-зле!Уви, за разлика от вас, ние сами правим сами избор - добър или лош, времето ще покаже, вместо като вас да чакаме Нуланд с курабийките да ни подсаже за кого да гласуваме!

95

агнешка главичка

преди 7 години

Мълчанието на агнетата свърши .В САЩ големия началник вече е друг , но нашия Хибридко Офшорковсе прави че не е чул . Сега явно се надява да го вземат чистачка в Брюксел.

94

Анонимен

преди 7 години

ЕС е абсолютна джунгла в момента, подкрепях с две ръце Брекзита на англичаните. Но!- това е за силна, независима страна като Великобритания.. Реално България просто няма как да вирее извън Съюза, върнем ли се в орбитата на Русия, просто се връщаме десетилетия назад. А комунистите постоянно това иакат и всеки път докарват нац. катастрофи, но българите винаги се оказват с къса памет. Тази партия БСП ( наследник на БКП ).трябваше отдавна да бъде забранена и лица като Станишев, Йотова, М.Манолова и мн. др. трябваше да бъдат пратени в музеите. В политиката на т.нар. социалисти няма нищо социално

93

pushilka

преди 7 години

в деня на изборите да му дават думата означава на практика, че извършва агитация, голяма част от думите които обикновено използва не схваща значението им, това се дължи отчасти и на произхода му