242

made in BG

преди 7 години

Боко мутрата рекетира и манипулира хората дано не го слушат , купува здраво гласове в момента на *** и турци ако спечелят Турска република ще бъдем , чисто икономически този рекетьор само заплашва не знам кой нормален достоен човек би гласувал за Герб - Гроб

241

Тиквиник

преди 7 години

Ко ли си мисли сега ще взема всички постове като назнача баба ЦЕЦА ?Ко ли си мисли тиквата ?

240

СИК са секта

преди 7 години

Едно е да си ПРЕЗИДЕНТ друго е да си МУТРА без мозък играеща си със нервитена народа !ОСТАВКА и са махай долен асвалтов герберастин мръсен ,*** ,смотан,уродлив *** .

239

Пазете кръвното!

преди 7 години

Боко да не вдигне пак кръвно, че с това наднормено тегло може и ***. Кой ще му харчи милиардите, а????

238

Анонимен

преди 7 години

А си беше поръчал две лимузини за милиони за него и за бъдещата президентка Цедка, както той си мислеше, че ще стане...

237

Анонимен

преди 7 години

Баце, ти направи груба грешка да си вържеш оставката към изборите, аз гласувам за президент, а не за правителство. Заплашвайки ме, че ако не гласувам за кандидата ти ще бутнеш правителството, ти искаш да провериш кой има по-големи топки- ние или ти. Голяма грешка да ни изкачаш като Рамбо на изборите.

236

Доган и БСП победа!

преди 7 години

1. Луканов ни оправи!2. Виденов ни оправи!3. Станишев ни оправи!4. Орешарски ни оправи!5. Време е Нинова да ни оправи!

235

Анонимен

преди 7 години

Знае езици,юридически подкован,мисли за хората - от утре спирам да ходя на работа,защото ще го обидя,че не оценявам усилията му да живея по- добре!!!!

234

Анонимен

преди 7 години

Как става тя работа от всякъде дават празни секции изведнъж 50% избирателна активност ?Явно хората на Цветанов мъкнат чували като за световното.

233

Слънцето

преди 7 години

Защо да подавам оставка????Нашият кандидат е 2ри!!Този на народа е предпоследен!!!!

232

анонимен

преди 7 години

Надяваме се, вече 27 г., че някой ще ни оправи! Е, оправиха ни! Не си мислете, че сега ще е по-различно! Трябва да минат поколения, за да възкръсне България!

231

Анонимен

преди 7 години

Не може да го санкционирате - той не агитира, а рекетира

230

Анонимен

преди 7 години

Радев днес отговори на въпрос на чужда медия на перфектен английски. Браво!

229

Бистришки котак

преди 7 години

Оставете го Пипона,толкова му е пипката!Не е искал.НО просто си е ограничен ,първичен чалгосан сикаджия!

228

ОСТАВКАТА КОГА?

преди 7 години

Тиквун да пише оставката ! МИГ 29 бие с над 20% !!!

227

Анонимен

преди 7 години

Поздравления за ген. Радев! И въпреки, че не симпатизирам на БСП, поздравления и за тях, че успяха да се вдигнат след резила Станишев. Само да не си приписват заслугите за победата на Радев. А на предстоящите предсрочни избори - гласът ми отива за националистите, защото искам някой да спре ромите и "бежанците"!

226

Гербав

преди 7 години

Протестирам,срещу използването званието на генерала!!Майката е 3ти разряд стругар!!!!Генерал срещу нашата другарка,треторазрядната стругарка!!!Майчице,хелуин свърши,сваляй маската!!!Или по-добре,недей!

225

Mikert

преди 7 години

Освен ЦИК да санкционира този човек, друго разумно не остава, ако се докаже агитация! Стига вече, за едни може, а за други не! Нали всички вървим по тази земя.

224

Анонимен

преди 7 години

Менте генерал-предател/заселва ислямисти/ от пожарната, срещу Български Генерал от ВВС/вижте какво прави Радев на авиошоуто в София 2014/-резултатът е ясен. България над всичко!

223

Пижо

преди 7 години

До 211 не разбирамДавам обяснение - Данговите са голяма комунистическа фамилия в Плевенско. Така Цецка бързо е забравила дядо си и се е омъжила за да направи кариера. Тогава е била Дангова, сега Цачева, за да ни покаже , че е демократ