31

Анонимен

преди 7 години

32 Нормалните хора гласувахме в 7-8 сутринта, когато беше празно, за да не се налага в 18 когато всички свършват работа, да се редим и да чакаме ... още повече след 12 часов работен ден.

30

калкулатор

преди 7 години

До АнонименНаучи се да смяташ....

29

Анонимен

преди 7 години

Ако някой не му е ясно в Герб вече има най малко два лагера - това е причината за тези неразбориии, а колко до избора е ясно, че поддръжниците на Радев са ранно гласуващите. После вече се изравняват и в края на деня зависи от тези дето не са преценили или все още се чудят за кого и въобще дали да гласуват.Но изглежда, че Борисов иска да хвърли оставка...

28

ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА

преди 7 години

Дори Цецо не може да спаси положението с фалшивите протоколи.От довечера ще имаме нов президент, а от утре правителство в оставка.Бойко Борисов ще е на трудовата борса ! :)И НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !

27

Български

преди 7 години

Български и невярващ народе,.докога ще се самонаказваш и ще избираш поробителите ти ,мръсниците и злодеите,докога ще гоните младите по чужбина.,не разбрахте ли ,че вие сте злото -черна ,*** и гадна комунистическа ***.Срам и позор за вас родители.чакате парите от внуците си ,но не от Русия , а от там откъдето плюете..така се случва с невярващ народ..и все пак Бог да пази България и млакото останали български християнски семейства..Но знайте комунисти ,никога няма дойде червената задушница

26

Анонимен

преди 7 години

при два и половина милиона активно гласуващо население, два процента са повече от 200 хиляди души. Цецка трябва просто да ги е "глътнала" в рамките на час-час и половина.

25

Анонимен

преди 7 години

25 - абе вие знаете ли колок са 9 процента бе хора? да намалее разликата на Радев с 1,2 проецента - разбирам - Даже с 3. Ама 9? това значи МИЛИОНИ хора да се изсипят да гласуват само за Цачева в обедните часове - и нито един - за Радев?

24

Анонимен

преди 7 години

На първия тур глсовете на десните в България бяха разпределени между Цачева, Марешки, Трайчо и Патриотите - така че няма манипулация, тези гласове най-вероятно днес ще играят за Цачева.

23

Анонимен

преди 7 години

в Дарик резултатите "замръзнаха" още към 12 часа на едната агенция и 13 00 часа - на другата. Опитват цял ден да подменят вота.

22

Щерев

преди 7 години

на първия тур ни брояха за пощенски пликове, днеска сме агнешки главички, какво ли ни очаква още...

21

Gorovo

преди 7 години

Bravo Smolyan!

20

Анонимен

преди 7 години

пригответе се за най голямата манипулация правена някога в бг

19

Нагъл манипулация

преди 7 години

откраднаха близо 9 процента на Радев.... Според Блиц той вече е паднал до 56 а Цачева подскочи до 39. Припомняме че радев започна от 65 процента.

18

Хенде Хох

преди 7 години

След два часа ще се почне яката мушендия!!!...

17

Анонимен

преди 7 години

Е, то ти е ясно че без Банкянският апапин ,вие като партия изчезвате от хоризонта и заминавате при дедо от Мадрид. Нема го Боко и врътките с милиарди като Ктб , Еврофондовете и... т.н спират.Бандата се разпада и.. .Тогава е ясно ,мажоритарните са ви по на сметка , имате парици пак ще се намушите тук там , ехе хитреци.

16

промяната

преди 7 години

До бай Ристотя е седесарка като Бисеров - още по-фина

15

Анонимен

преди 7 години

То българският народ ще бъде размазан както стана при Виденов, Станишев и Орешарски.

14

Любака

преди 7 години

В момента се случва брутален шантаж на изборите.Всички са впрегнати по махалите из страната, секциите празни, а избирателната активност по-висока?Имаше достатъчно време за отпечатване на бюлетини.Герб ще спечелят тези избори, но не зная в същност дават ли си сметка, какви губещи генерално са?

13

Анонимен

преди 7 години

И сега какво стана пристига Орешко с безрезервната подкрепа на обичайните заподозрени бекапе 1 , сарая, златния бутон и ктб.

12

izh

преди 7 години

Mиличките ми те червени избиратели. И със снимка се уредили. Те са бъдещето на България, за другите Терминал1,2. И после да не плюете че сме най бедни - вижда се защо !!!!