16

Анонимен

преди 7 години

18 е една откачена женска, не се занасяй с нея.

15

не

преди 7 години

аз имам един такъв *** въпрос - има ли Божа заповед, която Тръмп да не е нарушавал?! И защо в България да не въведем изучаването на предмета "ЗАКОН БОЖИЙ". Децата да знаят не само природните, но и Божиите закони?!!!

14

горд българин

преди 7 години

ИСТИНАТА Е ,че сме велик народ с много повече национални ценности от много други нации.Излишно е сами да се самоунижаваме.ЛОШОТИЯТА идва от непознаване на демократични принципи и нерешителността ни.Все чакаме някой от някъде да ни измъкне , а трябва да повикаме Неволята на помощ!

13

ИСТИНАТА

преди 7 години

И ГЕРБ , и БСП, са московски мекерета!А Кремъл е централата на световния тероризъм!ТОГАВА,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ В СВЕТА, ЗАСЕГА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ В ЕВРОПАНа 16.04.1925г. в катедралата Св. Неделя в София,на опелото на български генерал убит за примамка от комунисти-московски мекерета , е извършен най-кървавият терористичен атентат. Ранените са над 500,жертвите надхвърлят 200-много невинни жени и децаСред убитите са 13 генерали-ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ,които България е водила

12

хаха

преди 7 години

открихме виновника за лудостта на Тръмап - Обама:-))). А за Брекзит сигурно е виновен Дейвид Камерън! Не ставайте смешни.

11

do 14

преди 7 години

злобата ще ти докара нещо сериозно и нелечимо.. ретард..

10

Анонимен

преди 7 години

Голям ЦИРК!Биг ШОУ! Чок СЕИР!Цяла България спори ,кой от двамата КОМУНИСТИ, е по-голям АНТИКОМУНИСТ!

9

Анонимен

преди 7 години

До пехотинец - мен не са ме изнасилвали виж на теб може и да ти е харесало.

8

до 10

преди 7 години

ти от кое племе си? що говориш български?

7

Анонимен

преди 7 години

Като се обърне каруцата-пътища много. Я камилата, я каруцаря.

6

Д. Вашингтон

преди 7 години

Каква квалификация имаше Обама та се очакваше нещо друго да стане. Само шоколадов тен и сладки приказки не са достатъчни, за да бъдеш номер 1.

5

пак

преди 7 години

Гениална тъпотия е тая статия ......

4

Анонимен

преди 7 години

Имаме нужда да се върнем към истинския капитализъм. Държавата не трябва да измисля повече закони, които само съвестните спазват а да се помъчат как сегашните ни закони да се наложат върху мълцината мафиоти в тази държава.

3

Анонимен

преди 7 години

Глупости Тръмп ще управлява или с твърда ръка или заминава на бунището. ЯАбама и Хилъри скоро ще гледат белия дом през решетките само да им се покажат другите имейли.

2

Анонимен

преди 7 години

Много правилни изводи, ама най голямата грешка беше да оставят един африканец да ръководи най-силната държава в света. Изпонаусраха се по всички направления.

1

Анонимен

преди 7 години

Нещо за арестуваните няма ли да пишете ? Стах лозе пази. Аз докладвам всичко което пишете на Ердо да знаете.