38

Идеалист

преди 7 години

Още ли вие мъчно за извратената Клинтънка. Тя вярва само в разрухата по света, носена от американската авиация, морски пехотинци. Изглежда, че доста зелено ви е пуснал Сорос!

37

ОСТАВКА !

преди 7 години

Оставка, Тикво !

36

Bond

преди 7 години

Мдаа.... този пасквил е писан от някой сopoco.ид, който след два месеца щв кандидатства за работа в Титан, като боклучкия или чистач.

35

Спарта

преди 7 години

Кръгът Гулденбург, масони, илюминати, рептили, ФБР , папата и куп други тайни кръгове дърпат конците на света.Тръмп е просто играчка в ръцете им.Никой не би позволил своеволия на usa- президента,дайте по-сериозно :))) Напишете shapeshifters в ютюб и вижте какви хора-рептили управляват света!

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВъзгледите му за ЕКОЛОГИЯТА са правилни. Вярва във факти и че маймуните трябва да си седят в джунглата.

33

Анонимен

преди 7 години

Браво, САЩ! Умен, представителен, откровен, прям, емоционален и красавец президент си избрахте! Нормален човек! Да е жив и здрав!

32

ЗА 30

преди 7 години

До АнонименПИШАТ, ПИШАТ, СОЦА СЕ РАЗПАДНА И ОСТАНА САМО МРЪНКАНЕТО

31

Анонимен

преди 7 години

Първо ще смени управляващите, те вече на практика са сменени още на тези избори. После ще вкара корумпираните в затвора и други такива неща.

30

Анонимен

преди 7 години

ОСВЕН КАФЯВИ МЕДИИ НАПРАВЕНИ С КРАДЕНИ ПАРИ ИМА И БЕЛИ ЧИСТИ МЕДИИ

29

Анонимен

преди 7 години

До КукувицаИМА ЕДНА ХУБАВА, ЧЕ КОГАТО ВНУШАВАШ КАКВО ДРУГИТЕ ИСКАТ ИЛИ НЕ ИСКАТ ИЗЛИЗАШ НАКРАЯ *** И ТИ РАЗКАТАВАТ ФАМИЛИЯТА. И ПАРИТЕ НЕ ТИ ПОМАГАТ.

28

Анонимен

преди 7 години

До SnorkyЕееех, Snorky,Ако знаеш колко ми се искаше такъв човек да застане начело на БАН, докато работех там и да наложи такива правила, за каквито пишеш ти. Защото недоумявах как така роденото за мотика е назначено на длъжност владика /по-точно казано, на длъжност научен работник/.Сега, когато станах по-зрял човек с по-голям житейски опит, разбрах, че подобен на Тръмп трябва да застане начело на България, та най-после нещата у нас да се нормализират.Поздравявам те за точните формулировки!

27

Анонимен

преди 7 години

Като изключим някои възгледи, свързани с екологията, всеки един нормален човек би споделил убежденията на Тръмп, ако е на негово място.Нашите управляващи "примадони" да четат и да се учат!

26

Runners

преди 7 години

Вчера четох,че Ванга предрекла Обама ( да се разбира Осама-има клипове,доказващи,че Барак е бин Ладен) ще бъде последния президент на САЩ,изкарал докрай мандата си! В България пък през 207-2018 да се появи спасителка (44 годишна)! И държавата щяла да тръгне нагоре! Тръмп е просто пионка,Путин отдавна е убит,това са двойници.Как 2010 ще говори перфектно немски,а 2012 говори с преводач с Меркел???

25

Уточнение

преди 7 години

Симулирано дАване" или "давЕне"?Като се има предвид какво причиниха терористите на 11 септември, с перце ли да ги галят бе, господа от НПО-тата?

24

Анонимен

преди 7 години

СИГУРНО ВЯРВА, ЧЕ БРАДИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ БРЪСНАТ!

23

Snorky

преди 7 години

Крайно време беше начело на най-великата страна да дойде нормален човек. Той вярва в нормални неща защото е нормален. Черни, мексици и подобна *** трябва да работи за да яде...никой не ги кара да мислят, само трябва да работят. Не си спомням черен шахматист да е имало някога в историята.

22

Анонимен

преди 7 години

"Има една хубава сатия в Блумбъг за Тръмп в която се казва, че той не иска да"И ЗА ПУТИН ПИСАХА ТАКИВА СТАТИИ - КАКВО ИСКАЛ, КАКВО НЕ ИСКАЛ, АМА СЕ ОКАЗА ЧЕ ТОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ

21

Анонимен

преди 7 години

До Кукувицасам се сещащ колко импотентни са опитите на Блумбърг да казва на Тръмп какво да прави и да се опитва да внушава

20

Анонимен

преди 7 години

"ВЯРВА В БЯЛОТО ГОСПОДСТВО,НЕ ЧЕ СОМБРЕРАТА И ПЛАНТАЖНИТЕ РАБОТНИЦИ СТАВАТ ЗА НЕЩО СВЪРЗАНО С МИСЪЛТА И НАУКАТА."Ти също .

19

Анонимен

преди 7 години

Какви работи ставата еййй, след победата на Тръмп, руския премиер Медведев посети Израел и там го завели на стената на плача и цяла група равини го убеждаваха, че каквото и да си пожелае пред стената руския премиер, пък руския президент нищо че си е в Кремъл, щяло да се сбъдне.