126

Бай Ганьо

преди 7 години

Естествено много от хората във форума са доста по-зпознати с това има или няма животни и растения на Венера. Предполагам са ходили там и затова категорично осмиват хора физици, занимаващи се с Това от години. На бай *** наука не му трябва -той всичко знае!

125

Анонимен

преди 7 години

Като се ходи на Венара много трбва да се внимава, че тези скорпиони много лошо жилят и са много отровни.

124

1

преди 7 години

Значи са сигурно, че е еди колко си бара налягането, но не са разбрали как така има живот. Я стига глупости.

123

сминдух енд чесън

преди 7 години

Срещу някой друг лев ,може и по големи бозайници да завъдят на Венера.

122

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Гущер не виждам на снимката,ама на около сантеметър вдясно от летящата чиния забелязах нещо като чайка кацнала върху камък...Ето и аз значи имам принос в изследването на космоса...

121

пари

преди 7 години

дайте на учените пари и работа.стига магистрали и без друго по цариградско караш с 10 км/ч

120

г

преди 7 години

никой нищо лошо няма против БАН!!!просто и те са хора и те гърла хранят, а някой сърбат и ракийка... след десетата виждат извънземни и русалки ;)

119

Китов

преди 7 години

Браво на БАН. Явно добре работят. Трябва да им увеличат бюджета и да им дадат повече от нашите пари, които народът плаща за данъци, ДОКАТО ЕДВАМ ОЦЕЛЯВА. НАГЛЯРИ!

118

b

преди 7 години

В БАН работи човека. Факт! Много е умен, но ...

117

Анонимен

преди 7 години

Така ли ми се струва или и вие също виждате пустиня!?!?! При температури от стотици градуси на венера и без кислород къде видяха тези гущери и цветя немога да разбера? По всяка вероятност някой не е добре със психичното здраве и как са му дали достъп да се произнася по тези въприси нямам представа! Ама във века на глобализма всичко е възможно.

116

ognyanz

преди 7 години

Оригиналната статия може да бъде прочетена в АСТРОНОМИЧЕСКИЙ ВЕСТНИК, 2012, том 46, 1, с. 4457 . Публикувана е на адресcosmic-rays.ru/articles/%D0%92%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0.pdfЧетете и след това коментирайте. За тези, който няма да я прочетат: наименованията обектите, за които се регистрира някакво преместване, и наподобяват нещо подобно на Земята, са винаги в кавички - например "скорпион", а не скорпион. Правят се само предположения, какво може да бъде това.

115

Люта чушка едно

преди 7 години

не е фантастика, на венера и марс има и люти чушки! тези от венера са по-вкусни поради по-благоприятните климатични условия, в които растат..

114

ХАХАХАХАХА

преди 7 години

"Руснакът показа кадрите. То се вижда как се движи, бавно-бавно..."Забравил е да каже на колко водки са били тези които са се движили там бавно-бавно.

113

LUDIA_PROFESOR

преди 7 години

Ама Вера от де изсмука тия простотии.Розовите хапчета взимаш ли ги редовно?Вие вярвате ли че сериозно е говорила с професор или по вероятно пред огледалото е комуникира със себе си ?А вие знаете ли че на Меркурий има летящи огнени китове?

112

Анонимен

преди 7 години

Просто си ги представете: събрани една сюрия професори, рушняка сочи с показалката по "кадрите от Венера" и обяснява - те това е цветче, онова бръмбар, но обърнете внимание на бавно движещият се гущер и особено на облачето венерианска прах, което се наблюдава в подопашната му област; уважаеми г-да академици, свидетели сме на нов феномен - венерианският гущер пръ..на, а онези кимат дълбокомислено и гладят брадите.

111

един

преди 7 години

Снимката ми прилича на обърната.

110

алк

преди 7 години

в БГ не дават пари на учените и хората се пропиват и започват да говорят едни нещаааа. евроатлантик? в бан има много умни хора.факт! обаче има и пияници ;)хората не издържат на натоварването и безпаричието. накрая посягат към чашката.

109

до 105 Българин

преди 7 години

Гледам , ти си ги изпил....

108

алк

преди 7 години

как пък веднъж не показа една качествена снимка? Все едни такива размазани ;)така е и с лъжите!

107

учен от бан

преди 7 години

От 107 до 110 коментари са писани от прекалил с дрогата нежен софийски евроатлантик.