6

Анонимен

преди 7 години

"обнародва законите" за рекет на народа.След като министрите вече са взели за всяко законче милионче и депотатите са получили плик с пари за гласуване на закони за рекет на народа от държавата президенто длага подпис.Защо не написаха колко струва президенството на българския данакоплатец,Заместници, началници, секретари, секретарки всеки с тлъста заплата, обзаведен офис, скъпа кола, превилегии и правомощия.Всичко това е от гърба на данакоплатеца.

5

българин

преди 7 години

Това какво работи знаем,я по-добре кажете колко човека ,,работят,, в президенството,при положение,че сме парламентарна република. 27,6милиона лева изхарчени зай мандата наПлевнелиев по 5,5на година/без парите на НСО за охрана/ Ореваха държавата за тия 240 депотати ,а не виждаме къде са най-благите длъжности .

4

Циганин

преди 7 години

А такава голяма дандания вдигат медиите за тези избори ,а то се оказва че избираме кой ще пие коктейли по света !)

3

Анонимен

преди 7 години

тоест работата на президента е да се усмиихва по коктейли и да вдига наздравица на нова година понеже нищо друго реално не зависи от него самия.

2

Анонимен

преди 7 години

Президентът може всичко да може, но обществените поръчки и финансирането минават през изпълнителната власт, т.е. банкянския ***. Е, те зат'ва он се не кандидатира за президент, а прати Тетка да става за майтап. :):)

1

смЕх

преди 7 години

Никому не нужна институция пристан за второразрядни партийни калинки.