52

тъжен

преди 7 години

След еуфорията от победата на Тръмп, дойде мисленето. Протестиращите не преувеличават, като го наричат Хитлер. Да се махат навреме от Щатите преди да е взел поста

51

Анонимен

преди 7 години

А защо на снимка 5 пише "Никога не ме е било толкава срам, че съм американец"!Ха-ха, значи често ги е било срам, че са "американци", но сега - най-много1 Ха-ха. Език мой, враг мой, глyпост моя!А защо тези жители на САЩ се наричат "американци", те са само част от населението на САЩ, а Америка няма нищо общо с техния СРАМ. Той ако е срам, е срам за САЩ, а САЩ не е Америка. Америка е континент. Стига са АНЕКСИРАЛИ името на цял континент за своята държава. Искат да разхвърлят срама си, а?

50

Боби

преди 7 години

Негодуващ човешки ***!!! Отровени от прапагандата на злобното и хищно Килъри, сега страдат, че се намери човек който им каза истината за смърдящото блато в което вкисват! Нещастници...

49

Анонимен

преди 7 години

Значи срещу цветните е расизъм,а когато те унизяват белите това не е!Знаете ли,че бели предприемачи не смеят да назначат на работа,ако не струва ,не можеш да го уволниш,ще бъдеш съден за расизъм!

48

Анонимен

преди 7 години

До БПФТочно така е! Достатъчно е да погледнеш снимките на "протестиращите" в интернет - уродливи хибриди, рачешки фигури, мърляви, дрипави, космати, с изцъклани (от нещо) "интелигентни" очи, "дами" на високи 15 см. токове от една професия, изобщо - покъртителна картина на народен протест. Клоуни за по десет долара.

47

Анонимен

преди 7 години

Тези яко ги тресе колониален социализъм. Нали искаха избори? Изборите бяха демократични. Интересно ако бабата беше спечелила дали привържениците на Тръмп щяха да подскачат толкова. Латино, Нег'ро, Полуфабрикатис трябва да си ходят по родните места. Повечето подкрепили го са бели. И стига с тоя расизъм! И цветните субекти са били върхът, но преди 5-6000 години. От тогава не са мръднали значително. Най им изнася на готова система да кацнат отгоре.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57Щото Обамба беше, а! Аман от *** със самочувствие на пророци!

45

Анонимен

преди 7 години

До izhИстината боли и хапе мързеливите неграмотници, крадльовци и бандити! Тръмп казва истината! Затова е този протест (доста надуван от медиите, де) срещу него. Истината ги ухапа, Тръмп не искаше да го избират чрез ласкателство, лъжи, слагачество... За разлика от конкурентката му, която с непестанна зинала в лицемерна ухилка уста, се подлагаше на всички, дори и на отрепките...

44

Анонимен

преди 7 години

щата Вашингтон...: "Той не е нашият фюрер!"А кой е ВАШИЯТ ФЮРЕ БЕ, ЛЬОЛЬОВЦИ НЕДОНОСЕНИ? Истерично злобната ли бабичка,ухапана в сърцето от живота, на която не и пука, дали ще живеете и ***, дали ще имат крака и ръце сирийските дечица, "жена", която в радостна истерия крещи : "Дойдохме, видяхме, ТОЙ Е МЪРТЪВ"! Това ли е вашият фюрер, безмозъчни наркоманчета? По колко долара ви платиха! Не ви е срам! "Демократи"... Злепоставяте САЩ пред света!

43

izh

преди 7 години

Добре че американците са по умни и не обръщат внимание на крадливо-кресливата черно латинска *** на която Тръмп обеща орязване на безплатните софри. Или работиш - или гладуваш. Бъдещето на света е такова !!!

42

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ Е ПРЕДИ ВСИЧКО ОБЕДИНИТЕЛ А ТРЪМП Е ПРЕДИ ВСИЧКО РАЗДЕЛИТЕЛ!!!ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НЕИЗБЕЖНО Е И ОТДЕЛЯНЕТО НА НЯКОИ ЩАТИ ОТ ЦЯЛОТО САЩ!!!ПРОСТО ТРЪМП Е ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ СЪС ЗЛОТО КАТО ПУТЛЬОР И ЕГДОГЬОН!ТРЪМП НИКОГА НЯМА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЕЛИЯ САЩ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

41

Анонимен

преди 7 години

До Юли Цезар 54САЩ и България са различни!!!!САЩ 50% е от мулатоподобни и африканци няма как да бъдат изгонени затова Тръмп нищо не може да промени там тамо ще създаде проблеми нищо повече!!!В България богатите решават това е положението

40

Анонимен

преди 7 години

И са къв е този булшевизам? Демократи да протестират срещу демократичния избор на президент? Аман от "умни и красиви"

39

Анонимен

преди 7 години

АКО ВАНГА Е КАЗАЛА, ЧЕ ЧЕРЕН ЩЕ ЕПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЗНАЧИ ТОВА Е КРАЯ!!!!ТРАЛЯЛЯНАЛЪМП ЩЕ ФАЛИРА САЩ ЗАЩОТО В ТОВА Е НАЙ-ДОБЪР!!! САМО 1 ОТ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ДА СЕ ОТДЕЛИ И СЪС САЩ Е СВЪРШЕНО!!!!!ПУТИНОЕРДОГАНИСТА НАЛЪМП Е АНТИ СИМВУЛ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ФОРМИ И НЯМА КАК ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЯЛА САЩ А САМО НА ОТДЕЛНИ НЕЙНИ ЩАТИ!

38

истина

преди 7 години

Сорос много го е страх от Тръмп, няма с какво да го купи и изкарва по улиците идиотчетата. Настават тежки времена за Соросчо :)

37

Некъф луд

преди 7 години

Не знаех че америка е няколко хиляди човека. Стига с тия инсинуации. Милиони го искат, хиляди протестират. Какво се учудвате, малкия и беден човек взе да надига глава и повече не иска да бъде управляван от марионетките на корпорациите. Запомнете, няма по голям от народа.

36

Пъзел

преди 7 години

Коя Америка? Онази която чака на социални помощи ли?Понеже не ги устроива това, че няма да получават на готово, а трябва да работят?Коя америка, г-да платени джурналисти?

35

Суека

преди 7 години

Платените *** излязоха по улиците и гейовете и лезбийките ... нормалните хора искат промяна и затова избраха ТРЪМП а крадците , корумпетата , утрепките искат Килъри пъпета !

34

Анонимен

преди 7 години

SKORO VSICHKI TERORISTICHNI ORGANIZAZI SHE RUHNAT BXK AMERIKA PROTIV BALGARIA SOROSIDNI FONDAZII KOITO PODSTREKAVAT MALZINSTVATA DA IZBIVAT I TEROREZIRAT BALGARITE BEZNAKAZANO

33

Анонимен

преди 7 години

Бяхме на 3 минути от Трета Световна Война (Doomsday Clock is at 23:57 - Три минути преди Полунощ, Деня на Страшния Съд, ядрен апокалипсис) ако *** Припадаща Рептилка (на която `и преливат кръв от новородени деца за да я държат на крака) беше избрана за Президент, в Сирия и Европа щеше да има ядрен конфликт подпален от натовските миротворци! Радвайте се хора и празнувайте! Дано Тръмп да я вкара в затвора, Майката на т. н. Ислямска Държава, наводнила ЕС с афгански орди!