101

123

преди 7 години

Хах!Сървърите в САЩ на сайта, предоставящи информация за емиграция в Канада, е престанал да работи - не са издържали на множеството запитвания към него.

100

сминдух енд чесън

преди 7 години

Просто ще има концентрация върху собствената икономика,а пиявиците у нас може да преминат към сух режим

99

Я пък ти!!!

преди 7 години

Към Гроздан Караджов: Действително, може да се наложи да потърсиш алтернативни начини да печелиш, да лаеш срещу Русия може вече няма да е доходно!!!

98

Анонимен

преди 7 години

Още в началото на кампанията на Тръмп казах че той е единственият който говори на разбираем език. Всички други говорЯт без да кажат нищо. Само той се осмели да каже че царят е гол и оная работа му се мандахерца. Тръмп е правилният избор на американският народ. Омръзна им десетилетия да ги правят на *** и да хранят армия извън държавата им.Хвърлят Милиарди за оръжия а има хора които нямат нито подслон нито храна за да преживяват. И това ми било страната на неограничените възможности!?!

97

Анонимен

преди 7 години

А бе откога добрите и балансирани отношения между САЩ и Русия се оказаха заплаха за света? В моите спомени всички мечтаеха за това, а сега в либерастките глави битуват страхове, с които искат да заразят и обикновените хора!Обаче обикновените хора продължаваме да мечтаем за мир, защото той е най-важен за нашия живот!

96

123

преди 7 години

Изненадата (неприятна!) е за всякаквите политолози-либерастчета и либертарианчета, у нас...и не само. Панически вият от страх, а и ще се опитат да протестират, защото...всички постепенно и навсякъде, ще се оттърват от тях! Трябва да се оттървем бързо, от либералните икономисти у нас, и всякаквите либертариански NGO-та!

95

Любака

преди 7 години

Не ви ли писна шайка мекушави лигльовци да управляват живота ни?От страх да не загубят власта да бълват помия и лъжи?Вкоренили се във власта и смазващи всеки полъх на коректура?На Американците и Англичаните явно им писна.Бойко бъди лидер и имай пред себе си такъв и коректор, а не някаква пионка, на която трудо името да изречеш и не ни плаши с оставки.

94

Анонимен

преди 7 години

Цецка щяла да си говори с Клинтън на европейски език.Питайте я сега на какъв език ще си говори с Тръмп.

93

карина

преди 7 години

Все някой е изненадан, възмутен, потресен, не е очаквал, изплашен, предупреждават ни, размахват пръст.........аман от Хелоуин ! Истината е , че печели мнозинството , а останалите приемат факта.

92

Наблюдаващ

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА"... ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ СТАНЕ МЪЖ, НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СТАНЕ ЖЕНА... "Имаш грешка. В България президентът досега беше жена, а новият ще е мъж, тъй като на балотажа има двама мъже :)

91

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП СПЕЧЕЛИ СОЦИАЛИЗМА ЗАГИНА

90

Анонимен

преди 7 години

Веселинчо,Не се притеснявайВече новите акбари ще Ви направят прислужници на Халифатавие ще сте 2 категория хораТе ви имат за мммааангалиТака, че ще има нов Възродителен Акбарски Процес

89

Анонимен

преди 7 години

станишев и радев при клинтън

88

Анонимен

преди 7 години

ПОБЕДА ЗА ТРЪМП!! СМЪРТ ЗА ИСЛЯМИСТИТЕ ,ЕВРОПА ИСКА СМЪРТ ЗА ИСЛЯМА ,АМЕРИКА СЪЩО МНОГО СКОРО И РУСИЯ,ДА ЖИВЕЯТ ЕВРОПА,САЩ И РУСИЯ!!!ДОЛУ ПОДКРЕПЕНИТЕ ОТ ЕРДОГАН ГЕРБ!!!ЕВРОПА Е ЖАДНА ЗА КРЪВ ,САЩ И РУСИЯ СЪЩО.НЕКА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СВЕТА ЗАПОЧНЕ СЕГА!!!!

87

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗПРАТИМ СОЦА В МУЗЕЯ. ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ

86

Анонимен

преди 7 години

Грозданчо, баланс означава баланс на силите в света ЕС-САЩ-РусияОзначава край на санкции;край на майдани ;край на финансиране на политически убийства и преврати. Балансът на силите включва Русия, а не я изключва.Баланс означава зачитане интересите на такива малки държави като нас, а не използването им за техни интереси. Аз не си спомням Америка да е защитавала наш интерес. България е използвана от САЩ против Русия.Така че Грозданчо нещо не си в час или си прихванал от Радан, Иво Инджев и сие

85

Анонимен

преди 7 години

"Ианенадата Тръмп и отражението и в България"-Отражението в България ще е да изпратим и ние нашата баба в кухнята.Време е за мъже!

84

Веселин Узунов

преди 7 години

Ако се бе кандидатирал г-н Доган щеше да спечели на първи тур. Който и сега в *** да стане президент първо да накаже виновните за Възродителният процес да не стане хъката-мъката като се вдигнем Родопите.

83

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

"Председателят на групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Джани Питела определи победата на Доналд Тръмп в президентските избори в САЩ като "разпространяване на зараза"АУУУУ, СОЦИАЛИСТИ В ШОК И УЖАСТ

82

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще направи американски СССР.