166

Анонимен

преди 7 години

"Едно безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата назад"---А едно БЕЗСРАМИЕ от МНОГО ГОДИНИ (ГЕРБЕРАСТКО КРАДЕНЕ) докъде ни докара?Кажи, *** принцесо картофена!!

165

ГОШО

преди 7 години

Е те сега се уплашихме че може да станеме и по последни отколкото сме.Пък ако се върнем по назад по някакъв начин всички ще имат работа ,а здравеопазването и образованието ще са безплатни.Ураааааа...

164

Анонимен

преди 7 години

като кажат стабилност и разбирам постоянна мизерия.

163

DDJ

преди 7 години

Или ПЕЧЕЛИТЕ или умираме , май има и други възможности !

162

ДО Размисъл

преди 7 години

Правилно ли съм разбрал, че не харесваш Доган, но ще гласуваш за Ердоган и ДОСТ- я пак размисли.

161

Анонимен

преди 7 години

Много хляб има да ядеме, докато стигнем икономиката от 1989 година!!!!!!!!!!!!!! И то по данни на официалната "стъкмистика"!!!!!

160

БАБА КУНА

преди 7 години

ГЕРБАДЖИЙСКАТА ВЪРХУШКА ВЕЧЕ СТАВА СМЕШНА И ЖАЛКА. ТАКЪВ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗПУСНАТ КОКАЛА, ЧЕ ЧАК НЕ СЕ ЧУВАТ КАКВО ГОВОРЯТ. ИЗПРИЩИХА СЕ ОТ МАНИПУЛАЦИИ. СРАМ И ПОЗОР!

159

Анонимен

преди 7 години

И понеже Орешарски искаше стабилна граница... а баба Меркел беше решила друго, умните и красивите се присетиха да възкачат народното недоволство от гафа с Пеевски, подкрепени от ежедневната дажба шумоляща хартия и върнахме "патриция" от Банкя?! Народа гласува "за" Белене, получи среден пръст, растящи цени на вода, ток, данъци при стопирани заплати, плащаме на банките, че си държим в тях парите, подготвят всичко в държавата за "концесия", заселваме трайно мигранти с равни права с българите....

158

Анонимен

преди 7 години

Плашете гаргите! Не нас!

157

борис

преди 7 години

ББ си направи харакири, каквото не се е случвало в българската история.Ако беше номинирал Фандъкова за президент имаше шанс да спечели още на първи тур, но така или иначе печелеше убедително. А след сериозна победа би могъл да иде на предсрочни парламентарни избори, да получи висок резултат и да сформира много по-стабилна коалиция с която да си властва спокойно още един мандат.Но явно много си е повярвал и сега ще загуби и президентската и премиерската позиции.В демократичните държави един лидер се изхабява за два мандата и трябва да си ходи, ББ също,лошото е че след него идват московски п

156

маде ин Булгари

преди 7 години

Цачева: Ако не ме изберете иде студ, сняг, лед, потоп, цунами, земетръс, засуха, изригване на вулкан, последния (страшния) съд, ще спрат тока, парното и водата, Боко ще спре да плямпа по кабеларките и много много други злини!

155

проктолог

преди 7 години

През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Дори да се върнем назад и да стигнем 1989 година, ще бъдем толкова добре, колкото и през 2015!

154

глупости

преди 7 години

Пълни глупости! България, благодарение на пожарникаря, е трайно заседнала на всички възможни последни места в Европа! И това кметката-марионетка го нарича стабилност?

153

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова за балотажа: Залогът е стабилността на страната!"Едно безвремие от няколко месеца могат да върнат нещата назад"Ха дано ви върнат много назад.Да се види кой с какво имущество е дошъл на власт и с какво е сега. Да се види как така го е получил. А после да идете там, от където дойдохте, преди да направите далаверите и да закопаете Бългаария.Залогът бил стабилността на Страната?!? Тоест стабилните схеми за източване, кражби и далавери на ГЕРБ?Чудесно, не ни трябва такава стабилност.

152

АНОНИМЕН

преди 7 години

ФАНДЪКОВА,СТИГА СТЕ РЕВАЛИ,САМО НА ВАС СТАБЛНОСТА ВИ СЕ КЛАТИ,НИЕ СМЕ ЗАТЪНАЛИ ВЕЧЕ ДО УСТАТА...

151

едит пиав

преди 7 години

Защо когато дигаха винетките,билетчето не мислихте

150

Анонимен

преди 7 години

СТАБИЛНОСТТА ЗНАЕТЕ ЛИ В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА : СТАБИЛНОСТ ЗА ТРУПАНЕ НА МИЛИОНИ НА 10-15% ОТ АЛЧНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ И 80-90 % СТАБИЛНОСТ ЗА СИРОМАШИЯТА НА НАРОДА !

149

Бай Кой

преди 7 години

Тя що не върви да си отводнява европроектите ами плещи глупости.

148

ЛЯВ

преди 7 години

Бившия грузински президент Саакашвили освободи мястото на областен управител на Одеска област в Украйна. Нашата плевня да бърза, американците да не дадат поста на друг.

147

Манолски

преди 7 години

за каква стабилност да говорим ? Дали едната клика ще прибира голямата пара или другата ? сума години наред вастимащите смъкват няколко кожи от гърба на злощастното народонаселение, че сега пак с криза и недоимък ни плашат :D Смешни сте