119

Цвък

преди 7 години

100 000 са махнали от пликовете,за да са недействителни.Майстори са на фалшификациите,не може да им се отрече!

118

ист

преди 7 години

По една телевизия един ром каза - много искам да гласувам за референдума, но няма да гласувам защото не ща. Това са 20 % от имащите право. Те не знаят що е то референдум.

117

Край

преди 7 години

Корнелия Нинова лъсна като шарланик надушва власт. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и ще върви да продава вестници някъде.

116

Край

преди 7 години

Ако Парламента не приеме резултатите от Референдума -камък върху камък не трябва да остане от тази проклета сграда в която се съберат гробокопачите на Родената ни НЕИЗБРАНИ ОТ НИКОГО.

115

Кратун

преди 7 години

Цецо е изгубил два чувала с бюлетини в някоя кофа за смет. 13 000 на 3,5 милиона са пренебрежимо малко. Само който не иска референдумът да мине ще се хване за тази троха. Без бой няма да си тръгнат!

114

Край

преди 7 години

Партиите не искат мажоритарни избори - вие обичате ли партиите и оядените партиини вождове и антураж.

113

Анонимен

преди 7 години

Вече не се търпи в тази държава. Иначе България е прекрасна родина.

112

Край

преди 7 години

Голям ... трябва да си за да кажеш че 3млн. гласували за референдума щото бил на Слави. НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА. В България ще се гласува с мажоритарно за парламент и 90% от сегашните политици ще пасат гъски след това.

111

@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

За пореедн път - ГАВРА с народа! Изманипулираха и нагласиха вотът, но някак си 45% ми се струваше по-поносимо от колкото 49,9%... Б.Б. контролира съд, президентство, ЦИК и така нататък...В България няма разделение на властите! Живеем с минимална заплата от 220 евро на месец под тоталитарен режим, без перспектива в бъдеще....

110

Анонимен

преди 7 години

Добре, че референдума не се прие директно... Страшно е колко хора нямат абсолютно никаква представа за какво иде реч и сляпо гласуват понеже е на Слави...

109

Lan

преди 7 години

А защо хората не се подписваха в списък както е за президент!? Сега ако някой реши да изгори 2-3 чувала с бюлетини за референдума, спокойно може да го направи! И НЯМА как да се провери!

108

Анонимен

преди 7 години

Когато става въпрос за пали народните изедници се сплотяват като един.Усложниха изборите точно заради този референдум.

107

За да е

преди 7 години

вярна тази информация трябва броя на гласувалите хора за всеки кандидат, разделен на процентите му, да дават едно и също число-общия брой гласували. А тук нещо не се получава. От числата за Радев се получва, че са гласували общо 3 827 794 човечета, а от числата на Цачева се получава, че са гласували 3 840 601 човечета. Няма ли в тая комисия поне един грамотен? То вярно, че откак дойдоха герберите калинките са на мода, ама чак пък толкова!

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Дори и да се свика пак и пак референдум,опциите за въпроси намаляват все повече.Отново ще отпадат въпроси под извинението "за това е нужно велико народно събрание"..."Това зависи от нас. Отговарят ни тъпо, защото знаят, че няма да има последици. Не виждам никаква причина за ограничението да се решават чрез референдум въпроси от компетентността на ВНС. И като се има пред вид, че това ограничение идва от закона за прякото участие, това трябва да е тема на първия следващ реферндум.

105

Velev

преди 7 години

До badkikiОтдавна казвам аз,че не е важно кой за кого гласува,важно е кой брои гласовете.

104

Аз

преди 7 години

До ЗащоПо закон недействителните бюлетини участват в преброяването на гласувалите. Т.е., броят на гласувалите се определя от броя на намерените в урните бюлетини, независимо дали последните са действителни или не. Затова от години се опитвам да убедя хората около мен, че единственият начин да вземем държавата си в свои ръце е да не гласуваме на парламентарни избори.

103

Анонимен

преди 7 години

ОЧАКВАХ В ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ВСИЧКИ ДАННИ, ПОДРЕДЕНИ: абсолютни числа и проценти за всички кандидати, както и ОБЩИЯТ БРОЙ НА ГЛАСУВАЛИТЕ.АБСОЛЮТНОТО ЧИСЛО НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ КАТО ЧЕ ЛИ СЕ ПАЗИ В ТАЙНА, А СЕ ДАВАТ РАЗНИ ПРОЦЕНТИ?

102

Boris

преди 7 години

До мадуркоСкрий си грозната долна душица нещастнико! Толкова ли не ти хрумна че може само за малко да съм бил навън, а иначе си живея в собствената държава! *** такава! Такива змийски главички като теб трябва да се посичат! *** мръсен!

101

badkiki

преди 7 години

Нека всеки си направи една проста сметка. Още от сутринта на 06.11.2016г. всички данни, който се даваха бяха толкова забавени и толкова добре пресметнати, че накрая резултата да е точно този. Който не ми вярва да провери и сам да сметне. По между другото, който и да е нормален математик ако нагласяше крайния резултат щеше да даде същия резултат. В крайна сметка той е приблизително 1 глас по-малко от нужното на всяка избирателна секция. Браво добре се справихте с математиката, но ние не пасем.

100

Анонимен

преди 7 години

Добре, че не работи референдума. Кой е тоя дето насила ще ме кара да гласувам? Като не искам да гласувам - не гласувам. Да оправят тези дето искат гласуването да е задължително. И нека направят нов референдум. Пак няма да се приеме. Българин иска да е чист пред съвестта си и не иска да гласува за такива депутати. А после гласуващи *** да натякват на негласуващи, че ние сме виновни. Вие гласуващите сте по-виновни от негласуващите, защото като давате глас се съгласявате с депутатите.