35

Анонимен

преди 7 години

Ооооооо, ако има изискване за ценз, би било супер. На националистите гласовете ще паднат до 2%.

34

Анонимен

преди 7 години

Заливат ни пакистанци, индийци, индонезийци, татарстанци, корейци...Направо на вълни ни заливат, само чудно как мечтата им е да отидат в Германия, или Англия. Това е прокълната земя, тук ни българите искат да стоят, ни бягащите от война, никой.

33

Анонимен

преди 7 години

До Фен на бспТо това добре, но по-важно е не да се гласува задължително, а да има изискване за грамотност на избирателите! Няма значение къде се намира избирателя, той просто трябва да може да чете и говори български език!!! Тогава купуването на гласове ще падне драстично. Справка - резултатите на Цецка!

32

.....

преди 7 години

Колкото и да плюят генерала да фалшифицирват вота и да копуват ромски гласове Цецка няма да спечели .Не сме овце че да ни я пробутват тази по зле ще е и от плевнята , гласувам за герб по принцип.... .Изборите не са за парламент така че се гласува заличност колкото и да ни говорят обратното...

31

абе брато ,

преди 7 години

До Анонимен 24 заговорил си за лобизъм , как ще коментираш непрекъснатото лобиране на Плевнелиев / ГЕРБ - кадър / - за САЩ , за ВЕИ- мафията , за големите вериги , за Уестингхаус , за американските ТЕЦ-ове

30

апел

преди 7 години

До Анонимен 31 ти вместо коментари да пишеш , обърни внимание на здравето си

29

АЛО ИНГИЛИЗИНА

преди 7 години

ти в АНГЛИЯ откога не си се връщал в СОФИЯ. Не си ли чувал, че района зад женския пазар му викат МАЛКИЯ БЕЙРУТ. Не си виждал почти всяка вечер хайки на полицията по ЛЪВОВ МОСТ и Мария ЛУИЗА. Пред ДЖАМИЯТА до бившия ЦУМ има ТЪЛПИ от надупени молещи се, окупирали цялата градинка. ПРЕЗ ДЕН от хотел ПРИНЦЕС до гарата тръгва автобус с тайива НЕКАНЕНИ млади мъже от 15-до 30 години. Това не са бежанци от СИРИЯ. Това са АФГАНИСТАНЦИ и ПАКИСТАНЦИ основно. Влезли като са платили на каналджиите от ГЕРБ

28

Робин Худ

преди 7 години

До АнонименРадев е къртица в армията,внедрен руски шпионин във натовска армия.---добро платено изказване. Хем нахъсваш едните, че това е "нашият" човек, хем амбицираш другите - да гласуват за опонента му.Много се продавате бе, ... много! Слаби са ви "ангелите" пред "жълтиците"!

27

АФГАНИСТАНЦИ

преди 7 години

и ПАКИСТАНЦИ ни заливат - погледнете ЛЪВОВ МОСТ вечер. Те ми говорят за някаква си Евро-Атлантическа ДРЪН-ДРЪН солидарност. Т.е. ние да изчезнем като нация, а тук да стане ......СТАН. Като сте токова загрижени за тази ДРЪН-ДРЪН солидарност - транзит за БРЮКСЕЛ и ВАШИНГТОН. Там да си разпъват палатките НЕКАНЕНИТЕ. Заедно с всички ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ Л***йнари

26

Анонимен

преди 7 години

Колко е приятно да гледаш троловете на ГЕРБ и платените им постове против Радев. Ах колко е жалко да си държанка на сикаджията!

25

Анонимен

преди 7 години

Радев е къртица в армията,внедрен руски шпионин във натовска армия.

24

Анонимен

преди 7 години

До 24: "Вие не разбрахте ли че ГЕРБ = БКП 2 !"По важното е че е европейска партия, а не руски троянски кон като БКП 1 от Позитано !

23

Рали

преди 7 години

От Лондон само 500 гласа!! А има 100 хиляди българи и голямо мнозинство отидоха да гласуват. ЛЪЖАТ НИ!!! Събудете се!!

22

Анонимен

преди 7 години

ДПС печели изборите в Турци.Карадайъ заяви ,че гласовете на Орешарски ще бъдат дадени на дезертиралия натовски генерал Радев.Радев е опасен за националната сигурност на България.Колко ли още продажници има във българската армия.Натовски генерал дезертира във вражеските редици на Кремъл,този е предател .Имаме нужда от президент на България а не от лобист на Росатом,Газпром и слуга на бандитите от Кремъл

21

Паун Радев

преди 7 години

Паун Радев: Излизаме от ЕС и от НАТО. Всичките ни деца ще ходят в Московските университети и ще забраня водка Финалндия.

20

Анонимен

преди 7 години

Вие не разбрахте ли че ГЕРБ = БКП 2 !

19

Фен на бсп

преди 7 години

Зависи от българите! Едно е гласът на някой опитал се да избяга от тоталната герберска мизерия и да вземе някое евро за някой месец, а съвсем друго е някой който от 10 години не се е връщал и не е платил 1лв.данъци на БГ и децата му незнаят бг език да ми гласува щото Бойко го е похвалил че е хубав матрял! И съвсем трето е някой в брак с изселник в южната ни съседка да гласува! Трябва да има дефернциализация на вота в чужбина!

18

Анонимен

преди 7 години

Я вижте в Лондон колко комунистически отрочета са гласували за Радев - 567, срещу само 206 в Москва...най-вероятно персонала на посолството !

17

Лошо

преди 7 години

ГЕРБ,залагат на лъжите и страхът зада спечелят.

16

шаши

преди 7 години

В тези избори топки имаха - Радев, К. Каракачанов и Дончева. И пищова има някакви метални топки. Те, обаче са високо, та чак зад челото. Другите имат топки, ама от север. Откъм спойлера на багажника.