9

Анонимен

преди 7 години

Червени о.ли.го.фреени, вие имате мнение не само за изборите у нас, ами и в Америка!Нещастници,платени от ушанките!

8

Ереван пита:

преди 7 години

1. Кое доведе до атентата на 11.09?2. Защо в най-великата демокрация хората са принудени да избират м/у Хилари и Доналд?

7

БОЙКО

преди 7 години

ЖАЛКО,АКО СПЕЧЕЛИ ТОВА ЗЛОБНО БАБЕ ЩЕ ИМА ВОЙНА .....

6

Анонимен

преди 7 години

Клинтън = корупция, убийства, педофилия, трафик на хора, укриване на улики, подкупи...и какви ли не други углавни престъпления, за които всеки друг би лежал за дълго време в апартамент с решетки. Но не и тая гнусна торба с гов-на. Тя е кандидат президент. УНИКАЛНА ИДИОТЩИНА!

5

ШибиРиби

преди 7 години

Кат чета си викам, добре че Цеца не я пуснаха на мястото на Хилари щеше да оскуби топките на Тромпи. Пък Радев ако беше направо щяха да го назначат за цар.

4

Анонимен

преди 7 години

Уродливото изчадие клинтън няма да има шанс в едни реални не-манипулирани избори. За съжаление това не може да се случи в сегашно време.

3

Анонимен

преди 7 години

Тръмп би бил един много добър президент, ако редовно си пиеше хапчетата.

2

Така или иначе !!?

преди 7 години

Ако Клинтън спечели, за първи път в историята двама президенти /бивш и настоящ/ ще легнат в едно легло.Ако Тръмп спечели, за първи път в историята, милиардер ще се нанесе да живее в жилище освободено от семейство тъмнокожи. Както и да е, и при двата случая Белия дом ще си има еврейски зет.Дъщерята на Клинтън и любимата му дъщеря на Тръмп са омъжени за съпрузи евреи. Някой нещо да каже...., господа ?

1

Анонимен

преди 7 години

Хехехееее "а Тръмп е харесван предимно от белите мъже без висше образование"Белите са прости и ***, за това пък черните са родени гении като "черния" Айнщайн или Тесла.Вие либерастите и агитпроп сте неспособни да стъкмите.