70

Анонимен

преди 7 години

Платените драскачи вече са дошли на работа - приятна работа, но да знаете, че от понеделник може да сте безработни.

69

Анонимен

преди 7 години

Представям си каква опашка се е извила пред сараите за порции.Нито бензинджиите на Марешки, нито педриотите ще дадат солидарно и единно гласовете си на единия или другия.

68

Анонимен

преди 7 години

До КалоянЗащо не отиваш при корените си, и оставиш тук да живеят хората с български корени?

67

Анонимен

преди 7 години

" цялата враст в ГЕРБ щяло да заприлича на комунистическа диктатура"Другари, вие ме разсмяхте. Бойко е страхлив и при първа опастност подава оставка. Забравихте ли как свърши предишният му кабинет? И сега ми предлагате да гласуваме за комунистическата партия, където има само "цецки" и доносници, за да няма комунистическа диктатура - не считате ли, че е Т*Ъ*П*О ?

66

Калоян

преди 7 години

Победа Генерале да свалим мафията и да се върнем към корените си и майка Русия

65

Анонимен

преди 7 години

до 91 Прав си, той щеше да си управлява като кастро дълги години.

64

Анонимен

преди 7 години

"Такива като Генерал Радев трябваше да вземат властта още 1990-та година- да въведат военно положение и всички предатели да бяха изпотикани в панделата."Ако го бяха направили, сега нямаше да има кой да го издигне за президент.

63

Анонимен

преди 7 години

до 93 Аааа, добро утро бре! Чак сега ли разбра че това е наказателен вот? И ако се двуумиш още нека те попитам: Ти по-голямото зло ли ще избереш или искаш като не си дадеш гласа то да е президент?

62

Анонимен

преди 7 години

"Ситуацията ми напомня на сцената във филма Топ Гън"А спомняш ли си "Броненосеца Потьомкин"? Излез от филмите и се лекувай!

61

РЕВОЛЮЦИОНЕР

преди 7 години

С избора си за Радев ще им го турим на целия запад!!!

60

марио брос

преди 7 години

похватитте на герб са изключително дразнещи, да внушават страх, както правеше дпс.така че тази *** трябва да се мете и то бързо.

59

Анонимен

преди 7 години

Тиквата...физиономията на Тиквата ми трябва да видя в момента..ахахаахха......

58

иванасен

преди 7 години

Този вот е наказателен не само срещу герб,но и срещу всичките политически недоразумения.Вотът е мажоритарен за личности и затова ***-а "мамата",която на всичко от горе е и с мустаци.Изборите не бяха парламентарни,така че Б/р/ойко Цветелинов Бориславов да не търси под вола теле.На последните парламентарните избори него го избраха.До следващите такива той трябва да сърба такова,каквото си е надробил..Хора нека се уважаваме независимо кой какъв е и да не се мразим.Господи вразуми ни!!!

57

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

От вчера гледам сатанинските телевизии БиТиВи и НОВА и се забавлявам как всячески се опитват да манипулират българския народ в полза на ГЕРБ и Цецка Цачева.90% от телевизионното време е заето с грозното лице на Цецка !Сякаш тя, а не генерал Радев е победител в първия тур на изборите.Дерзайте, господа и дами евроатлантици !В неделя ще ви натрием отново носовете !

56

Анонимен

преди 7 години

Избора е между Европа и Азия. Радев е символ на азиатщината, мракобесието и простотията.

55

НАТО-веца Радев

преди 7 години

юруш към степите братя и сестри ... там е мястото на робите, а на нашите деца е в Париж, Лондон, NY .... паканям ...

54

Анонимен

преди 7 години

Не може да издигнеш Росен за президент и след четири години да имаш наглостта да предложиш Цецка - според мен трябваше да се извиниш на нацията за лошия си избор.Народа не е *** и го доказа - ще го затвърди и в неделя.

53

Анонимен

преди 7 години

Ситуацията ми напомня на сцената във филма Топ Гън, където Том Круз( Генерал Радев) прелита ниско с изтребителя си над контролната кула и шефа на контролната кула се олива с кафе от стрес породен от двигателите( Тиквата).

52

Анонимен

преди 7 години

4г.години президент на ГЕРБ стигат - време е за промяна.

51

Анализ

преди 7 години

До anonimen8.05.2016 г. - Корнелия Нинова Жена хамелеон. В далечната 1997 година, след много битки, поражения и разочарования, СДС печели изборите, ...---Ха добави и факта, че бсп е партията на приватизцационните и енергийни милионери, и става ясно защо въпреки "задължението" , 50% пак не гласуваха (соц-избирателите), като 5% от тях се "уплашиха" и задраскаха "квадратчето".