86

Хех

преди 7 години

До НедМного добре го написахте. Точно това се опитах да напиша и аз в 120. Но ще си позволя да цитирам Алеко: "Всички са маскати".

85

Нед

преди 7 години

Така се оплетоха в лъжи не знаят какво говорят!На първи тур най много гласове от малцинствата Цачева.Радев завършил в САЩ бил комунист , а Цачева бивша партийна секретарка не , а вицето и завършил в Ленинград и той демократ.Гласуваме за президент за личност не за партии!!Като гледам интервюта , все едно Б.Б. е кандидат , Цачева мълчи само.Е нали президента трябва да е надпартиен?Господа и госпожи ГЕРБери България е съществувала и без вас , ще мине отново без вашето присъствие , никого не плашите

84

Хех

преди 7 години

До гелетоЕми да Ви попитам тогава - Защо изобщо ходите да гласувате? Мислите си че има в БГ и такива политици които НЕ СА комунисти ли? Ми ще трябва да се разочаровате тогава.

83

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев спечели и се отиде на предсрочни избори, никой да не се учудва ако през 2020г В Бъглария живеят 3млн българи, от които 2,5 млн пенсионери

82

Анонимен

преди 7 години

......ПОДЦЕНИХТЕ МАТРИАЛА.......

81

гелето

преди 7 години

До Путинше се събудим, добре. И какво ще стане? Чакаш нещо хубаво от комунист ли? Като гледам как си се писал - явно да. Едно и също всеки път. Но за комунист, аз няма да гласувам никога!

80

Ганчо

преди 7 години

Началото на края. Рано или късно се слиза от държавните автомобили и личната охрана. На хората им омръзна да ги смятат за *** и всеки да експериментира върху тях. Поне оставащите дни ги изкарайте като мъже. След загубата на първия тур сте изпаднали в такава паника, че говорите глупости и хората започват да се замислят, като сте толкова честни защо Ви е страх от това да не сте на влас. Нещо съмнително има. Стига сте плашили хората с това, че ще изпаднем от ЕС. Ни никога не сме били там.

79

Хех

преди 7 години

Цецо, не се прави на числото 3,14! Не обвинявай избирателите си! Просто това е наказателен вот! Избирателите ти искат да ти кажат: Далеч от руските безумия, далеч от ЕС безумия, далеч от американските ГМО и диктатура на корпорациите. Изгонете съществата около Л. Мост и др. места там от където са се пръкнали (особено тия които не са преследвани никъде). Избирателите ТИ искат политика като на Орбан- Чест и нац. достойнство и то- НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА!

78

истински гербаджия

преди 7 години

Кой е виновен за провала на ГЕРБ?Елементарно,Уотсън!Всички зваем,че от години Цветанов- единия" агент на ЦРУ" иска да стане президент,но Бойко-другия агент на ЦРУ- не го пусна, и е естествено Цецо да го изпльоска! Скоро ще има доуточнения, обяснения и "правилна" развръзка!..."Кажи ми кой ти е приятел,за да ти кажа кой ще ти забие нож в гърба!"Запасявайте се с бира и пуканки,палете телевизорите и гледайте поредния криминално-политически спектакъл в БГ!

77

Анонимен

преди 7 години

Ама вижте само кой е до този Радев - Юлияна Йотова! От тази ме втриса - комунист до мозъка на костите си! Невероятна нагаждачка, беше преди това говорител на Станишев. За резултатите от референдума не обелват дума още - защото се чудят как да представят неуспеха за успех! И как да представят Трифонов за герой, за да го вкарат в политиката -той е новата патерица на комунистите -ще "обира" гласовете от народното недоволство към Герб и ще помага на БСП да се върнат във властта. Ама това 80% от българите не могат да го осъзнаят!

76

Анонимен

преди 7 години

ЦвЦв да се радва, че българина е толкова търпелив! В Румъния не е така. Но всяко търпение има граници ...

75

Путин

преди 7 години

Лелее..лелеее..кой говори!!! На тиквата лявото мъдо..от даскалче стана милионер..а народа изнемогва..гласуваите за пак за тия,да си режат лентите и да ви се пресмиват...събудете се овцееее...

74

istinata

преди 7 години

Az sum 100%gerb I pak ne mi se glasuva za goliamito pile

73

Ппппп

преди 7 години

Винаги гласувах за десните, но наглостта на министрите клиентелисти ме провокира да гласувам за генерал Радев. А те продължават нахално да агирират, за да запазят постовете си, а не защото ги е грижа за България.

72

Анонимен

преди 7 години

Стига заплахи ! Стига лъжи!На хората им писна вече от вас!

71

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен79Не Станишев направи масовата приватизация, и заменките по-късно. Това направиха правителствата на СДС. Сафиянци знаят, какво направи и Софиянски по онова време, ехидно усмихвайки се от екрана вечер, какво направи и Драгалевския Мавър. Продаваха се предприятия по 2 за лев, все на наши хора, срещу хартия, наречена бонова книжка. На някой да е потърсена сметка за това?

70

Аспарух

преди 7 години

ГРОБ, ходете си бе хора!!!Хайде,хайде,хаде!!! Само забележете обръщението което сме ви измислили.

69

Аспарух

преди 7 години

Цветанов,гледай каво става със шоуто на Слави.Вашите фалфификации със референдума(не стгнали няколко хиляди гласа) ще предизвикат ВЪЛНА!

68

няаф

преди 7 години

Абе в следващата неделя яко картоните за генерала и тоя К**Т да изчезва историята.Ай сиктир, да нема да те чакаме бе *** да вкарате тука още 100 000 000 афганци и всякакви други.Гласувах и ще гласувам срещу вас , заради шибаното ви решение трайно да заселвате всякаква *** дошла от не знам къде си.Не са мрели дедите ми да подарявате земята ни на случайно дошли.То само с гласуването да се отървете...

67

Аспарух

преди 7 години

Не бе Цветанов,ти подцени колко Българи искат да ви изритат,та фалфишицирахте малко изборни секции.