393

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДай ми линк, където Радев говори перфектно английски?

392

Анонимен

преди 7 години

до 491Това че ти не си го чул генералът да говори английски, не е мой проблем!Има нет, осведомявай се!

391

Анонимен

преди 7 години

Генералът е издигнат от БСП, а БСП получава инструкции от Мосва. Това е истинския проблем.

390

Анонимен

преди 7 години

до 485 К'ви 20 % под пазара, бе? Сега дизелът на Марешки е 1.73, а на ОМВ Младост варна е 1.76. По-скоро с изключение на двайсетина бензиностанции в цялата страна...другите спекулират.

389

Анонимен

преди 7 години

Радев е член на БСП в момента, както и на ДПС от вчера.

388

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 480Надявам се хората които четът писанието ти ще си направят извода колко може да ти се вярва. Добре показваш колко ти е познанието, културата и израза.

387

Рали1

преди 7 години

Цачева е била член на БКП-факт.Преди 89 г.отличниците от ВУЗ бяха първи приети членове на БКП.Много ни е къса паметта-имаше ли някой на ръководна длъжност,който да не е бил член на партията -майка?НЕ!В много редки случаи,може би е имало,но за армията и полицията нямаше такъв вариант.След Кръглата маса през 90 г.партийните книжки бяха захвърлени и ето новите демократи,бизнесмени-чисти като сълзици,потърсили обучение в западни школи.Преродени,след години кандидати за управници на стадото!Мислете

386

Анонимен

преди 7 години

До Анонименруски, немски, английски

385

Анонимен

преди 7 години

Много хора не гласуваха, защото си мислеха, че всичко пак ще е манипулирано от Тиквата, както и аз. Обаче какво се случи....в неделя още рано сутринта отивам да гласувам за Генерала. Безпартиен съм иначе.

384

Анонимен

преди 7 години

На балотажа всички срещу комунистите Цечева - Манушев .За чест на Генерала не бил в БКП.

383

до 429

преди 7 години

Това което пишеш за западняците изобщо не е вярно. Това е чиста клевета на човек без съвест. Въпросът е защо го правиш? Ако не си психически болен, единственият отговор е че ти се плаща за да настройваш българите срещу ЕС. Както многакратно вече се видя, от това има интерес само Русия. Затова аз нямам вяра на генерала. Нямам вяра защото Русия има силно желание и активно работи да ни дестабилизира и защото в България има безсъвестни хора като тебе, които са готови на всичко за да ѝ слугуват.

382

666

преди 7 години

Ще бъда кратка- имам 20 милиарда причини да подкрепя Генерала.Единственият кандидат със собствено мнение и визия за бъдещето.Всички останали кандидати са от 25-годишния политически бардак.

381

Анонимен

преди 7 години

Шапкарят Радев се е договорил още на първият тур с ДПС, факт е че Карадайъ веднага обяви подкрепата си за него!

380

Анонимен

преди 7 години

ВТОРО: КОГАТО Г-Н БОРИСОВ ВЪРВЕШЕ КАТО КУЧЕНЦЕ СЛЕД ТОДОР ЖИВКОВ, РУМЕН РАДЕВ УЧЕШЕ ЗА ПИЛ-----------А когато българските пилоти даваха дежурство в небето, Радев изоставяйки ги се продаде за няколко сребърника на БСП и ДПС.

379

Анонимен

преди 7 години

до 464 Лека поправка: За разлика от стругарката която знае 5 английски думи само, Генералът знае перфектно английски.

378

Анонимен

преди 7 години

"Ако на 20 години не си бил социалист, значи нямаш сърце. Но ако на 40 години все още си социалист - нямаш мозък".Това са думи на стругарката преди няколко седмици. И тази иска да е президент, който трябва да е обединител на нацията? Не ме разсмивайте, бре! Тази обиди всички възрастни хора и всички други които се имат за социалисти.

377

социолог

преди 7 години

Гласуваш за Радев, получаваш Доган.

376

Mitko

преди 7 години

Не ме разбирайте погрешно, за мен няма значение генерал или пожарникар ще ме управлява.Искам да живея по-добре! Желая промяна! И да, с пожарникар явно не се получава...

375

съвсем си изтрещял

преди 7 години

До ШопНапротив Радев каза, че ще се застъпи за въвеждане на православно вероучение

374

Анонимен

преди 7 години

"Нямам опит, като други хора от отсрещната страна, да сменям партия след партия, само и само да извличам някакви облаги или да стоя на власт. Но имам опит, който те ням------------Само дето след БСП сменя с ДПС в момента.