32

Анонимен

преди 7 години

Към 25% от сънародниците ни са простолюдието. Да гласуваш за "независим" Генерал...е проява на пълна необразованост .От двете му страни седеше елитът на БСП

31

Социаглист

преди 7 години

Пази боже от червен президент, на предишния още му плащаме масрафите - то не беше Големия шлем, АЕЦ Белене, Сергей и Тройната коалиция даже и лова на Архари ... абе кажи му комунист и бягай надалеч!

30

Дедо Шмърк

преди 7 години

До тяЧе кво му е независимото на Радев? - Мъж под чехъл дето ще слуша Йотова и Нинова!!

29

Анонимен

преди 7 години

След всичко,което направиха в София последните 10год.. .Да гласувате за Червените... София винаги са се събирали глупациттте и заспалите. От София тръгват само проблеми....там будни демократи няма.Вие сте срам за нацията.. всички около генерала са над 20год в политиката и нищо не са постигнали...правите експерименти, които ще са скъпи.

28

тя

преди 7 години

Стига гербаджий сте плашили народа , че ако не е ГЕРБ ще стане много "лошо"! При всички случаи това е един достоен генерал , а не измислен такъв и никога няма да работи срещу държавните интереси , както правеше оня подлизурко!

27

тя

преди 7 години

Нормално е да е незамвисимият Р. Радев , защото се нагледахме на десния плевел , който освен да плюе по Русия нищо смислено не каза и нищо полезно за българите не направи , а напротив!

26

Анонимен

преди 7 години

стига глупости, България няма да излезе нито от НАТО, нито от ЕС, независимо кой е кандидата и какво говори. Това са двете червени линии пред всяко политическо и друго самоубийство. Това са единствените неща, които ни крепят икономически, и това политиците го ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ, но се отпускат в популистки риторики.Докато има еврофондове, ще има и ЕС, дори и след това ..

25

Анонимен

преди 7 години

Генерал без морал! Само в България е възможно това.

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА дано. А ти стягай куфарите за САЩ и се омитай, ако те пуснат там, защото в САЩ българи *** не пускат.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Не само, че пострада от червените, но и гласуваш за тях. Този иска да ни изкара от НАТО за да може Рашка да ни нагази със зелени човечета...

22

Анонимен

преди 7 години

До анонименСамият факт, че слагаш "ген" пред името ми дава ясен знак колко си безпартиен, червенко. И както винаги, точно пет + на коментара ти. Платени драскачи.

21

Жан Виденов

преди 7 години

1 долар = 3000 лева!

20

Демократ

преди 7 години

Софиянци са рубладжии платени от Путин и руското посолство за да дестабилизират евроатлантическата ориентация на България.

19

анонимен

преди 7 години

за ген радев гласувахме ние безпартиините които не са гласували от годинино заради позора с избора за оон отидох да гласувам не мога да прегльтнаунижението на което бе подложена красивата ми родина

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Явно 5хБСП<2хГЕРБ

17

Боко

преди 7 години

Един достоен българин с невероятни качества, с две ръце ще гласувам на втори тур за него. Долу всички гербаджиичета и да подават оставки веднага, а ако не искат ние ще им ги връчим!

16

ppppp

преди 7 години

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

15

Анонимен

преди 7 години

като гледах презентациите на кандидатите разбрах защо един от най-големите циркове е български. Много палячовци, много!

14

Стабиляга

преди 7 години

Жалката шайка на Позитано при Гнойната коалиция се видя, че вече съвсем е вампирясала и няма сили даже да краде. Бай Х зорлем ги вдига от гроба, но аз мисля, че напролет ще ни радва друга картинка - патриотарско-селска коалиция с Баце начело (естествено), Болен - министър на правосъдието, агент Иван - министър на външните работи... и може би Марешки - министър на здравеопазването. Шукария....

13

на баба ти фърчилото

преди 7 години

евгени михайлов изкупи салфетките от кварталната бакалия, от снощи лее сълзи...