26

Реалист

преди 7 години

До Петър СлавовНе се радвай много, че колегата от долният коментар ти е приготвил НАРОДЕН СЪД - мисли все още не е забранено.......

25

Петър Славов

преди 7 години

Браво, много се радвам. Сега и като направим коалиция БСП+ДПС ще падне лапане. Благодаря ви мили хора!

24

байхуй

преди 7 години

народен съд и бесило за тези които продадаха Родината на Уол Стреет-ските еврей-лихвари !

23

Анонимен

преди 7 години

Нали точно затова гласувахме за него. Къде е оставката?

22

Анонимен

преди 7 години

Да живее България! Слава на Русия!

21

Parek

преди 7 години

Oste 1 referendum i Tolstoi ste si idva otvreme na vreme u doma v Bankia i Bistrica.

20

Анонимен

преди 7 години

От устата на западните медии в божиите уши.

19

Невестулка

преди 7 години

Станишев потрива ръцете вече....

18

Анонимен

преди 7 години

Айде пак тройната коалиция идваа.София е червена. Срам. Бързо забравяме.

17

Бил кусант през 1986

преди 7 години

До ПНХ; Е нямам стенограма , но защо да лъжа .Аз съм на 51 години и едно разбрах със сигурност за България.1Тук случайни хора няма на отговорни позиции 2.Всичко в тази държава случващо се от 90-та е свързано и проектирано от БКП през 80-те .И сегашния премиер и бъдещия президент , който по една случайност е и първия ни офицер пратен във военна академия в САЩ . Всички други расъждения са за наивници.

16

****

преди 7 години

Герб не дадоха пресконференция тази вечер.защото баш тиквун е зает да пише оставката,а след него и останалите по строй и те,така,че всички са заети.

15

макето

преди 7 години

21 "Местните доларджии ще се пос.рат, ако западните медии са прави и генерал Радев си държи на думата."Душо нежна, ако си женско да ти простим липсата на мозъчна дейност?

14

ПНХ

преди 7 години

До 18Звучи достоверно.А дано го лекува Москов,че да свърши веднъж нещо полезно за народното здраве.

13

Бил кусант през 1986

преди 7 години

През април 1986г. бях курсант 2-ри курс ъв ВНВВУ . Тогава на строй на цялото училише от началника на политотдела на училището полковник Кръстинов бяха прочетени и гласувани, делегатите на 13-я конгрес на БКП.Генерал Караджиков -началник на училището майор Михо Михов(бъдещ най-висш военен сега депутат от АБВ) и старши сержант курсант Румен Радев (бъдещ генерал и командир на ВВС , сега кандидат президент) няма случайни неща , а и когато казват стар съюзник на запад , явно имат нещо впредвид.

12

.

преди 7 години

ГЕРБ са у болницата бате е вдигнал кръвно!

11

Бивш Гербер

преди 7 години

ХАХАХ Герб ги няма .Скрили са се.Изпарили са се яко дим.Централата им е празна.ХАХАХАХАХ

10

гробар

преди 7 години

западните медии са в час определено, с тоя московски *** радев губернията бг, пак ще задлъжнява с "големи членове" към руските господари...абе мааата сиебало ))))))

9

RUSSIA the best

преди 7 години

Миме , нещо ми се струва , че прибързваш с тази статия. Радев все още не е президент , а от статията ти излиза , че едва ли не е вече е.Както писах и на друго място , на България и трябва идеален дипломат. Хем добре с ЕС , хем и да възстанови връзките и с Русия , та да продавате и там. Днешният вот го доказа.

8

Щирлиц

преди 7 години

Със или без този и онзи,България вече се сближава с Русия.Друг път няма.Който не вярва,да следи внимателно изказванията на и.д. премиер Б.Б.

7

Анонимен

преди 7 години

"е затова и пишат съюзник бе не партиен член"Радев няма абсолютно никакви партийни изяви или изразени предпочитания през цялата си кариера. Не е присъствал на никакви партийни мероприятия, нито е давал подкрепата си за определена партия. Сега Ройтерс пишат, че бил стар съюзник. Извини ме, но аз живея в България, не се информирам от Ройтерс за случващото се тук.