20

Сминдух енд чесън

преди 7 години

Преди време искаха магаре да кандидатства от Герб и беше с предимство, пък сега Цецка губи, по зле ли е?

19

Анонимен

преди 7 години

Цачева беше най-неподходящоя кандидат на ГЕРБ - низко интелигентна , слаба комуникативност и с лоша визия. Аз традиционно гласувам за ГЕРБ но този път гласувах за друг кандидат. Ние не избираме пудел за Бойко а президент на България който трябва да е представителен и да вдъхновява нацията. Комай това са му единствените права и задължения.

18

Joko

преди 7 години

Тази лелк изглежда като стара коз@ !

17

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, пожарникарю! С твоята кандидатура, Цвечка Цачева, ти най-много допринасяш за избирането на генерал Радев за президент!

16

без шанс

преди 7 години

Другарке Цачева, откажи се, нямаш никакъв шанс!

15

А реформи

преди 7 години

Нали дойдехте на власт, за да направите желаните от народа реформи. Да ги бяхте направили. Сега е малко късно. А по-специално за президент Цецка не става. Няма данни

14

МАЙНА

преди 7 години

Права е лелята в Столипиново нямаше оферти

13

МАЙНА

преди 7 години

Права е лелята в Столипиново нямаше оферти

12

Анонимен

преди 7 години

на фешън ли са праиш СТРУГАР

11

Анонимен

преди 7 години

ШЛОСЕР

10

Чудя се

преди 7 години

Какви ли планове е кроил Борисов,та от уж "дългата скамейка' на ГЕРБ да изкара точно тая плевенска овца-обида за интелигентността на собствения му електорат?

9

Чичо Чочо

преди 7 години

добре че това *** няма да ни представя пред света

8

Анонимен

преди 7 години

не знам какво да кажа ..ако не са герб ще са дпс + бкп, тоест радев ще се целува с доган по митингите нали рффф .. гадост, трябва ни някой нов безпартиен свестен президент ама.. не го видях на тия избори

7

Хм

преди 7 години

До До Стига РобствоРазбира се,БСП и ДПС не са решение на българските неволи,а просто друг проблем,няма голяма разлика с ГЕРБ.Това,което е нужно на България,е нова политическа формация с поне малко патриотична насоченост,не робуваща на идеологии,евроатлантически,православни,ислямски и прочее измислени ценности!Нужен е рационален и трезв подход към всичко.Ама май няма как да стане...Колкото до българите в чужбина-никой що годе закрепил се няма да се прибере,освен ако не стане нещо апокалиптично!

6

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще трябва да отговори на въпроса-КОЙ? Кой посочи Цецка за кандидат и после да я крие 2 месеца за да стане късно да се сменя очевидно куцата кобила. Това поведение си прилича на класически вътрешен съботаж. Оглупя ли или се самозабрави Бойко,че го допусна. Само предсрочни избори могат да измият лицето на Борисов и партията. А следващия кандидат президент от ГЕРБ - само след вътрешни избори.

5

Жалкар

преди 7 години

Къде е Безмъдият Безмозъчник?????Къде се скри *** Бойкееееееее?????

4

ахахаха

преди 7 години

Цъ, Цъ, Цъ, кво стана ,***, Цецо?

3

Хм

преди 7 години

Заявката,че всяко магаре посочено от Борисов ще спечели,даде фира!Дали защото вместо магаре посочи Овца?????Защо го е направил можем само да гадаем,но това беше възможно най-лошия избор,ако наистина искаше да спечели....Е,може пък да е искал да загуби-има и такава тактика.

2

До Стига Робство

преди 7 години

Стига партизанщина!Като ги изметеш, ти ли ще оправиш държавата. Ще дойдат БСП+ДПС и понеже стояха дълго встрани от баницата ще се напънат да "усвоят" каквото може от еврофондовете, ще възобновят контрабандата и ще включат машината за мъгла и популизъм. Ай сек...!След 2-3г, като се върнат още малко бълагари от чужбина да формират силен социум вече може да има избори.

1

Червената помия

преди 7 години

"Мачкай , Бойко!" ..... Кво стана, бе, гербавите?