10

Анонимен

преди 7 години

Сигурно им посочват патриотичния кандидат, а те крякат

9

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 7 години

Патри отите си правят реклама,та белким герп им подхвърли парче от баницата/властта/

8

ДОСТ

преди 7 години

Защото в България няма нарушения?!? Слезте по малките населени места, за да видите какво се случва! Нарушения, заплахи, агитация, возене на хора и т.н.

7

Анонимен

преди 7 години

Турция какво е виновна? Да се анулират изборите там където има нарушения. На патритите им предложиха да имат представители във всички секции в Турция, ама те не поискаха. Сега хем така, хем иначе.

6

до7

преди 7 години

А стига бе!Я първо се вижте вие и поне пред себе си отчети наистина ли си БГ патриотварадеро_МОСКВА Е МНОГО ПАТРИОТИЧЕН МАРШРУТ ,НАЛИ?

5

патриот

преди 7 години

До съвременен турчинАко всички български турци бяха като тебе с мед и масло щяхме да ви храним !Ама пусти предателски душици все гледат да предадат родината !

4

съвременен турчин

преди 7 години

До АнонименСлед като не живеят тук на тях им е все едно кой ще бъде избран и не би трябвало да гласуват.Хайде да не бъдем толкова наивни...................Тук грешиш ! Не им е все едно кой ще управлява България ,а имат интерес българия да бъде управлявана от някоя пионка на Ердоган ! прав си само за това ,че изобщо не трябва да гласуват ! На турски и на български има идентични поговорки -ер хороз кенди чьопюнде йотсюн / така написано не може да се произнесе както трябва но както и да е /

3

Анонимен

преди 7 години

След като не живеят тук на тях им е все едно кой ще бъде избран и не би трябвало да гласуват.Хайде да не бъдем толкова наивни.

2

съвременен турчин

преди 7 години

На други места наблюдателите от България не са допускани в изборните секции.................................Това е нормално за страни като турция ,русия ,сирия и тем подобни сметища !

1

съвременен турчин

преди 7 години

Защо Ердоган има такъв голям интерес българските турци живеещи в Турция да гласуват на български избори провеждащи се в България ?!Ами защото той познава много добре психологията на българските турци ,знае много добре ,че са склонни да се правят на по-големи турци от самите турци родени в Турция ! Знае много добре ,че за да "докажат че са истински турци" българските турци са готови да се поддават на мюсюлмански религиозни манипулации и вярват ,че който не е мюсюлманин не е турчин !