50

CapsLock

преди 7 години

Каквото повикало, такова се обадило...

49

един там

преди 7 години

До анонимен 62,А ти знаеш ли как се формира цената на горивата в България и че 50% от стойността им е акциз! Само, че няма как- страна непроизвеждаща почти нищо- трябва да се храни отнякъде! Като махнем акциза реално България е страната с най-евтините горива в Европа! Пък ти продължавай да си псуваш Лукойла! За псуване пари не искат поне.

48

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Не случайно са ФША

47

Ха- ха- ха

преди 7 години

До пророкът ОлегСергей Брин се е връщал само веднъж в Русия и вечерта в хотела благодарил горещо на баща си, че когато е бил на четири години ги е измъкнал от тази руска ***. А фразата, че Русия е Нигерия със сняг е христоматийна. Само, че вие руските мекерета не го знаете.

46

Анонимен

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТТи знаеш ли какво е ДДС и кой го плаща? Педро, Педро, всичките ОККУПАНТИ от Рашка-говняшка сте такива.

45

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

С бикини ли ще ги атакуват?Русия не един път спира тока на Белий дом и Фашингтон:)))))А тия индианци още се опитват

44

до ватника

преди 7 години

Навремето нямаше интернет. Телевизията имаше само една програма и ние не знаехме че ушанките са ги измислили канадските индианци.

43

Анонимен

преди 7 години

До пророкът ОлегВервам ти. То е очевадно, че си бил в САЩ. Насън.

42

Анонимен

преди 7 години

До пророкът ОлегСтава въпрос за военни хакери, ***. Какво очакваш да чеуш за тях ?Най-големите хакери в света са американци, ***. Кевин Митник, Адриан Ламо, Джонатан Джеймс, Робърт Морис. Логично.

41

той си знае

преди 7 години

Той Путин затова не пуща ракети защото знае че компютрите ги правят в Америка.

40

Анонимен

преди 7 години

Американските хакери да внимават с червения бутон за да няма после ОХ.

39

Анонимен

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТПрезидента няма законодателна инициатива бе ***. А руския пудел Бойко се плаши от джуджето.

38

России хана

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТНад 1 милиард от горива е щетата на България от руските енергийни рекетьори, мразь путинская.

37

****

преди 7 години

До-45 А канадската която ни изнася златото,колко печалба е отчела,и колко процент е отчела на държавата,някой да тие казал или да си чул за това,ама си приказваш иначе колкото да не заспиш.

36

Анонимен

преди 7 години

До Българин до 38Хитлер също е имал огромно одобрение, другите диктатори също. Лукашенко в Беларус печели с 94%, така, че жужето има още да се труди в тази насока. Сега Русия плаща на български партии и раздава подкупи за да се прокарват руски интереси. Самия факт, че руската рафинерия в Бургас не отчита печалба от десет години насам и никой не контролира колко петрол влиза и колко горива излизат е доказателство за това. А натовския руски агент Радев е пример за саботиране на членството н6и в

35

****

преди 7 години

Аз не виждам как Русия,или друга развита държава ще си остави сигурноста на държавата така, че да влиза всеки и да бърника кадето си иска,това коета го плещят краварите,дори и да е вярно,никога няма да го афишират публично,на това му се вика кьор фишек.

34

Българин до 38

преди 7 години

А правиш ли разлика между Русия и Путинистан?Путин има повече от 80% одобрение в Русия, така че харесва ли ти или не руснаците са с него. И това че наричаш Русия Путинистан с нищо не променя реалността. Руснаците не са поробени от Путин. Те просто го уважават, че защитава техните интереси."От Съединението до днес Русия винаги е била враг на България и да си русофил означава да си национален предател."Кажи ми с какво по-точно Путин и управлението му навреди на България и защо да ни е враг?

33

Ха- ха- ха

преди 7 години

Говорителя на жужето коментира медийни публикации, които цитират неназован източник. И по руски обичай не пропуска да излъже, че това е американски "официален" представител. Но руските *** кълват на всяка лъжа пусната от Кремъл.

32

Анонимен

преди 7 години

САЩ се тресат от страх пред Русия. иначе устите са им по големи от ъзовете

31

Анонимен

преди 7 години

До Българин до 31А правиш ли разлика между Русия и Путинистан? На Шипка на са загинали само руснаци. И благодарност не означава да ближеш *** на всеки мерзавец добрал се до Кремъл и да целуваш ботушите на всеки пиян руски негодник. От Съединението до днес Русия винаги е била враг на България и да си русофил означава да си национален предател.