84

Анонимен

преди 7 години

Обяснявам за кои ли път на простолюдието . ФУНДАМЕНТАЛНИЯТ ПРОБЛЕМ НА РАШКА Е ИКОНОМИКАТА. повече не желая да се занимавам със обяснения които разбрал

83

ДО ЧИЧОПЕЯ

преди 7 години

На бабичките във пенсионерският клуб. Тук претендираме че сме ОСВЕДУМЕНИ

82

Фронто

преди 7 години

Тук бяхме "построили две Българии(Т.Живков)" а Българите ходеха да гълтат пясъците за една пералня от Кореком! В Африка-еталонът за изостаналост. Тук е ключът,а не че някакъв диктатор се е самозабравил.

81

ДОКАЗАНО

преди 7 години

До АнонименБЕШЕ,ЧЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ НАИСТИНА СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ПРОСТИТУЦИЯ,ТЪРГОВИЯ С ВАЛУТА И КРЪВНИ ПРОДУКТИ,ВАРЕНЕ НА АЛКОХОЛ.ОПРОСТИХМЕ ДЪЛГА НА ЛИБИЯ,ДАДОХА ИМ ДОБРИ СУМИ НА РЪКА.ПЕЙ,СЪРЦЕ!ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ,ЧЕ НЯКОИ ХОРА ОТ ВЪНШНО,ТРЯБВАШЕ ДА ИДАТ НЯКЪДЕ.

80

за %%%%рррмммм

преди 7 години

Не знам какви *** те бъркат, като процесът с мигрантите се командва целенасочено и предателя на крепостта е вътрешен човек! Кого ще биеш, като властта официално е на страната на "мигрантите", пропуска ги незаконно, настанява ги, обгрижва ги? И то директно от "шапката" на Евросъюза?

79

Анонимен

преди 7 години

До чичопейПият всичко, дори политура. Впиянчена и дегенерирала от алкохола нация. Стой си там и изобщо не се връщай в калта.

78

%%%%рррмммм

преди 7 години

Разберете го най после ***...Изчадия на дявола. Имаме шиити и сунити. Т.Е. католици и протестанти. Именно Този Кадафи водеше дълги години война. Шатри, матри..и..задушаваше вярващите с режима си. ТАМ....някъде бяхме и ние в средата на войната ПРАВОСЛАВНИ......Отдавна при християните е стихнала тази битка. Джихадистите са ,,кръстоносците" от 10 век.Ще ги бием, докато се откажат от завладяване на Европа. Научете си урока .

77

Анонимен

преди 7 години

Путин ще свърши като Кадафи а Асад като Саддам.

76

Анонимен

преди 7 години

По времето на бай Тошо тук също имаше истерия и си спомням, как цели заводи минава на тестове за спин. А сега някой да цитира статистика по този показател, като отчете наркоманите и проституцията? Никаква реална представа, ако искаш, се изследваш... Колко бременни са регистрирани със спин тук, я някой да ни светне? Процеса в Либия беше политически, изгодите от него, също. Кадафи беше луд, но удобно луд за народа си.

75

Таско Педераско

преди 7 години

Аз съм за руския монопол на българския пазар на петрол..

74

язък

преди 7 години

Аз толкова се радвах на увеличения туристопоток от Русия. Готин, развратен и ефтин сех. Сега ко ще правим? Ще трябва да ползваме предпазители.

73

кгб е заразитела

преди 7 години

Регистрирани са най-малко един милион заразениОгромни опашки за тестове за СПИН в Русия, след като властите обявиха, че броят на заразените расте.В Екатерининбург пред мобилна лаборатория се изви дълга опашка, след като беше оповестена тревожната статистика на Министерството на здравеопазването. 27 000 жители на града, или един на всеки 50 е заразен със СПИН.Миналата година Русия регистрира един милион ХИВ-позитивни, но през януари властите обявиха, че броят на заразението е повече от милион и половина. Страната планира да похарчи почти половин милиард долара за борба със заболяването са

72

Отговор

преди 7 години

Той кръстника му се чуди как да прекара през граница неговите си заработени синджирчета камо ли да се притеснява за тези на жена си! :)

71

на гол тумбак

преди 7 години

На гол тумбак,чифте пищови.Така е казал народа ни.Питам се:защо не се изправим с това настървение,с което пишем по форумите,срещу българските диктатори,които ни съсипват.Гледах митинга в събота-млади хора пееха и плачеха за България.Имаше и други поколения,Заедно,всички,наистина можем да направим нещо за да е добре на всички.Господ ще ни пази.Народе!!!

70

До Екатеринбург

преди 7 години

Леле! Вий представяте ли си тези от Екатеринбург ако плъзнат из европата и другите като тях от Великата и Могучата. Тези ще се затрият преди Африка.

69

атанаско пеераско

преди 7 години

До Ивайло АтанасовЕ когато медиците ги арестуваха не бяха комунисти на власт бе алкохолик, явно имаш шизофрения - беше Костов с постояните си лъжи за Нато и ЕС , които междудругото и сега слушаме от мама и байо - нищо ново, нищо по различно - ти ми кажи сега на кой да вярвам !

68

Анонимен

преди 7 години

Бре ,любимеца на Каракачанчето какви работи е правил!

67

здравеопазване

преди 7 години

На 3 Ноември в Екатеринбург беше обявено бе лекарите са регистрирали 26693 заразени с ХИВ. Това се равнява на 1,8% от населението. Те коментират че навсякъде в РФ положението е такова. Вие сега за някакви си 450 деца сте взели да се връзвате.Болшинството от заразените са се заразили при приемане на наркотици.

66

PD

преди 7 години

Да и да се припомни че имахме с Либия спогодби за съвместно добиване на нефт, както и добри сделки с оръжие. 99г. не е избрана случайно. Нашето контраразузнаване е осветлено, а на новите ни партньори им е през ..Те се интересуват само от бизнеса си, а доразбиването на оръжейните ни връзки е добре дошло в общия план.

65

Ивайло Атанасов

преди 7 години

Няма на света по продажни от комунистическите изчадия, те не веднъж са предавали род и родина я на ТИТОВА ЮГОСЛАВИЯ, Я НА СССР та сега за едни медици ли ще говорим иначе и понеже ги тресе шизофренията сега го раздават патриоти. Как да им вярва човек, КАК??????