97

Анонимен

преди 7 години

Първо се прави партия, после се взема властта, после се оправя съд и прокуратура, после влиза в затвора всеки нарушил закон и ЧАК след това някъде се прави Мажоритарна система. Сега ако е правим всеки милионер, които е станал такъв благодарение пак на партии, ще може да вкарва хора и да стане мармаладаа голям. Овце четете малко поне и поне малко мислете.

96

Анонимен

преди 7 години

Интересно , защо си мислите , че масовия избирател в България е толкова умен и образован , че да избира безкористно най добрите депутати мажоритарно . Например в кв. Столипеново в Пловдив са само ци.га..ни и ще си изберат някой техен барон и хоп ето ти мажоритарен депутат. Или пък местен милионер , който плаща на половината град и т.н.

95

край

преди 7 години

Партиите в България са с абсолютно еднаква идеология и никоя от тях не събира и лев членски внос. Партиите ни всъщност са мафиотски образования с капо ди тути капи и цели отряди от службогонци след тях дето само гледат как да се докопат до държавната софра. Това се лекува с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.

94

край

преди 7 години

Партиите са в паника от референдума. При мажоритарни избори даже и "тарторите" не са сигурни депутати. Борисов даже може да не стане депутат защото трябва да събере 50% одобрение в район от 25 хиляди гласоподаватели. Сега в листата и магаре да напише Борисов става негов послушен депутат. След мажоритарни избори няма да е така.МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ СА ЛЮЛКАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

93

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов като е толкова умен да си направи партия и да се яви на избори и после ще говорим . Сега е много лесно всяка вечер да плюеш по телевизията всички партии . Явно на народа им харесват въпросите на референдума . Само , че няма нищо да излезе . Като субсидията е 1 лев за глас какво от това . Има милионери , които ще им дадат пари и още по лошо за т.н. народ .

92

Анонимен

преди 7 години

До 2-КАПУТА ЛИ...?Всеки който е против референдума е за запазване на сегашното положение т.е. да си плюе на воля във форумите и на масата, колко лоши са всички и да си оплаква лошата съдба.

91

Шефа

преди 7 години

Когато на шутовете се даде медийна власт се получава това което наблюдаваме , преминават към настъпление за реална политическа такава!Но ...лошото е , че Славчо , в случая напада грубо и високомерно , а просто не е прав!Видяхме резултата от мажоритарния вот организиран от Станишев - в два региона спечели ДПС , всички останали ...Бойко Борисов !Не ЛИЧНОСТИ , а тотални неизвестни люди , но посочени от Борисов от ГЕРБ!Слави греши или сценаристите му го водят за носа , защото е тъпичък горкия сингъл

90

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Слави Трифонов е проруски агент ,които желае само злото на България. Не му вярваите ,българи.Тои ви манипулира срещу огромно заплащане. Слави Трифонов е враг на България .

89

Безпартиен

преди 7 години

Слави се е доказал и няма причина да го прави с някаква цел. А че го прави за да пребори системата и то безкоростно,а поне ме се съмнявам!

88

слави

преди 7 години

Абе големи сте разбирачи бе ми сега кви ви управляват или сте им техни *** та съскате само след пет години ще ви е президент бат сали

87

гадно

преди 7 години

Първо си мислех че на Слави му е платено да отблъсне хората от всякакви референдуми с гадният си образ, но като видях колко нормални на въшен вид хора са отишли на концерта му... явно лумпенизацията е отишла много напред вече.

86

Анализатор

преди 7 години

"По думите му е откровена лъжа твърдението, че мажоритарната система би вкарала само две партии в Народното събрание."Никой на казва такова нещо, Слави си измисля и манипулира хората. Казва се, че мажоритарната система ще вкара много партии, но една ще има огромно предимство, както е във Франция. Там социалистите имат пълно мнозинство. С други думи, ако на последните парламентарни избори беше мажоритарна система, сега ГЕРБ щяха да имат минимум 130 депутати.

85

въпрос

преди 7 години

Тея дето са против да кажат какво да се направи и промени. Умрем да ми обясняват как една работа не може да стане. Кажете как може... направете друг референдум! Какъв ви е проблема? Гласувайте против като не харесвате Слави. Само че това не е референдум дали Слави е красив! И това на политиците им бърка в здравето.... искате ли да бръкнете в здравето на политиците както те вече 25 г. бъркат във вашето?

84

не се лъжете

преди 7 години

Не се лъжете и гласувайте! Целта е да ви разколебаят да не гласувате. Баламосват ви какъв бил Слави. Важното е какви са въпросите. Като не ви харесват въпросите гласувайте против. Някой да ви е питал някога за нещо важно? Целта е да се откажете да ви питат! Изборите не ги бройте, там всичко е по принципа на Натъкменко! А най-хубавото е, че след тези избори Роската няма вече да му гледам физиономията!

83

край

преди 7 години

Абе оставете личноста Слави Трифонов. Дайте да пробваме смяна на системата с промяна на избирателната система. Мажоритарните избори са забранените избори които могат да променят нещата. Ако са толкова лоши след един -два избора пак ще направим референдум и ще върнем сегашното "прекрасно" положение.

82

Анонимен

преди 7 години

Политика се прави с партии и хора.Трифонов е на 50+ г няма семейство и още не е направил нищо. С Годжи и онея люхмани около него ли ще прави политика? от улицата?Не е сериозно.

81

ставри

преди 7 години

Някой се е нашмъркал.

80

wasilew

преди 7 години

Картофа учиндолски не пищи защото е свикнал и вече не го боли , особено когато ползва вазелин !

79

Кирето

преди 7 години

Ха ха Слави щял да се "бори" против системата как ? Та той Е от същата система макар и не политическа не му вярвайте.Българите са лъгани прекалено много лъжат ги и в мимента.Слави ако иска да е политик да бъде никой не му пречи , но политика и чалга идва в повече за българите.Като иска да си е шоумен да си бъде такъв и да не се меси там където не му е работата ! Затова сме на този хал защота всеки акъл дава и се занимава с нещо от които не разбира.Щом пожарникар и физкултурник ни управляват !

78

край

преди 7 години

Е как да не са гнусен пазарлък пропорционалните избори - Правителството на Борисов по неговите думи е направено от Прокопиев а за Пеевски ние си знаем. Гласувайте за промяна -всичко друго е по-добро.