48

Циник

преди 7 години

За да се посмеете:Тук в Германия една АНГАЖИРАНА социална работничка "събираше доброволци" в Сураттефтер....да носят храната на бежанците от приземния до 3тия етаж! Това не е ВИЦ! И се намериха....слуги....на гладната...мързелива пасмина! Скоро - и у нас! Като чета коментарите на българските бра'тчеди на пакистанци,афганистанци....и не знам още какви готованци!

47

Анонимен

преди 7 години

Урааа! Тъкмо ще спестим малко от парите за храна. :))

46

Анонимен

преди 7 години

Все пак им е обещано, че като дойдат тук няма да работят и всичко ще им се дава наготово. Сега си го търсят. Всичко това е планирано и дирижирано.

45

Анонимен

преди 7 години

"Чужденците се оплакват от липса на достатъчно храна, както и от лоша хигиена в центъра."Може би някой трябва да им разясни, че нито са на ресторант, нито на хотел. Храната им е повече от на един български пенсионер, а *** си я правят сами и незнайно защо чакат някой друг да им я почисти. И като не им харесва, не е зле да им се напомни, че не сме ги канили. Свободни са да се върнат, откъдето са се довлекли.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47Оф голям си ***. Имай си се за черен все ми е тая, но не говори от името на всички.

43

Анонимен

преди 7 години

Българите сме били бели хора!?!?!?Вижте, той и бушменът М'бонго М'бонго от кенийската джунгла да го питаш,и той сигурно се има за бял човек.

42

Циник

преди 7 години

Какви братовчеди ни са афганистанците бе?Откакто хан Аспарух е "забил меча между краката си :-).." и е казал: "Тук ще е България" 14 века сме създавали европейска цивилизация!!! А афганистанците 14 века са били челата за аллаха!И германците са били варвари...разрушили Рим...но къде са сега? Аман от разбирачи, и пишман историци!Боже събери си версиите!

41

без

преди 7 години

За гладуването чета чудесни работи - навсякъде пише колко е лековито. А дали тия зайци, дето само се плодят ще ядат все ми е тая.

40

Анонимен

преди 7 години

Като тръгна по улиците, само бели хора виждам.Единият дръпнат, другият брадясал, третият ***...Вие изобщо бели хора виждали ли сте?Ако ние сме бели, боже прости бялата раса.

39

123456

преди 7 години

Като искат да гладуват..........Тука е демокрация. Като не им харесва тука да се прибират по родните си места и там да ядат повече. Не сме ги довели насила тука, те сами се чудят как да влязат нелегално в страната пък после недоволстват.

38

Анонимен

преди 7 години

Вижте снимки на афганистанци в нета. Къде я видяхте тази прилика не знам ? ХАхА

37

Анонимен

преди 7 години

Ако сте от "шведския етнос" не ме учудва че афганистанците са ви братя.

36

Анонимен

преди 7 години

ХАХа На някои индивиди много им се иска да не сме "Бели хора" и да сме братя с тези. Генетиката обаче казва друго. Празнодумци.

35

Анонимен

преди 7 години

Пакитата са баш ц-гани, но афганците са ни братя.Сирийците са по-бели хора от нас, мнозина са християни.Де да бяха всичките такива, и да искаха да се заселят в България завинаги...Всичко има тази земя хубава. Само хора няма.

34

Анонимен

преди 7 години

Какви инсинуации. Обяват гладна стачка само за да се върнат в фалирала Гърция от просперираща България.

33

Анонимен

преди 7 години

Да, братовчеди сме с афганците, но все пак имаме и славянски елемент.

32

Циник до 30

преди 7 години

На мен пакистанската С**** не ми е близка!Ако си тасъв филантроп покани у вас 5-6 таанета и ги храни само с овнешко! Може да поделиш с тях и жена си....от чисто човеколюбие!Близки народи...пфффффъБоже събери си утайките!

31

Анонимен

преди 7 години

Това е истината, братя.Никой не ми плаща.Просто всички знаем, че българите сме ориенталци, а не бели хора.От Ориента сме дошли, Ориента пет века ни е осеменявала....Защо си затваряме очите пред истината!?!?!?!??

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Много се радвам, че всички не мислим като теб. Близки колко да са близки , може би това, че сме от една планета.

29

Боил

преди 7 години

Редакторке,напиши името на този адвокат,който защитава бежанците/престъпниците незаконно преминали границата/ и кой? му плаща хонорарите за да можем да го срешнем,както срешнахме мекотелото от БХК