17

Анонимен

преди 7 години

Западът така ще ни го разработи, колкото разработи златните ни находища. Браво на Запада, ние за него и г.з даваме камо ли находища.

16

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ПУКА МИ ЗА РУСКИТЕ ПИЯНДУРИ...ХА,ХА,ХААААА....ВАЖНОТО Е ---МЕНЕ ДА МИ Е ЕВТИНО И ДОБРЕ....!!!!!!ЕГАТИ , СМОТАНЯЦИТЕ!!!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Гледай каква логика, да не даваме на запада да ни разработва находището, защото цял да притиска русия? хахахахаха. Абе мен ме интересува аз да съм добре не кой ще пристиска русия. Как може да има толкова *** хора в тая държава да мислят за големия грабител русия, вместо за тях си.

14

Анонимен

преди 7 години

Ако намерят нефт и газ западни компании ще ги присвоят по вече изпитани механизми и ще ни принудят да купуваме от тях вместо от Русия. За България като цена и ползи няма да има никаква разлика. Разликата ще бъде за запада, който ще е намерил допълнително средство да притиска Русия икономически. България е пешка без стойност в една голяма игра. От нас и интересите ни никой не се интересува, ако не го направим ние самите. А нашите политици не го правят - те са продажници.

13

Анонимен

преди 7 години

Ами айде кво чакат, само два дена има до изборите. Или ще го откриват за следващите избори? Сега само обещават?

12

Анонимен

преди 7 години

Ще забогатеем, както забогатяхме със златодобива. Бъдете сигурни, че нашите политици-патриоти вече са продали интересите на страната.

11

Рашка

преди 7 години

намерят ли газ нито капка вече да не купуваме от матрьошката *** само такси за комисионни докато не компенсираме загубите че толкова години им плащаме най високата цена в европа,даже ще удвоим таксите за пренос

10

..И ДА НАМЕРЯТ ГАЗ..

преди 7 години

ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ----ЕВТИН БЕНЗИН И ГАЗ...ЛИ...??!!!ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ГЛУПАВИ ----НАЛИ ВСИЧКИ КОМШИИ ЩЕ ЗАРЕЖДАТ У НАС ....??!КОЛКО Е БЪЛГАРИЯ , КАТО ТЕРИТОРИЯ...ХА,ХА,ХАААААААА---ЗА 4-ЧАСА ,Я МИНАВАШ!АКО НЕ СЕ ПРИКРЕПИМ КЪМ СВЕТОВНИТЕ ЦЕНИ ----СТАВАМЕ , НАЙ-ЕВТИНАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ НА ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ!Това ли искате,бе...??!

9

коко

преди 7 години

много прости хора сте, заедно с иванов. много ясно, че има газ. и защото ви е толкова акъла пак бившите комунисти ще го подарят срещу комисионна

8

Анонимен

преди 7 години

И да намерят, Батце обяви концесионната такса -3 процента, от печалбата...ако обявят такава. Вече ни готвят, че ,ще ни го продават по международни цени, така, че банкета е за ,,Шеврон" и ,,ОМВ"

7

Анонимен

преди 7 години

Като минат изборите, ще замине и тази новина в коша! Ако имаше нефт и газ, тиквата щеше да скача до тавана!

6

Глупости

преди 7 години

Ние сме си богати ,бе....ха,ха,хааааааааВ Черно мооре има НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО сероводород ---ИДЕАЛНО ГОРИВО ,КАТО СЕ ОТДЕЛИ СЯРАТА!/..има технологии за това../БАН ---ДА НЕ СПИ.....И ДА ИСКА САМО ПАРИ!!!!ДА ПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ!!!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

За 8 години руската рафинерия в Бургас е обявила 55 милиарда лева приходи и НУЛА лева печалба. Бензиностанциите Лукойл за 4 години са обявили 16 милиарда лева приходи и НУЛА лева печалба. Толкова за чуждите фирми и за Русия.

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя дъртьо най-добре знае какво яде Командира от Драгалевци. Старческият му език постоянно е в поза "федерка", а за награда му се предоставя вече 27 години достъп до грабене на народна пара!

3

Анонимен

преди 7 години

Забогатяхме ей. Аз лично спрях да ходя на работа. Сега чакам Премиера да почне да раздава парите. По азбучен ред ли ще е или по ЕГН, някой, ако знае да пише.

2

а дано

преди 7 години

Тоя като ги говори чува ли се какви глупости дрънка ние нямаме и едничка фирма която да притежава технология с която да се извършва подобен добив. Чуждите фирми които най-вероятно ще го правят ,ако изобщо нещо се намери в достатъчни количества ще си гонят своя интерес и няма да ни цепят басма .

1

Анонимен

преди 7 години

Скоро Русия ще обикаля гладно около границите и ще се моли да продава газ.