22

Анонимен

преди 7 години

МДА - АМИ ПУТИН? Защо го пропускаш, сигурно е , че и той е виновен.Алооо, дежурният по Путин, спиш ли? Не си се обадил още.

21

мда...

преди 7 години

Ах, този Орешарски! Той е виновен.

20

Софиянецъ

преди 7 години

Защо ни занимавате с проблемите на сеуъните, аз ходя на море за два часа, друго не ме интересува.Сега и Струма като стане, и в Гърция за 1 час.Някакви сеуъни немали кардиолог...

19

Анонимен

преди 7 години

СЪС ЗАКОН ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСЯКАКВИ ИНВЕСТИЦИИ В СОФИЯ. СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ДА СЕ ОБЛАГАТ С 20 % ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДАНЪК ВЪРХУ ПЕЧАЛБИТЕ, за да им мине меракът.ИНВЕСТИРАЛИТЕ В ПРОВИНЦИЯТА ДА СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ОТ ДАНЪЦИ ЗА 20 ГОДИНИ.Само така ще им се насочи вниманието там и ще се реши проблемът с ниските доходи и жизнен стандарт на хората.

18

Анонимен

преди 7 години

Жалко е че имаме толкова добри млади специалисти, а ги принуждаваме да бягат на запад .

17

ДО АЛОВ

преди 7 години

НЕ ГО МИСЛИ ДАЖЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ И ДО ТВОЯТА ГЛАВА. НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ДА ЗНАЕШ.

16

Анонимен

преди 7 години

ЕКСПЕРИМЕНТЪТ БОРИСОВ НАНЕСЕ СТРАШНИ ПОРАЖЕНИЯ И В МЕДИЦИНАТА, И В ОБРАЗОВАНИЕТО, И В НАУКАТА - НАВСЯКЪДЕ.Олигархичните кръгове - автори на експеримента Борисов, а също и Американското посолство трябва да разработят нов политически проект след провала на този.

15

Анонимен

преди 7 години

Червения каскет си е червен каскет . От 27 години няма БКП , но наследството си остава . В момента т.н. бизнес са назначени капиталисти от БКП-БСП , които искат хората да работят без пари . В Западните фирми , които имат бизнес в България заплатите са от 1000 до 2000 лв. Нашите Български фирми плащат от 420 - 600 лв. , защо? - защото сме СОЦИАЛИСТИ . Иначе всички т.н. работодатели реват , че нямало квалифицирани работници . Е няма и няма да има .

14

до 24

преди 7 години

До кога ще обвинявате някой друг ?Депутати, комунисти, руснаци, американци, евреи, до кога ?За всичко сме си виновни ние.

13

Д. Димитров

преди 7 години

Сега трябва всички "демократи" от прехода да се обесят на жълтите павета! Срещу българския народ се упражнява геноцид....До кога?

12

Анонимен

преди 7 години

Всеки коментира без да мисли . Никой не иска да работи в България заради ниското заплащане . Лекар на Запад получава от 5 000 евро до 10 000 евра . Само , че ниското заплащане има пред история у нас , или това е патент на БКП-БСП . Навремето като млад инженер получавах по 105 лв. заплата на месец , а хамалите в завода получаваха по 300 - 400 лв. на месец . Това се правеше за да се подиграват на образованите хора, защото управлявала работническата класа. Е сега да ги лекува пролетариата .

11

Знаещ

преди 7 години

При първия си мандат на НЕГО, лекари изразяват своето безпокойство, че младите лекари напускат, страната остава без лекари----и отговорът на НЕГО бил: цитат:....МЕН КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА.... извод: просто народ, прости управленци и проста държава.Та ни се пада като Го избираме.....ха-ха-ха. България посмешището на Европа.

10

Иванчо+Марийка

преди 7 години

В неделя гледа как се действа в Ръмъния и Турция. Безлихвени ипотечни кредити ако си купиш жилище в малък град. Фирмите, които строят заводи в малките населени места са освободени от данъци (те си плащат със заплатите). Тук няма. Само една София в която производство няма. Само услуги. Е държава, чиято икономика се крепи на сектро услуги - МАЙКА и жална.

9

ДС

преди 7 години

Не, София да има. Останалата част от страната - кучета ни яли. Ние не сме хора. Ние сме дълбоката провинция, нашите данъци отиват за метрото в София. Нашите данъци правят детски градини в София. Нашите майки пращат компоти на децата в София за да кажат МАМО В СОФИЯ съм. Столицата вместо да е административен център е един голям бардак.

8

Трендафил Акациев

преди 7 години

Тези дни научих за случай, в който млад кардиолог напуска работа заради прекалено високата си заплата от 240лв. Невероятно но факт! Да са ни честити управляващите.

7

Анонимен

преди 7 години

Като видя неадекватната мутра на министъра, ми се иска да не съм се раждал!

6

Бай Иван

преди 7 години

Работата е там, че нещата ще стават все по-лоши. И вече емиграцията за някой ще и наложителна.

5

Циник

преди 7 години

Няма проблеми....ще трябва само да изчакат , и последните нещастници в тези общини да емигрират...или да измрат...и готово

4

Атанаско

преди 7 години

Затваряйте гранниците, че ще измрем!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Преди два дена разговарях над час с дългогодишен медицински кадър от прави-телствена болница. Случаите, които ми разказа са страшни- пълно безхаберие към пациентите и лечението им. За голямо съжаление нашето медицинско съсловие заболя от алчност и с много малки изключения се превърна в бяла мафия. Лекарите станаха бизнесмени, за които печалбата е на първо място.