55

Цецо

преди 7 години

Твърде много време нещата не вървят на никъде, за да вярваме наивно, че хоп и ще излезнат едни добри БГ играчи от нищото. Ще стане но трябва повечко и правилни малки стъпки в правилната посока. До тогава дали ще е Кафу или някой друг - всичките тези наемници докарват пари и коефициент за БГ отбор. Дори присъствието на картата на Шампионската лига е нещо - трупа се опит, сверява се часовника, виждат се пробойните - няма нищо лошо в това да осъзнаеш къде се намираш.

54

Цецо

преди 7 години

Слабото място на Лудогорец е защитата и предполагам, ако имат намерение да се пробват и догодина в групите още зимата ще купят поне 2-*** защитника. Няма да са българи, но както много пъти е писано, това не е защото не искат да земат хора, на които чичо Гошо да може да им обясни нещо без преводач, ами просто защото няма качество. Оставете вчерашната загуба - защо никой не пише за Х-са при младежите. Там са само БГ момчета и дори да е случаен си е Х с Арсенал.

53

Циганин

преди 7 години

Лудогорец играе малко наивно -по детски , което в българското първенство минава ,но не и в ЛШ . Добър мач за гледане , това иска публиката ,а не да се играе по 50-60 минути без да има и един удар в очертанията на вратата . Лудогорец му трябва добър вратар и някой много добър чернораоботник в средата и 1-2 добри защтници (и високи).

52

Анонимен

преди 7 години

Тя вярната и обичаща публика много обича амортизираните отбори като левск

51

Анонимен

преди 7 години

ОНЗИ ЛЕВСКИ ГО НЯМА ВЕЧЕ, ПЪК И ТОГАВА НЕ СЕ ПРЕДСТАВИ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ДОБРЕ. А ЛУДОГОРЕЦ Е ВИСОКА КЛАСА.

50

топ

преди 7 години

В България си купуват всички мачове, съдии, хващат футболисти на други отбори, цялото БФС стои зад тях, а за коментаторите нямам думи как изкривяват всичко. И защо? За да можем да гледаме как един отбор направо слиза от самолета и отива да игае мач.. че дори им пуска 2 гола аванта да си направят мача по-интересен.

49

ййй

преди 7 години

Този Лудогорец е в пъти по-слаб от онзи Левски който игра в ШЛ. Тези директно слизат от самолета и отват на стадиона.. пускат им два гола и после си ги бият. Няма такава подигравка никъде.

48

Анонимен

преди 7 години

Йозил не бил немец...а Маркиньос в националния какъв е бе?! Чист българин..... е*ати срама!

47

До 84

преди 7 години

Ти бащата на Йозил ли пита..хаха

46

Анонимен

преди 7 години

Борян можеше да фаулира Йозил извън наказателното поле. Червен картон и фаул, 1 милион за Лудогорец и една точка. Ама като е бос вратаря

45

Анонимен

преди 7 години

Да стигнеш до Рим, да не видиш папата. Не може да губиш спечелен мач в самия му край. Имат още много да учат, защото не всичко се купува с пари. Колкото и да ги има Зализания.

44

Анонимен

преди 7 години

Ауу, бугиковите *** на гелосания наркодилър, на когото главната Мутра подари 5 млн от парите на данъкоплатците пак паднали. Ами сега ко шъ праим.

43

Анонимен

преди 7 години

Има една приказка, че власите се давят на края на Дунава. Та и домузите така.

42

to

преди 7 години

Dqkov za koy li pyt precakva ma4 da vzemat da go mahat veche che i nacional smeshnik

41

в целта

преди 7 години

за това Лудогорец е велик отбор, защото играе велики мачове срещу велики отбори

40

Браво!

преди 7 години

Браво, Лудогорци, достойно представяне!Левски и ЦСКА само могат да мечтаят за такива мачове в историята си.

39

Анонимен

преди 7 години

За мен е положителен фактът не само, че Лудогорец се опъна на Арсенал, ами и поради това, че допреди 10 години такава загуба щеше да се счита за успех, а сега се търсят кусури и се недоволства. Това е добре, значи клубният ни футбол е вдигнал нивото си.

38

Анонимен

преди 7 години

Първия гол нарушение и аут. Третият засада. Голям мач. Коментатор и повторения - трагични.

37

до 62

преди 7 години

А аз няма да ти сложа минус, защото дълбоко в себе си знаеш, че футболът е колективна игра и вината за даден гол е колективна. Защитата, била тя съставена от българи няма да има предпоставки за грешки, ако отборните редици преди нея не го допускат. Разбираш ли защо не скачам на полу-бразилският състав на Лудогорец. Че то би било най-удобно да натопя само бразилците.

36

61

преди 7 години

Сложих ти плюс не защото съм съгласен с теб ,а защото уважавам мнението ти,знам ,че дълбоко в себе си знаеш ,че съм прав.Мислиш ,че не искам да се радвам на българите ли а? Мислиш ,че не ме боли като ги гледам колко са куци и некадърни ? Мислиш ,че не се ядосвам като ми ги представят за герои щот са били извинили за поредната си слаба игра? Господи толкова са далеко от футбола,дори ме е гнус да ги коментирам.ИСКАМ ТОЗИ НАРОД ДА СЕ ГОРДЕЕ С НЕЩО А НЕ С МЕНТЕТА