62

Анонимен

преди 7 години

Много ме изумяват коментарите на тези(най-вече жени), които защитават Емануела, че едва ли не е спасила женското достойнство. Ако смятат за достойно това, да влезеш при пиян мъж в клозета, за да те на**е и то пред погледите на цяла България, децата ти, прителите ти, приятелчетата и съучениците на децата ти, ***...Ама наистина е много достойно...

61

Анонимен

преди 7 години

Ицо го вадеше големия, голям мъжкар, принципен, а този камуфлаж бе свален с един замах от една жена.Подобни мъжкари и велики артисти са толкова земни, колкото другите.Опитите им словесно да се извисят са неуспешни.В началото бе словото, цитира той популярния библейски принцип, но сам извървя път , който нямаше нищо общо със собственото му слово.Всички сме мъже и жени по природа и след това сме всичко останало.Изобличен публично като въздух под налягане.В началото бе словото, а в края?

60

Анонимен

преди 7 години

Ицо е най-големия пич. Така завъртя главите на всички, че го гледаха, като някакъв Бог, а дори и когато се изгаври с тях, като отказа да участва в тъпия филм, никой не смееше да му опонира открито. Само една чалгарка се опита, но накрая я докара до такова положение, че доброволно да влезе с него в клозета, само и само да я на**е.

59

поспалан

преди 7 години

Не мога да си позволя да ги коментирам,защото ги намирам за много опасни теми,да търсим по-добре Матоко

58

ужас

преди 7 години

С какво българската публика заслужи пошлата сцена между чалга-певачката и холивудската уж знаменитост Ристьо? Грозно, пиянско изпълнение по дивани и тоалетни с жена-п а р ц а л и мъж-житулоуна дърти бабички...

57

Кире

преди 7 години

Какво стана с Ицо Рицаря? Всички качества и позиции които демонстрираше и показваше изтекоха във ве-це-то. Жалко....

56

Анонимен

преди 7 години

Според мен Ути ще победи.Дано не е Ирина само.Отвратителна лицемерка.Много ми е фалшива тази жена от наблюденията ми.Относно Емануела,безразлична ми е.Ей това се вика.......!!Христо е готин,попаднал в мрежите на една жена,която си мисли че го е надиграла и прецакала.Той има принципи и достойнство.

55

Анонимен

преди 7 години

Смятат се за голямата работа.Деси е добра.Рени е майка на две деца. Средностатистическа.Надя преднамерено демонстрира класа, пресметливо предпазлива.Миглена е висока топка и е истинска.Емануела - също истинска.Обединява ги женствеността и еманципация, свобода.Ути- ограничен човешки кръгозор, комплексар.Боби - възпитан, добър мъж.Христо - парвеню.Нобелистът - посредствен архаизъм.Ирина - надменен и злобен преднамерен, зле прикрит фалш.Лили - архаизъм, фалшива, използвачка, бабе.

54

Анонимен

преди 7 години

А жените дето никой не ги поглежда....никой не ги иска / в повечето случаи и сопствените им половинки/ са на големите моралистки

53

Анонимен

преди 7 години

В.Михов се ос.ра с предложението чвора христо да е най-достоен победител!До вчера уж му се гневеше, сега му обли3а дирника.Стар човек нагаждач-отврат!

52

Анонимен

преди 7 години

Най-гнуSна е ирина сарачинова!Прочула се само покрай опсума иван.Интригантка с инстинкти на квачка.

51

Анонимен

преди 7 години

Емануела е ясна.Но прехваленият Христо е един голям инатлив чвор!Нито е мъж, нито е умен, нито е красив.Просто особняк с голямо его.Това е.Не бях чувал името му до сега.

50

Анонимен

преди 7 години

Чалгарката Емануела се представя за героиня, че е победила един пиян, който я ната*ова в клозета пред погледите цяла България, вкл. и на нейните деца и техните приятели и съученици!Боже, до къде стига Чалгата!

49

Анонимен

преди 7 години

Много ме изкефи Емануела! Не може 12 души да страдат заради капризите на 1 (щото това си беше каприз). Постъпката и беше лоша, но беше отговор на много по-лоша постъпка от негова страна.И тя изпълни наказанието като пич. Все пак трябва да отбележим 1) Емануела и Христо се харесват. Тя го отрече, но то си беше очевидно 2) Христо не е дете, мъж на възраст е и със сигурност знае колко може да пие 3) Няма как да изнасилиш мъж против волята му колкото и да се опитваш. То често и като искат не става.

48

Пабло Ескобар

преди 7 години

''Селска чест''. Ако Маскани беше жив, след този вип- брадъе щеше да има ''Селска чест'' 2,3 и 4 ....поне

47

g

преди 7 години

бас хващам че на БОБИ му е кофти .......

46

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха,преди време Емануела каза на останалите съквартиранти,че са ***,а сега нагледно им го показа.Тогава те скочиха от възмущение и гняв срещу тази безпардонност,а този път гледаха като напик.а.н.о мушкато.Иначе пият от сутрин до вечер,а за някои от тях се носят легенди за морала и връзките им.Вместо да станат съдии на самите себе си или както народа го е казал,не виждат гредата в своето око,а сламката в чуждото.

45

Анонимен

преди 7 години

И честит празник на Народните будители!.............

44

gtf

преди 7 години

До Анонимен 44, и аз искам тъй да *** наказват, накажи ме, накажи ме Eмануело ... :D

43

Анонимен

преди 7 години

Не познавам Емануела,но хора ,които я познават,твърдят,че тя не пие.От постващите тук разбирам,че повечето са жени и то злобни,като някои в къщата.Уважаеми дами,ако сте такива,вгледайте се в себе си -дали не сте се изкушавали да кръшнете на приятеля си или съпруга си я с някой негов приятел,я с ваш началник или колега,но тайно.А щом е тайно,значи не се е случило.А тук всичко е много явно и нищо не се е случило,освен малко забавление за излизане от скуката,която лъха от останалите.