271

Кики

преди 7 години

До Чърчил Приятелю,защо не си вземеш отпуската за да опишеш военните престъпления на САЩ.

270

Кики

преди 7 години

Анонимен 338Унгария и Чехословакия бяха укротени, защото искаха да подкопаят устоите на социализма.

269

Дедо Мъди

преди 7 години

Господ здраве да му дава на Примаков! Голям славянин , велик човек !

268

Чърчил

преди 7 години

Няма по големи военни престъпници на този свят от Янките спомнете си атомните бомби на Хирошима и Нагазаки... ами Виетнам с *** изгаряха цели села заедно с хората...ами Либия, Сърбия, Ирак...

267

Кики

преди 7 години

До dn13Твоята логика е като на пиле.САЩ нападнаха Югославия без причина. По молба на Асад, Русия оказва помощ на Сирия за прогонването на терористи и разна ***!

266

тои

преди 7 години

ПО времето на бомбардировките в югославия нашата столица попадна под приятелски огън ..какво означава това .БЛАГОДАРНОСТ ЧЕ ГИ ПУСНАХМЕ ДА МИНАТ ПРЕЗ БГ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ.КОИ КОИ СЕ НАГУШИ ОТ ВСИЧКО ТОВА ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ???

265

ПИНО4ЕТ

преди 7 години

трябваше да им се каже на хамериканците ,идва им времето стига лапачка да не се задавите ,все пак ,дано,а и на нашето евр.че ...не сме забравили да знаеш и другите покраи тебе много се нагушихте на наш ГРЪБ

264

Анонимен

преди 7 години

Лавров-тъжен кон

263

Анонимен

преди 7 години

Самопризнанието на Лавров за извършените военни престъпления в следствие на руските "космически" бомбардировки в Сирия, едва ли ще има смекчаващи вината обстоятелства пред Трибунала в Хага.

262

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ЛАВРОВ,ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ,ИМАТ РАЗУЗНАВАНИЯ,ТРЯБВА ИМ СИЛА,ЗДРАВ ЮМРУК,КАКТО СТЕ ВИЕ, ЗА ДА СПРАТ ДА ПРАВЯТ ЗОЛУМИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ,ИНАЧЕ ЖЕНИТЕ НИ ЩЯХА ДА БЪДАТ ЗАБУЛЕНИ,А НИЕ ЛЕКО .РЕ........

261

Българин

преди 7 години

Британците да се махат от ЕС, Европа да се сближи с Русия и да отреже САЩ. Така САЩ и УК ще останат изолирани от света. Еврпа и Русия, заедно със страните от БРИКС ще могат да спрат американската агресия.

260

Анонимен

преди 7 години

Лавров, предай се !

259

dn13

преди 7 години

Е щом САЩ са извършили военнои престъпления в Югославия, то руснаците имат право да извършат военни престъпления в Сирия. Как да останат по-назад! Логиката на лекето Лавров си я бива.

258

Стамат

преди 7 години

А кой запали Сирия и целия Близък Изток?Чудя се защо изобщо Лавров им отговаря на тези...Арогантността на западния свят е второто нещо по безкрайност след Вселената!

257

Анонимен

преди 7 години

ДО 319; РАЗБИРАМ ЗАЩО ТЕ Е ЯД НА РУСНАЦИТЕ ........МАЛКО СА ТИ БИЛИ 500 ГОДИНИ

256

Трол

преди 7 години

Хъ хъ хъ балканските неандарталци па са чепкат из форумите, докато големите риби делят световната баница. В Русия *** си докара Берл Лазар, първа дружка на Ротшилдови, направо от Исраеел да наглежда инвестициите на банковия бос на място. Във ФАЩ Обамата и Килърито, хора на петролната акула Рокфелер му играят на свирката. Уж се карат през океана, ама който и да спечели, все двата рода ще приберат парсата, а за вас само огризки и беднотия.

255

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 313 да твърдиш че в Ялта някой ще се занимава със Дрезден е несериозно,по добре прегледай историията с бомбандирането на Ковънтри от луфтвафе може да си извадиш някой изводи за характера на т.нар .съюзници..

254

Анонимен

преди 7 години

до 305: Да не забравяме и Горбачов, че ни освободи от РУСНАЦИТЕ !

253

Боби

преди 7 години

До Анонимен 313ОК но изпълнението е ВАРВАРСКОИзбомби пристанище(ако има), ЖП инфраструктура с дни няма да се оправи дори и да има зап части. Избомби мостове. Обаче да сринеш цял град барабар с бежанците ... които бягат към западната зона на влияние ...

252

РККА

преди 7 години

До Бобипо ладожкото езеро се движат камиони защото финландците позволяват това ,дори Сталин отчита факта при подписване на примирие,а немците нямат сили да превземат града защото пращат подкрепления на армии център за операция Тайфун,Хитлер въобще и не смята да превзема града,блокада и глад го задоволява през 41 по късно подобно нещо е немислимо