115

Анонимен

преди 7 години

Не съм чел изцяло споразумението, но ще се доверя на "патриотите" русофили, които явно са го изяли от *** до ***. Щом надават вой, значи България само ще спечели от него. Дори и само визите пак е от полза. "Братска" русия защо не ни ги маха?

114

Анонимен

преди 7 години

До 133Дреме и на Русия за скапаното ЕС което се разпада а сега ще купуват евтини ГМО от Канада, защото Канада освен ГМО и да точи нефт от тръбата друго не произвежда. Русия така и така не изнася хранителни продукти за ЕС, но ЕС се натиска да внася в Русия. А в Азия Русия има необятни пазари. ЕС вече е пътник.

113

Отчето

преди 7 години

До Анонимен 127Боже пази България от проказата канадска и американска!

112

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се, че това споразумение изисква още по-ожесточен русофилски вой!!! Нещо много слабо се представят кacкетите.

111

133

преди 7 години

Канада знае ,че я очаква един огромен пазар,по скоро горката Русия със кого и какво ще търгува,кои са и пазарите,кои са и платежоспособните и партньори?Аз я виждам пак на нова желязна завеса щот кой луд ще иска доброволно да е в орбитата на кремълските бандити и да чака по 20 г за лада.

110

Анонимен

преди 7 години

Еваларката! Отивам в Канада и после през езерата та в Америка! По турско един прадядо е ходил там и се е върнал със злато, с което си е купил къща на село. Сега на село от 500 къщи да има двама, трима останали пенсионери. Пък нали имаме Сета, кой му се седи на село?

109

Анонимен

преди 7 години

ГОРКАТА КАНАДА!!! Само, ако знае, какво е чака?!

108

Анонимен

преди 7 години

А защо днес в Брюксел пред еверопейските институции имаше протести а полицията арестуваше и влачеше хора по асфалта? СЕТА нали е добро за ЕС, или? Защо хората протестират?

107

Анонимен

преди 7 години

Ако те питат дали да има съюз с една страна от Северна Азия, която няма никаква икономика освен точенето на нефт,-----Канада е на запад, а не на изток, и друга икономика в Канада освен точене на нефт от тръбата няма.

106

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ ЕС мизерията само ще се увеличава а българите винаги ще бъдат третирани като хора втора ръка и България ще бъде задни двор и депо за чистачи и миячи.----------------А в съюза на азиатите българите какво ще работят?Ще лъскат кубинките на кадировците ли?

105

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗащо беше такова бързане за подписване на споразумение с една страна която няма никаква икономика овсен точенето на нефт от тръбата и Монсанто?----------------Ако те питат дали да има съюз с една страна от Северна Азия, която няма никаква икономика освен точенето на нефт, сигурно ще си с две ръце ЗА.

104

Анонимен

преди 7 години

Боже, пази Канада от проказата българска! Амин!

103

Анонимен

преди 7 години

Защо беше такова бързане за подписване на споразумение с една страна която няма никаква икономика овсен точенето на нефт от тръбата и Монсанто? Какво ще внасят канадците като освен евтини ГМО храни нищо не произвеждат. Канада няма икоомика, БВП и е сравним с този на Нигерия а Мексико и Саудитска Арабия са пред нея, в сравнение с ЕС Канада е просто джудже и като население и като иконимически показатели.

102

Анонимен

преди 7 години

Свърши 130годишното робство. Българинът отново е свободен!

101

Анонимен

преди 7 години

Чува се, че дори мумията е станала и е изпушила нервно кутия махорка мачкайки каскетче в ръка.

100

Анонимен

преди 7 години

ТАСС предаде, че Путин се е напил зверски от мъка. Пак не успя да разцепи ЕС, мамка му!

99

Анонимен

преди 7 години

Беше ясно, че визите са само оправдание, за слагане на подписа от страна на България.Интересно е останалите държави как успяха да подлъжат. Всяка поотделно.

98

Анонимен

преди 7 години

Това което не козват е, че е уговорено отпадане на визите поетапно. Пътвият етап е само подготвителен, ща започне от 2018 година и ще трае 7 години до 2025 - до тогава България ще трябва да изпълни всички условия на Канада за отпадане на визите. Ако изпълним всичко от 2025 г ще отпаднат визите само за български граждани които вече имат американска виза и с нея ще могат да пътуват в Канада. И започва втори 7 годишен етап до 2032 г където българия трябва да изпълни нови условия

97

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКомунизма унищожи материалните ценности, а евроатлантизма унищожава човешкото в българите. До 2030 всички ще сме роби-роботи.---------Комунизъм никога не е имало. А преди 89та каквото и да беше то, тогава материално се живееше много по-добре от сега, поне 95% от българите живееха много по-добре от сега.

96

Анонимен

преди 7 години

Комунизма унищожи материалните ценности, а евроатлантизма унищожава човешкото в българите. До 2030 всички ще сме роби-роботи.