23

гледам

преди 7 години

Социално-психологически експеримент. "Вип" е примамка, за да се напълни къщата с хора. Всеки има право да преценява кого харесва, какво му прощава и защо не приема друг. Няма право да обобщава и да съди.Това е витрина на характери с неочаквани проявления в необичайна ситуация.Всеки гради своето щастие в живота си и избира как да го изживее.Не по задължителни правила от изкуствено проповеднически фалшива висота, не по грубиянска нетолерантност и отричане на различието.Култура и възпитание.

22

Анонимен

преди 7 години

Само да вмъкна, че Дебелото Ути преди години го бяха погнали за системни далавери с ДДС покрай ресторанта му, но явно "нахрани" правилните хора и всичко се потули. Така че тази лоена топка да не се прави на олицетворение на морала!!!

21

Нормален

преди 7 години

Каква е тая къща? И кой е тоя VIP Brother?И тия защо се карат там, а не вкъщи...?

20

Някой

преди 7 години

Точно тук с коментарите на тези ,които защитават Миглена и Емчето се вижда нивото на БГ. Аз не съм за Христо,но човека си има принципи и желания и не е длъжен да се *** с,която и да е жена за да задоволи някой. Какво значение има дали си звезда или не?? А Миглена, защо не се облече като куче? А Емануела, защо запали цигара и само злослови против всички хора..мн ниско ниво и разбирания за живота...Пореден срам!!!!Събуди се народе!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Биг Брадър се гаври с човешкото достойнство на обитателите в къщата, умишлено ги настройва един срещу друг и при цалата му свинщиа иска га се появи в бяло. Отвратително предаване, което една уважаваща зрителите си телевизия не трябва да допуска на екран. Христо с нищо не е виновен, че желанието му е да защити авторитета на хората с които работи, институцията и себе си. Но "умните" българи това е невъзможно да разберат.

18

Анонимен

преди 7 години

Тия с претенциите -Урина жената с 5 деца от различни мъже,Лазара на която мъжа и научи от телевизиите че е бременна от колега,Надка анорексията водещ на предаване свалено от ефир от 10 години,Утьо кебабчето извстен със селянията си, режисьорчето с един филм,актьорчето само с един филм ама с Мел Гибсън и другото актьорче известно само с един брат,сами си показаха нивото и възпитанието.Не казвам че Мануела не е проста,но те с нищо не я превъзхождат.

17

Анонимен

преди 7 години

Баси повърнята!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Емануела и Миглена изглеждат по-нормално от прехвалените "интелектуалци",които,като Ути и Вальо показаха истинската си злобна същност.Защо не нападат Христо,така,както нападат горепосочените две жени?Защото е по-лесно да се нахвърлят на жени,отколкото на мъже!Пък после да го играем джентълмени с луксозни букети и скъпи парфюми.Ути се държи много арогантно към жените и явно започва да се превръща в отявлен женомразец.

15

Анонимен

преди 7 години

Михов ако си каноса перуката жълта ще заприлича на Тръмп

14

Анонимен

преди 7 години

Случайно попаднах на сцена от тази пумия, докато превключвах каналите. Загледах се за 5 минути. НЯма такава свинщина. Това което видях че че един образ отказа да се натиска с някаква там за някакви сцени там и онази посине. То направо се омаза от злоба. Абе момчето не го кефиш бе. Що трябва да те докосва дори?

13

Анонимен

преди 7 години

До кога Нова ТВ ще има лиценз и то национален? Такова сеене на простотии и деградация надали друга телевизия си позволява! Нова ТВ трябва да е обикновенна кабеларка!

12

Меня

преди 7 години

Всички са *** какво се сърдят не разбирам. Събра ли са се.

11

Анонимен

преди 7 години

Евала на Емануелка, нищо че е чалгарка момичето! Утьо е торбаланСлайна, правилно му каза, че е за Дебелариума! А, дъртия албинос Михов е самоходен алкохолизиран скелет със скърцащи кокали! Това е!

10

Гастро-простотия

преди 7 години

Тоя да внимава да не изпадне някое кебапче от него.

9

Анонимен

преди 7 години

вальо михов каза "не ми говори на БЕ" и след 6 секунди той без да се усети и говореше на БЕ :)

8

сминдух енд чесън

преди 7 години

Тук защо не сте сложили квадратче"Не харесвам никого"

7

Патрона

преди 7 години

Мутренството започна а Чалгата приключи и малкото останал интелект на българската нация ! Честито Опростачване !!!

6

Ммм

преди 7 години

Евала на Емануела, Евала на Миглена. Те са наистина са тайива каквито са. С готин характер, добри и борбени. Нищо Че едната е фолк певица, а другата водещ. Интелигетността и добротата ги допълва перфектно. Другите са пълен фалш. "Известните" *** в БГ с изключение на някой извън къщата, може да ги разбереш какви *** са от близо. И да някой от тях в ТV са толкова пошли че чак ми идва да им обърна телевизора в главите :D това заслужават. Крали, крали, *** ги и се правят колко талантливи ми би

5

Анонимен

преди 7 години

Това не са випове това са натрапени ни индивиди от малкия екран,бедни мижитурки готови срещу краешник лебец да се излагат.Вальо Михов си е внушил ,че е голяма работа и авторитет и като дърт пезевенг тръгна да обарва Емануела,браво на момичето че реагира и го навря на кучето в ...Мъжете във предаването са амортизирани и морално остарели,комплексари със липса на женска ласка

4

Анонимен

преди 7 години

Не само нападките са грозни! Всичко в това предаване е грозно, пошло и просташко!