Кадър: Нова тв

Ути Бъчваров и Емануела видимо не се понасят в къщата на VIP Brother, а последните рестрикции засилиха напрежението. Както е известно, съквартирантите останаха без одеяла, хладилник, печка, разкрасителни уреди, че и без слънчеви очила, след като актьорът Христо Живков отказа да се включи в мисия за сериал. Една изпушена цигара от Емануела пък ги лиши и от мебели.

Нападките към Емануела ядосаха фолкпевицата и тя извика в яда си, че всички са смотаняци.

Това провокира Ути, който на висок тон поиска от Big Brother да отстрани певицата, заради "нагло и просташко държание". Готвачът се засегна, че и той имал имидж.

Още от влизането на Емануела той я "кове", че е представителна извадка на чалгата. В атаката срещу нея се включи и Вальо Михов, който също се разпозна сред "смотаняците". "Тебе пък кой те е обиждал, бе", отвърна Емануела, а "бе"-то извади от кожата Михов.

"Когато направиш толкова, колкото бате ти Вальо тогава ще говориш", ядно заяви Вальо, докато Еманула продължи да му играе по тънките струни и бе категорична, че не иска неговия успех.

Актьорът Христо Живков пък отказа да участва в сериала, след като му бе предложено негов партньор в сцените да бъде не фолк изпълнителката, а Надя. Това обезкуражи Жоро Торнев, който се мъчеше по някакъв начин да спаси част от отнетите им неща и увещаваше Живков все пак да запише сцените.

Кака Лили пък каза директно на Христо, че неговият отказ най-вероятно се дължи на факта, че ги смята за невежи аматьори. Сред съквартирантите се завъртя и етикета "комплексар" към актьора.

Все пак всички са доста по-внимателни с нападките към Христо Живков за разлика от тези към Емануела, някои дори проявиха разбиране затова, че ги остави без всякакви удобства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase