56

Кики

преди 7 години

По минусите си разбирам, че тук е пълно с американци!

55

Анонимен

преди 7 години

Този коментар поразително ми напомня една реч на Адолф Хитлер в отговор на запитването на президента на САЩ Рузвелт дали той няма намерение да напада изброените от предварително подготвен списък държави (включена е и България).В резултат от поразителните му ораторски умения и тънка ирония в залата на Райхстага избухва смях.Та и Путин така. Пропаганда, пропаганда, пропаганда. Руска.

54

Анонимен

преди 7 години

НА ВОЕННАТА МОЩ НА РУСИЯ И КИТАЙ ФАЛИРАЛИЯ КАШЕРЕН ГОВЕДАРНИК САЩ С НАД 27,8 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ И ТЕХНИТЕ ФРИЗИРАБНИ ТРИПОЛОВИ ПУДЕЛИ ОТ БРЮКСЕЛ МОГАТ ДА ОТГОВОРЯТ САМО С ДОЛНОПРОБНА ПРОПАГАНДА ТИП СИ ЕН ЕН И РАЗБИРА СЕ АКТИВИЗИРАНЕ НА ЕВРЕЙЧЕТАТА СОРОСИДЧЕТАПО ФОРУМИТЕ И ТОЛКОВА. ТОВА ПОЛОЖЕНИЕТО МИЛИ МИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕТА ,СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯ И НОВИТЕ СВЕТОВНИ ШЕФОВЕ НЕ СА ВЪВ ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ ,А СА В МОСКВА ,ПЕКИН И ДЕЛХИ ЗА ВАШ УЖАС. МОШЕНЦА...

53

Анонимен

преди 7 години

Малко преди да бъде убит Немцов каза: Нищо не вярвайте на Путин !

52

Кики

преди 7 години

Казвам на някои хора - те се знаят кои са, че това е форум за сериозни дискусии, а не киносалон с американски филми от който излизат въодушевени с промити мозъци!

51

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си путинофил-русофил или доказан клиничен *** за да вярваш на руския плъх... пардон вожд.

50

Анонимен

преди 7 години

Един американски блогър, написал, че не бива да се страхуват от новата ракета Сармат, която може да унищожи Франция. Защото айфонът бил по-сложен от ракетата:-) Ама руснаците ще унищожават двукраките приложения на щатите, дори без сложна електроника

49

Анонимен

преди 7 години

Повервайте ми Русия не планира да напада никого, освен Украйна, Полша, Молдавия, Литва, Латвия, Естония, Финландия и България, увери Путин. Ние българските путинофили му верваме.

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49..При споменаването на Путин....Нормалните хора получаваме позиви за повръщане поради погнуса....

47

Анонимен

преди 7 години

Добре че този сайт пуска всекидневно по десетина статии за Русия и Путин. Иначе ще загинат без трафик от реклами. Затова-едно огромно Спасибо!

46

большой театр

преди 7 години

Руските алкохолици не нападат Украйна , а само пращат военни без опознавателни знаци да рушат Украйна !

45

Барон Да Виеба

преди 7 години

Все повече се уверявам, че само аз разбирам нещата правилно. Останалите коментиращи говорят само повърхностно, примитивно... Журналистите и те, те даже по-повърхностно.

44

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова че ходи гол до кръста за риба и с Фотошоп му махат сланините и му рисуват мускули,не значи нищо.А джудото - другите сами падат, пълно театро.

43

Анонимен

преди 7 години

В случай на война Пиндостан ще замярга РФ с айфони.

42

руските алкохолици

преди 7 години

нападат само слабите държави като Украйна ,Чечения ,Грузия и тем подобри ! Руските алкохолици не могат да нападнат САЩ , Турция и други велики сили !

41

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 25Грешиш,като смяташ,че няма да посмее,ако бъде нападната.Воената стратегия на Русия е да води отбранителна война с всички средства,а не нападение. И да не допусне воени действия на нейна територия.Ако бъде нападната няма да се поколебае да отговори с всичката си воена мощ. А тя както се знае не е никак малка.Има достатъчна мощ да унищожи не само половината ами и целият свят и то няколко пъти. Другото е западна пропаганда и страх.Доказват го всички действия на НАТО и САЩ в момента.

40

DreamTheater

преди 7 години

А очите му едни добри..........

39

ха ха

преди 7 години

русия няма Си Ен Ен и Би Би Си ,но има фабрики за *** за медийна пропаганда !

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...Путин ....2007 г....Адолф Хитлер също е бил обявен от Тайм за "Личност на годината" за 1938 година.

37

засведение

преди 7 години

В Сочи Путин се отправи след участие във форум в Ялта на полуостров Крим.