58

Анонимен

преди 7 години

Как бе, не сте ли виждали банановите плантации по Алпите?

57

Анонимен

преди 7 години

Е че пак е брала банани, какво. Отде да знае, че в Швейцария няма банани.

56

Анонимен

преди 7 години

"в Швейцария, където ѝ било казано, че ще бере банани и портокали"Ами да беше ходила на училище някоя друга година, вместо да произвеждаш чавета, щеше да знаеш най-малкото, че в Швейцария банани не растат.

55

Мульо

преди 7 години

Че не са я излъгали. Пак ще бере банани. *** кожени :)))))))

54

до !!!

преди 7 години

Ти история учил ли си????Два Века Византийско робство.Пет Века Турско робство.Общо Седем Века!Повече турско, нежели българско!А, днес се наричаме българи (все още!) благодарение на "лошите" руснаци "които имаха неблагоразумието да ни освободят от турско робство"!Това в кавичките са думи на Иво Инджев

53

!!!

преди 7 години

Т.нар. "роми" са само български граждани и е абсурдно да ги наричате българи!Има разлика между националност и гражданство!Българите сме около 84% от населението в България.Българите сме единствено и само от БЪЛГАРСКИ произход, затова и се наричаме БЪЛГАРИ!!!

52

Анонимен

преди 7 години

Се възползват от корупцията и правната несигурност ЛИ !!!!!????? Ех вашата м недоразвита. А дали са това причините за това хората да се чудят откъде да искарат 2 лева за хляб??? Не това са причините а това че няма фабрики и заводи в които едно време хората си изкарваха прехраната. Тези момичета дето проституират ако бяха тези заводи и фабрики никога нямаше да станат ***. Ама това не се казва нали??? Защото тези които ги унищожиха заводите и фабриките трябва да се окачът на въжето!!

51

просто да си кажа

преди 7 години

През 2014 една работничка на Кьониге Щрасе във Франкфурт ми каза че е от Швейцария и аз какъвто съм приказлив казвам: "А! Страната в която твоята крава е по красива от жена ти." На момичето му стана много тъпо и аз още се чуствам виновен.

50

читател

преди 7 години

Този сутеньор ако това е вярно е имал чуство за хумор.Всъщност не виждам нищо лошо в това да извеждат ромки на пазара на Запад.Първо ще видят свят. После ще видят че и там не ги харесват. После ще отложат раждането на цяла детска градина ромчета.Като се върнат, добили опит в живота ще видят че тук хората си вадят хляба с труд и ще имат повече уважение към българите. Защото сега, истинката причина да не работят е защото рашките ги учеха че българите сме били роби и трябва да им работим.

49

did

преди 7 години

Не искам да живея в една и съща държава с такива българки. Затова се махам оттука скоро...

48

дий

преди 7 години

Кунева направо да прави ромите студенти и да ги праща на младежки бригади да берат банани на южният полюс защото там било по топло от северният!!!!!!!!!!!!!!

47

Много учуден

преди 7 години

Ромска работа, все нещто им се БЕРЕ.......

46

National Geographic

преди 7 години

*** по принцип обичат да берат всевьзможни нещта. Например - йелиазо, пластмаса, дарво а и от скоро банани.

45

Анонимен

преди 7 години

Я да си представим, знам че е невероятно, но все пак, че седи някоя от онези "нашенки" срещу фрау Бригите и и плещи неща, които тя иска да чуе, за да й измъкне 100-тина еврака?! Ми те ходят там организирано, цели бригади, учат ги какви обяснения да дават, как да се държат с наивните европейци. И седи "жертвата" срещу оная кукувица, и обяснява как насила са я карали да простатирва, може и сълза да пусне. В махалата се върне като царица, постоят и драпат наобратно.

44

Честен

преди 7 години

В крайна сметка, тя наистина се занимава с банани...не виждам проблема

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42Тая защо си мисли, че някой е длъжен да и търси работаСлед като си се радвал на прехода и разрушаването на икономиката ни ще плащаш. И дано ти дойде акъла при следващите избори.

42

еее

преди 7 години

репортеркана на Нойе Цюрихер Цайтунг явно Е НЕФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНА СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕ ЧЕ ЩВЕЙЦАРИЯ Е ПРОИЗВОДИТЕЛ НА БАНАНИ С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СУРВИНИ ОТ НЕФТОХИМ . ЯВНО РЕПОРТЕРКАТА Е НАЗНАЧЕНА СЛЕД ИТЕРВЮ МО МЕТОДА НА БАНАН С ДИПОРТОКАЛ

41

Анонимен

преди 7 години

До някойЧерната Златка играе роля и то за доста парици.

40

един там

преди 7 години

До реалист,Да, знаем, че има отопляеми и осветени оранжерии в северни страни като Швеция, в които отглеждат и банани, ама да имат толкова голямо производство, че и да изнасят- не ми се вярва!

39

з н а й к о

преди 7 години

Швейцария- банани като шума, само да има кой да ги бере!!!