110

Анонимен

преди 7 години

Голям залък за преглъщане е Русия момчета и момичета от ЕС .....стойте си на топло в Брюксел и Страсбург и анализирайте защо санкциите НЕ дават резултат , и какви допълнителни санкции да измислите .....успех в начинанията ви

109

АМИ , ..ПРАВИЛНО:

преди 7 години

ЗАПАДНА ЕВРОПА , НАЙ-ПОСЛЕ ЗАПОЧНА ДА РАЗБИРА СИТУАЦИЯТА!!!!!!РУСКАТА ЧЕРВЕНА МЕЧКА --РАЗБИРА САМО ОТ ДЪРВО!ОЩЕ РОНИ РЕГАН ВИ ГО КАЗА.....АМА , НЕМА КОЙ ДА СЛУША!!СЛАВА НА БОГА И АЛЛАХА , ЧЕ НЕЩАТА СИ ИДВАТ НА МЯСТОТО!

108

мазепа

преди 7 години

''Адмирал Кузнецов'' е трябвал да зареди в Испания.....за да може да стигне до Сирия.... ама в САЩ пък бият ***.

107

генсек

преди 7 години

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг изрази безпокойство от възможно участие на руските кораби в Средиземно море във въздушните операции против ИДИЛ, "Джебхат ан-Нусра" и "Ахрар аш-Шам" в Алеппо.

106

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕП, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

105

няма да има хонорари

преди 7 години

Днес няма да има хонорари от американското посолство. Коментарите на клакьорите им са инфантилни и примитивни!

104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 124Герчо с тамбурата, боби, един от севрозапада, бгтракиец, българин, този............оня.............стратегията на руските *** е да изгонят от мрежата нормалните хора. Влезте в произволен сайт. Опорните точки и изрази са 1:1. "Путин е велик" "еврогейци" "боко тиквата" "чехлю"............да не ги изброявам всичките , че ги знаете. Еххооооооооооооо, ДАНС!!! Абе вие за къф *** взимате пари??????

103

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да злобеете в Сен Мориц и Венген навсякъде има надписи на Руски , в Гармиш Партенкирхен в Германия навсякъде , Музеят на Моцарт в Залцург също има информация на Руски , защо не на Полски ,а на Украински ,защо не на "Прибалтойски "?

102

Дим

преди 7 години

До сега беше лошо сега започва страшното.Щом целия цивилизован свят не може да усмири Няколко луди от мания за власт и изградени изцяло от комплекси държавни лидери Путин и Ердоган.Западната преса днес писа за среща между кралицата и руския патриарх които са казали че хората трябва да бъдат предупредени за ужаса и да споделят с близките си че може да не се видят повече.Цената на лудите които боготворите ще я платим всички ние с глупостта си.Путин върна християнска русия до средновековния ислям

101

Анонимен

преди 7 години

Веднага отговарям на простичките ти въпроси 1. относно продължителността на живота от къде са ти данните ?2. защото Америка има по-висок стандарт /защо теамта е дълга/3. Токът от АЕЦ ти е Руски и бензина и дизела в коалта са ти руски 4. Незабравай че стандартите за самолетите са направени за Бойнг и Еърбъс за да може да се продават5. Русия не чака никакви подеяние Нисан Рено инвестира в завода Лада в Толиати , 2 от поточните линии правят Лади обаче...

100

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО МНОГО Е ГОЛЯМА ЯСЛАТА И ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА ОТ ЕС ЦОЦАТ МИЛИОНИ ЕВРО ОТ РАБОТЕЩИТЕ ОТ БЕДНИТЕ КАТО НАС ХОРИЦА,ПЛАШАТ КУЧЕТО С КРЕНВИРШ.НЯМАЛО ПРАВДА,АМИ СЪЗДАЙТЕ Я ВИЕ ОТ ЕС,НЕ САМО ДА ЛАПАТЕ.КОГО ПЛАШИТЕ ,КАТО ЕС НЯМА НИКАКВА ВОЙСКА,ХИЛЯДА ТЕРОРИСТИ ВИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ И БУДАЛИ,А ПЪК СЕ ПЪЧИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ,ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ.

99

105

преди 7 години

Простичък въпрос зададох. Би трябвало "знаещите" руски *** да ми отговорят. Пак питам:1. Защо руснаците които ядат само "качествена храна" живеят 12 г по-малко от американците2. Защо всяка година 300 000 руснаци подават молба за зелена карта за имиграция в САЩ3. Защо на пазара няма нито една руска стока?4. Защо Аерофлот на "Велика" Русия е с Боинг и Аербъс?5. Защо "велика" Русия чака подаяния от Нисан-Рено да произведе автомобил с технология от 1995?Питам?!!?

98

105

преди 7 години

Така и никой не ми отговори на въпроса: Защо като руснаците ядат само качествена храна "на корем" живеят 12г. по-малко от американците................Що ли?

97

хохолите капут

преди 7 години

До Анонимен 112ти си украински неонацист ами *** там, какво правиш тук?

96

42

преди 7 години

А В ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА ДЪРТИТЕ БРАНТИИ, РАЗБИРАТ САМО ОТ КАРАНТИИТЕ НА МАЙМУНОМИГРАНТИТЕ... ИЗВРАТЕНИ ***.

95

хахахахахааааааа

преди 7 години

До Анонимен 111като българските диваци, нали

94

До анонимен

преди 7 години

ТЪЙ, ЧЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЦЯЛОТО А НЕ САМО САНКЦИИ!!!------Мдааа...... укропитецията е много тежка форма на психическо заболяване.

93

Я, па Я

преди 7 години

Цивилните жертви от Германска страна са нанесени от САЩ и Беликобритания с бомбардировки, предимно на цивилни обекти. Военните жертви на СССР и Германия са приблизително еднакви но цивилните не. Така е защото германците не са воювали само на фронта а са избивали и местно население, геноцид. Руснаците не са си позволявали такива неща в окупирана Германия, не е било без зверства но е несравнимо. Ако трябваше да си връщат жертвите колко ли щяха да са.

92

тролгеносен

преди 7 години

Руснаците са най-големите неблагодарници. *** ***. Ако не бяха американците "приятелят" им Хитлер беше ги прегазил. Язък за морячетата от конвоите издавени в ледените води от немските подводници. Е, разбира се после не си и платиха -типично по руско-азиатски. Навсякъде пише , че Труман и Чърчил са велики политици ама аз лично започвам да се съмнявам. Трябваше да не подават ръка на руското псе та сега да я хапе........

91

Анонимен

преди 7 години

РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА ПУТИН ЗАЩОТО НЕ ГО МАХНАХА ОТ ВЛАСТ КАКТО Е РЕДНО!!!1ТЪЙ, ЧЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЦЯЛОТО А НЕ САМО САНКЦИИ!!!