63

Факт

преди 7 години

Факт е, че България губи от това, че спря строежа на АЕЦ Белене, вместо да работи и да печелим. Това, че щяла да работи на загуба е чиста измислица по тясно партийни причини и вреди на българските национални интереси.

62

Колио

преди 7 години

До 51 да имаше референдум на които народа които гласува каза да на аеца.Шибаното беше че главния смени въпроса и накара много хора да не гласуват на референдума а после него призна заради ниска активност.

61

Анонимен

преди 7 години

Остана ли човек в България, който да не е разбрал, че М. Андреев не е в ред? Май само самия М. Андреев не го е разбрал.

60

факт

преди 7 години

АЕЦ Белене би трябвало да продава елекетричеството за 80 euro за 1 MWthТази година държавата изнася ел.енергия на цена 35 euro за 1MWthИ ПАК НЯМА КОЙ ДА ГО КУПИ

59

Анонимен

преди 7 години

Аз си мислех, че отдавна е минало времето, когато се надвикваха по телевизиите, но се оказа, че Методи Андреев оше живее във времето от преди 26 години.

58

Анонимен

преди 7 години

Не разбираб ГЕРБ как го пускат тоя да се появява по телевизиите?!

57

Анонимен

преди 7 години

Гледаш Методи Андреев, виждаш ГЕРБ. Гледаш ГЕРБ виждаш Методи Андреев.Все клиенти на четвърти километър.

56

greenpeace

преди 7 години

АЕЦ Белене е един обречен проект

55

Анонимен

преди 7 години

Като гледам тоя ч***гун той се директор е работил след 91 година което потвърждава правилото че няма работлив комунист.

54

Анонимен

преди 7 години

България няма пари да се справи с 1,2,3,4 блокове на АЕЦ Козлодуй и правителството проси пари за да извърши най-елементарни консервиращи процедури. В крайна сметка, електричеството от АЕЦ е изключително скъпо, а авариите ще загробят цялата ни бедна държава

53

Факт

преди 7 години

С всяко появяване на Методи Андреев по телевизията подкрепата за ГЕРБ спада, както преди това спадаше подкрепата за Сините, когато той беше все още непребоядисан.

52

факт

преди 7 години

АЕЦ Белене, ако днес работеше щеше да генерира по 400 млн.евра загуби годишно, защото центата на електроенергията е наполовина на тази която е прогнозирана

51

Анонимен

преди 7 години

до 58 - за да дойдат инвеститори, трябва да си отидат руските слуги от политиката на България - БСП, ДПС, патриоти, атакисти, че даже и костовистите са все част от руските слуги. Заради тях сме на последно място в Европа!

50

Анонимен

преди 7 години

Това предаване с Методи Андреев е подходящо за включването му в учебни пособия като нагледен пример как се държат психично болни хора.

49

Анонимен

преди 7 години

до 42 - Фотоволтаиците дори в сегашното състояние СА ПО-ЕВТИНИ от атомната енергия. Разходите за демонтажа на една АЕЦ след 60 години експлоатация са колкото строежа на 3 АЕЦ-а. Разходите по отработеното гориво са астрономически. Пък и е опасно. За ваше сведение, ветрогенераторите в САЩ вече са без субсидии - те достигнаха пазарни цени. Базови мощности - хората правят резервоари дори в морето, които служат като помпено акумулиращи станции (Белгия например). АЕЦ е пълна глупост и отживелица.

48

Анонимен

преди 7 години

Добре,няма да строим реактори,всички, ще гледаме агнета,картофи и тикви, ще бъдем ягодоберачи, сервитьори по морето и още 30 години гордо, ще се бием в гърдите, че сме държавата с най-ниски доходи в Европа, демек да дойдат инвеститорите(обаче те все не идват, това са алтернативите на Батце.

47

Анонимен

преди 7 години

"""Референдумът беше,,ЗА"развитието на ядрената енергетика в България, това, че нямаше достатъчна активност, не го прави недействителен, а само не задължителен."""Другарю, прочети законите, ако можеш

46

Анонимен

преди 7 години

Американските тецове нямат нищо общо с Америка. Както и Дънди Прешъс е канадска само на хартия. Това пак са московски КГБ компании. Част от мъртвата хватка на руснаците, които чрез петата си колона душат България от 25 години насам (+45 години на болшивишки терор преди това).

45

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРеферендумът беше,,ЗА"развитието на ядрената енергетика в България, това, че нямаше достатъчна активност, не го прави недействителен, а само не задължителен.

44

Анонимен

преди 7 години

"""Еми сега народът ще плаща милиарди глоби на руснаците и ще купува скъп ток от американските ТЕЦоев."""Сергей, ти нали си прибра комисионните, какво ти пука