38

sante_dog

преди 7 години

говорим за около 7000 души във всички Центрове. Това е колкото хора живеят на моята улица", отбеляза Стефанов.Е, па заведи си ги на твоята улица тогава щом не ти е проблем. Аз на моята не ги искам...

37

Анонимен

преди 7 години

До герп и бспСамо едно уточнение: Майка ми има стаж 37 години като медицинска сестра (нощни смени, работа със заразена кръв, спасяване на човешки живот) и е с пенсия 163 лв, дори не си мечтае за 180 лв! Та помислете си за морала на това да се дават луди пари за хора, които дори не го оценяват, а само имат претенции.

36

Анонимен

преди 7 години

До shadyЗащото ще ги интегрират, даже и наредба приеха 208 от 12.08.2016!

35

eN-Vy

преди 7 години

Мамини сладки бежанци....много тегаво им било,че и изисквания имали....Я елате на село да прекопаете днеска 5 декара нива както правят повечето хора за едни 5 лева да видите какво значи труд....пък после,да хапнете малко хляб,сланина и лук та да ви пращят ушичките сладки и да полегнете в обора в сеното....не само няма да имате изисквания ами и ще се научите на нещо което няма как да проникне в "бежанските" Ви мозъци,а именно какво значи труд и уважение

34

БХК

преди 7 години

трябва бежанец да взема 300 евро на месец, а българина да бачка за 420 лв минимална заплата,и много да не мърмори.

33

shady

преди 7 години

Истината е, че големият проблем с тия *** настана преди около 6 месеца когато Сърбия публично обяви, че много голяма част от нелегалните мигранти при тях идват от България. Съответно взе мерки и наложи строг граничен контрол. Ясно е, че много от *** не искат да остават тук, но при новата ситуация те просто не могат да се доберат до западна Европа по най-краткия маршрут през Сърбия.Не мога да си обясня обаче защо не оставяме само сирийци временно, а всички останали не ги екстрадираме

32

вгр

преди 7 години

Всичко си има и своите граници господа... И НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ "нормални, съвместими с човешкото достойнство, условия", А ТЕ СЕ РУШАТ!!!

31

Обективен

преди 7 години

Народ, който загърби вярата и православните си ценности и влезе в съюз с изконните си душмани от Запада, не го очаква нищо добро. Факт!

30

патриот съм

преди 7 години

Тодор Живков в виновен , внучката Бизнесдамата веднага на Съд в Хага заради дядо си, по време на Възродителен Просец изгониха 350 000 български граждани сега ни връщат Талибани и Терористи , честито на Печелившите

29

Анонимен

преди 7 години

Кои политик ще ги спре

28

Анонимен

преди 7 години

Да плащат данъци един два месеца иде доде ама не сме длъжни да ги храним нашите роми ни стигат каква тая управия

27

Анонимен

преди 7 години

Оргиналдъ бежанец сурат? Аз не знам какво се церемонят на разни ман'гали. Ролята на армията е на границата и да стреля. То всякаква *** от гз на географият се довлече. И ташият Туквун - пръв послушко. Голяма радост, че го потупали по рамото и негови хора ще гушнат комисионна. Каква война има в Пакистан? Там са експерти по реология на вискозни системи - гледали са как се сляга лай'ната на магарето на богаташа.

26

Циник до 35

преди 7 години

Това не е ирония...още по-малко майтап! Волфганг Шойбле сакатия финансов министър на Германия беше още по-краен в изказването си:Арабско-африканските Орди щели да се погрижат в Германия да няма INZUCHT (КРЪВОСМЕШЕНИЕ) и вместо да го линчуват за подобни отврати - немците си траят!

25

Моряк и половина

преди 7 години

Само да пламне искричката, вадя харпуна и тръгвам! Тяхната мама аз да ***!

24

gtf

преди 7 години

"нормални, съвместими с човешкото достойнство, условия" ..кога ще предоставите на близо милион пенсионери, които са под прага на бедност ?

23

Анонимен

преди 7 години

Нали са лични приятели почти роднини на Ангела Меркел?Защо и задържат децата лоши полицаи да и ги пратят целият въшлясъл катун в къщата да ги обслужва да им чисти да им прислужва.Та тя моли за това харесва и.Без майтап.Вижте я какво казва,как ги кани явно ги обича.Тъкмо ще и оправят и генофондът ако има нужда,нали това им е заветната цел на не една и две изкукали бабички.

22

bacho

преди 7 години

Do koga?

21

аврам

преди 7 години

голям ***

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"7 000 ли ? Само на Мария Луиза, Сливница,Симеон и под моста са около 2000 в момента.Тоя дали си вярва?"Глупости!!!Как пък ги преброи?!

19

Анонимен

преди 7 години

7 000 ли ? Само на Мария Луиза, Сливница,Симеон и под моста са около 2000 в момента.Тоя дали си вярва?