159

край

преди 7 години

Цецка и сина и могат да спечелят "Мама готви най-добре" но президент тази лелка не може да стане. Не познавам човек който ще гласува за нея. Мисля че и Борисов ще гласува за друг и ехидно ще преброи с колко РОБИ разполага.

158

край

преди 7 години

Без да съм социолог издирвам шефа на Центъра за анализи и маркетинг. Искам да хвана бас с него Ако Цецка е с повече проценти от Радев на първи тур аз му давам 5 000 лева. Ако Радев е с повече той никога вече да не работи като ЛЪЖЕЦ който за пари си плюе на лицето и професията.

157

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Изследването е много...правилно и отразява напълно...желанията и въжделенията на кандидатката за...нов прецедент(на мястото на стария),Цецка Цачева.Не вярвам ГЕРП да са дали пари за това...проучване,макар че парите правят...чудеса.Ха *** кажи че Цецка няма качества за...прецедент.Народът я чака и ще я...припознае за водач на нацията и държавата.(платено...съобщение)

156

Кметот на Симитли

преди 7 години

На ПЪРВИ ТУР на изборите:1. Генерал Румен РАДЕВ2.3.4.5.6.7. Тетка Цацева8. Кристалина Георгиева

155

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНаивен ли си, глупав ли си или угодничиш? Не се ли сещаш, че журналистчетата знаят кое е политкоректното поведение? Защо пред истинските въпроси на българите в лондон засече ерудираният от "Винету"?

154

redordead

преди 7 години

Не се учудвам - този ***, чалгаджийски народ да си зибере тоз *** Цвачева за президент...

153

Крали Марко

преди 7 години

Тиквуний Великолепний е една празна ТИКВА,като останалата пасмина ГЕРБ-аджии.Празноглавите плазмодии се опитват да манипулират общественото мнение с измислени анкети, но никой не им вярва. Реалните резултати са видими навсякъде в онлайн анкетите на масмедиите. а именно ПОБЕДА на ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ още на ПЪРВИ ТУР, а Тетка Цацева е 8-*** /като Кристалина/!!!!

152

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До GaribaldiКакво си искал да кажеш за генералчето с последната ти незавършена дума... - че е изтрезнял ли... - аз лично не вярвам...

151

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До GaribaldiАко не си гледал днес интервюто на Борисов в Нова телевизия - пусни си го на запис... - ще ти стане ясно, че българският Премиер е един ерудиран, начетен, политик /държавник/ с бистър ум и свежа памет... - успя да унижи двете топ "журналистчета" и да ги постави на място... - стана ясно, че за него няма неудобни въпроси...

150

Мяу

преди 7 години

Цецка ли я е водила тази статистика само не ми е ясно? Защото ако ли не съм сериозно обезпокоен за тежкото падение на една нация!!!

149

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

- Ало, генерал Радев ли е на телефона?...- Тъй вярно... - о.з. ген. Радев - кой се обажда?- Корнелия Нинова от "Позитано" - имам предложение за вас... - оставете таблата и шаха - ще ви правим президент - приемате ли?- Ами, защо не дрОгарко Нинова... - и без това бабата ме гони от апартамента... - а от мен иска ли се нещо?- Нищо особено... - само ще поемете цялата отговорност за загубата...

148

Анонимен

преди 7 години

не съм привърженик на никой от двамата но явно това проучване си е поръчково досега във разговори с приятели и познати майката събира само два три гласа явно подготвят хорато за резултатите от наредените избори.

147

До Иванчо

преди 7 години

И аз се лаская от интереса ти към мен и жена ми, но си пази ,,курнишончето" за 7мо ноемврийска салатка !Бай дъ уей ,вземи си още краставички, че тази маломерка няма да ти стигне до никъде !

146

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Няма да допуснем модела "Орешарски 2"... - не сме с толкова къса памет, а за всички стана видно, че Доган ефенди като видя, че не може да влезе във властта през парадния вход /заедно с ГЕРБ/ - се опитва да влезе през задния вход /с БСП/... - няма да го допуснем дрОгарЕ...

145

ах, тия луди от герб

преди 7 години

Василев и Странджата, защо не си пиете лекарствата и не си лягате, че скоро ще изключват осветлението.

144

Анонимен

преди 7 години

банкянските социолози голям напън брея ако ви стиска турете една снимка на кака си цеца и ще я скрете след половин час защото отрицателните коментари ще са 90%интелигентните хора - доколкото са останали в българия са наясно колко пари струвато и за генелала не се знае - ама пак си е истински генерал де не е като банкянскияа от гербавите соропитешки бройлери се знае какво излиза

143

Анонимен

преди 7 години

Сбогом ГЕРБ, ще липсвате само на Странджата !

142

ду хаст, герб

преди 7 години

Истината е, че генерал Радев, който е истински генерал, а не *** на дувара на ДОГАН, КОЙТО МУ ИЗМОЛИ ГЕНЕРАЛСКИ ЗВЕЗДИ ОТ ПЪРВАНОВ, води с толкова на Цвъчката, а гербавите нарочно и надуват %, за да оправдаят изборните манипулации, които готвят с всички средства.

141

Анонимен

преди 7 години

Колко жалко за грездейчето на Иванчо !

140

Анонимен

преди 7 години

Генералчето да се радва и да скача до небето ако успее да е трети