4

Анонимен

преди 7 години

ЕС ще губи - дрън, дрън, та пляс. Евтин внос от целия свят, а ние ще имаме нужда точно от скъпата продукция на UK? Дръжки.Подсетете ме за нещо, което се произвежда в UK и няма алтернативен евтин внос или алтернативно производство в ЕС, освен квадратни чепати и нагли глави? Нужда от квадратни глави нямаме засега, така че не виждам какво ще загуби ЕС, дори да отреже целия внос на UK.

3

Анонимен

преди 7 години

Тия хем искат да напуснат ЕС, хем да запазят всички привилегии в обмена с ЕС, които са имали като членове. Не става така. Ако излизате, излизате нацяло, а не с единия крак през прага.

2

До 1

преди 7 години

Скрий се, бе!Като искаш, бегай да живееш в Русия или ТУрция.А, по темата...тълкования и анализи много, включая и тези на Times.Но...когато лирата падне под 1Е и стоките от ЕС станат скъпи за англичаните, тогава...май няма да има и кой да го потребява този износ към Англия.

1

Българина

преди 7 години

Ес не губи нищо, защото то е неопределено образование. Напускането на Англия бърка само Германия като най голям експортьор в света. За това натискат за Канада и САЩ за да изнасят още повече. Само че всички останали от ес ще потънем дружно в новия германо американско турски ред. Ставаме консуматори на обезболяващи разбирайте кредити. Испания Португалия Италия Гърция и други чакат като гладни но вързани кучета ецб със седалище Франкфурт Германия колко пари ще им дадат за да не фалират.