301

Анонимен

преди 7 години

Борисов сам си подронва авторитета критикувайки един генерал, забравяйки, че и той беше генерал, пояйвил се от нищото в политиката.

300

Анонимен

преди 7 години

Смешен плач на Борисов какво ЩЯЛ да направи Ахмед Догав и сого ЩЯЛ да се съюзи нито дума защо Местан СЕ сюзи с герб. коментира, че Герб държи ДПС извън властта, но не коментира факта, че Пеевски притежава държвата, нито огромните обществени поръчки, които се сипят към строителните фирми на ЕРдоган.

299

Анонимен

преди 7 години

Борисов - недисциплинираните ни партньори от Рб и патриотите пречеха на кворума...Алоооо миналаат седмица 30 души от герб не дойдоха, а на пъров място по отсъстивя е депутат от Герб

298

Истина

преди 7 години

До 339Имало ли е глупави офицери? Да разбира се, че е имало. Обаче при старшите офицери не е така, те са били компетентни. Да вкарваш всички офицери под един знаменатал е със сигурност глупаво.

297

339-ти

преди 7 години

Това,че БСП са го уговорили да им е кандидат може и да значи,че не искат бъдещият президент да е от БСП.Така или иначе членовете както на БСП,така и на ГЕРБ,ДПС и другите партии преди 30 години са членували в една и съща партия-БКП.Може и да са се разбрали вече кой ще е президент.Генерал президент става само при военна диктатура.Единственият генерал за когото бих гласувал е Пиночет защото се е доказал като антикомунист,но за голямо съжаление той почина преди няколко години.

296

339-ти

преди 7 години

През поделението където служех минаваше далекопровод.И един от така тачените и "интелигентни"офицери бе наредил антените на радиостанцията да се вдигнат точно под него.И понеже са високи 9 метра и са от алуминиеви пръти волтова дъга уби на място войника държал пръта отдолу.Така,че не ми говорете какъв интелект имали нашите офицери!В ротата която служех имаше 2-*** радиолюбители и правеха офицерите луди и щастливи защото офицерите от техника разбираха колкото аз от японски език!

295

339-ти

преди 7 години

Имам познат учел там точно една година и се отказал.След това завършил физика в СУ и сега работи в АЕЦ Козлодуй.Действително много умен и ерудиран инженер,но не благодарение на ВНВВУ "Георги Бенковски".Когато служех в казармата си спомням как синът на един от офицерите ни бе 8-ми клас ,беше разбрал задачите за контролното и баща му търсеше кой от войниците да ги реши защото от десет офицери никой не е могъл.Става въпрос за офицери в свързочно поделение,а не в трудови войски.Прав е бил Айнщайн!

294

Истина

преди 7 години

До 339, говориш без да имаш и понятие какво приказваш.ВНВВУ "Георги Бенковски" в гр. Долна Митрополия, бе най-доброто военно училище в България. В него изисквания за знания и умения към курсантите бяха по-високи от цивилните вузове.

293

Методи Сотиров

преди 7 години

Дядо Йоцо, нещо бъркаш. ако не броим днешния ден остават му точно тринадесет дни

292

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 339Навремето военни ставаха тези дето в други ВУЗ не влизаха поради нисък успехЗнаеш ли колко кандидати и с какъв успех от средното се състезаваха във ВНВВУ "Георги Бенковски" в гр. Долна Митрополия бе наг лец? Това беше елита на Въоръжените сили и за това и само от там можеше да бъде избран и изпратен космонавт.Предполагам , че си или каруцар от маалата или трудовак.

291

Бойко не Борисов

преди 7 години

Всеки луд с номера си! Лоялният гражданин Методиев с цяла програма.

290

цик

преди 7 години

Е какъв втори тур бе Бойко нали Цачева ако е втора на първия тур подаваш оставка а обоснови се де!

289

дядо Пешун

преди 7 години

Бойко,аз бедния и ограбен българин от 25 годишния криминален преход не гласувам за партийни секретари и членове на БКП а разбери го най после!

288

до 339

преди 7 години

Още Айнщайн е казал,че военните имали само гръбначен мозък,защото всичките им умения се свеждали до маршируване,козируване и стрелба-действия за които не е необходима намесата на главният мозък.Така,че не искайте много от генерала.Той е станал военен защото си е прецени,че инженер или икономист няма да може да стане.Ама бил специализирал в САЩ.О,да спомням си как при ударите на 'елитната' щатска авиация бе ударено китайското посолство и бяха убити китайски дипломати.И тук и там умен военен няма.

287

Петко Войвода

преди 7 години

След "дебата": отново нито дума по големите проблеми на нацията! За бедността, съсипаното образование, душманското здравеопазване, демографското изчезване, ислямизацията, корупцията - нито дума! Нито една...Изводът ми остава непроменен: този вид българска демокрация унищожава българската нация!

286

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали Цецка Цачева е 24 каратов демократ, но ако стане Президент, точно чрез нея Б.Б ще направи 24 каратова герберска или бойкова Диктатура в страната. Силата е в тях.

285

fes

преди 7 години

boyko ako re6i6da prodava6 bg!!! emiiii ni ye daya kupim!!!!!!

284

Анонимен

преди 7 години

Като знам какви ни бяха офицерите в казармата Радев си е бита карта.Навремето военни ставаха тези дето в други ВУЗ не влизаха поради нисък успех.Тези хора от никакви естествени науки-математика,физика,химия и т.н. нямаха и капка понятие.От техника не се интересуваха големите им геройства включваха напиване и неясни спомени как са се прибрали в дома си.Тези като него освен за 27-те си брутни заплати за друго не мечтаеха.

283

Анонимен

преди 7 години

абе бойко нали обяви ,че ако има втори тур,ще подаде оставка-сега каква подкрепа,какви 5 лева......

282

Анонимен

преди 7 години

Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!. Това пише в дипломата на настоящия кандидат-президент на БСП, издадена от Военновъздушния колеж Максуел в САЩ. Румен Радев се дипломира там с отличен успех през юни 2003 г., като магистър по Стратегически проучвания.