18

Чичовото

преди 7 години

Чичото с Рамбо-прическата ми изглежда интелигентен.

17

Билдр

преди 7 години

Как се казва лелката с брадата вляво?

16

Бадка

преди 7 години

С дианабол и стромба на плажа аз съм сексбомба.

15

Do14

преди 7 години

До Анонимен: Чички на 30 сме, ама все още го дигаме. То казата си си сака пръч с голяма твърда бадамарка, а не мекоп-ец.

14

РУСКО-ТУРСКИЯ СЛОН

преди 7 години

НЕДЕЙТЕ РЕВА , АМИ СЕ ЗАТРИВАЙТЕ ПО БЪРЗО,ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ. ТЕРИТОРИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯВА.

13

Анонимен

преди 7 години

Абе нещастници завистливи я си яжте шопската салата пикте си ракията смучете си бирата да ви растат сиските и коремите и се погчеднете в огледалото обли с ханшове по донре се зобя отколкото на 30 и чичка щото вие сте чички на 30-35 .

12

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиЩо ривете ?!?! Нали вие така си ги въспитахте и отгледахте! С анаболи и наркотици ги закърмихте ! Сега олеле ,що видите били евнуси и мрели ?! А, добър ден ! Честита ви демокрация ! --------------------------Каква е тази демокрация в която най-дълго управлявалите партии са РУСКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ БСП, ДПС и НДСВ ?

11

Реалист

преди 7 години

Комплексарите нямало да се размножават - това е една добра новина. Иначе какво друго да очакваме от младо поколение възпитано от телевизии и новинарски сайтове в култ към грубата физическа сила?

10

BURZUM

преди 7 години

Ами то е въпрос на ценности ..ако може по лесно ,без труд,по -бързо,с лъжа ,с измама...иначе без медикаменти са нужни години тежки ,редовни тренировки резултата е по-траен но е бавен..

9

Do 8

преди 7 години

Напълно съм съгласен. Само ще допълня, че от анаблите и гласчетата им стават тънки като на жени.

8

Анонимен

преди 7 години

Не ги разбирам, аз пък не харесвам мускули като балони. По-важното е да си силен и пъргав, отколкото като снежен човек от кръста на горе напр.

7

ДО 5

преди 7 години

,,рисковете при правилно приемане са почти нулеви" - това как го разбра? На опаковката ли го пише?

6

Бадка

преди 7 години

Без химия няма физика!

5

Любо

преди 7 години

Еййй идеална статия , където в коментарите да се излее една солидна доза некомпетентност...Еййй мал-о-умници ,искате медали от Олимпиадата , а тука коментирате анаболните стероиди като ущипани госпожици...Няма спортист ,които да не взима допинг , рисковете при правилно приемане са почти нулеви, но в държавата на ракията и сланината това не може да хване дикиш...

4

fan

преди 7 години

София е пълна с назобени *** с пилешки сърца, чиито комплекси са ги накарали да гълтат какво ли не с надеждата, че ако изглеждат силни ще ги харесат. Може да би блъскате на воля, страхливи са и не са силни...

3

Кирил Софийски

преди 7 години

Що ривете ?!?! Нали вие така си ги въспитахте и отгледахте! С анаболи и наркотици ги закърмихте ! Сега олеле ,що видите били евнуси и мрели ?! А, добър ден ! Честита ви демокрация !

2

Дедо мъди

преди 7 години

Тези бодитъпунгерсници и аптегарите които им помага са пълни ...гофрени!Значи с кеф ще си пампуркам млади булки още дълго!

1

Анонимен

преди 7 години

тамън комплексаро-*** няма да се размножават