48

Анонимен

преди 7 години

До *** до 19tia neadekvatni postove tuka nesa na hora balgari tova e pogan.ska iz.met turski meke.reta

47

Анонимен

преди 7 години

Борбата е да не стигат вътрешността на ЕС, ако останат в БГ не е проблем. Ние не сме фактор, "бежанците" също не искат да са в БГ. Тоест трябва да протестираме да остават в Турция, но как да си го позволим като ЕС налива пари и в Турция и в БГ за задържането им? Турция може да изнудва всички на север до безкрай, това не е решение

46

Браво

преди 7 години

Браво на "Национална съпротива" и на организацията на Перата. Другите "патриоти" се крият и пресмятат колко ще изкарат от изборите. По делата се познава. Миналият път по данни на МВР са били към 1000 души само в София, значи, по-вероятно да са поне 2-3 пъти повече. И всеки път числото нараства, което вече кара назначените от нас власт имащи да взимат мерки срещу народа си.

45

просто казано

преди 7 години

Премиерът послушно изпълнява всички заповеди на Меркел и Юнкер, за да не бъде разследван за деянията си по времето на ембаргото за Югославия, за корупционни сделки, за връзките си с Делян Пеевски (заговора срещу КТБ) и т.н. Просто слуша за да не се занимават с него.

44

патриот

преди 7 години

Българи, гласувайте за Каракачанов, само той е спасението! Иначе сме изгубени! Бащата на нацията-Тиквата ни води към гибел! Той е милиардер и не му пука куде ще избяга, както се казва''след мен и потоп...'''...но какво ще правят нашите деца и внуци? Как ще живеят с тази ислямистка ***-грозни и спромити мозъци???

43

Анонимен

преди 7 години

Няма таван на квотите. Като регистрираме 700 хил. да не би да върнем останалите? Тия 3 милиона в Турция къде ще отидат? А останалите по трасето? Тавана на квотата ще се разбере в движение, няма как от сега да се прогнозира. Но само 700 хил. е абсурдно ниско за реалния размер на заплахата

42

Родолюбец

преди 7 години

Кога най-после ще се събудиш от 72 годишния си летаргичен сън, народе? Кога ще проумееш, че от 1944 г. до днес изборите у нас се манипулират и фалшифицират, а управляващите не се избират от народа, а се назначават от юдео-масонската върхушка? За какъв Каракочанов, ген. Радев, Цецко Цачев и за какви избори изобщо иде реч? Още навремето големият Марк Твен е казал, че "ако изборите решаваха нещо, отдавна щяха да са ги забранили".Вместо "избори" въстание!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

41

Skatelite

преди 7 години

Тези май са същите дето бяха разкрили секретната информация, че българия ще напада русия с американски ракети от шабла, както и информацията, че русия и арабуте ще взривят софия, след като се разположи щаб на нато там

40

Балкански

преди 7 години

Браво на истински БЪлгари като Перата и Динко, още 100 като тях и ще се реши проблема! Бой където ги видите, бой по мръсните шпдччовеци налазили райската ни страна, милата ни Родина!!!!

39

мухахаха

преди 7 години

Путин спонсорира шепа кьопеци да раздуват "бежанския проблем" до небесата. Като гледам на "масовите протести" са излезли точно 7 червени бабички.

38

Герасим

преди 7 години

ГЕРБ води страната към нова национална катастрофа с мигрантите! Границата не се пази! Бойко Борисов не може да довърши скапаната ограда няколко години, все едно се прави селски път към село Микрен, а не се гради приоритет номер 1 за нашата сигурнст! Ако имаше национално отговорно правителство, оградата ще се да се изгради за 2-3 месеца и то с бетон! Сега тя се гради все едно е за екзотика, ей така между другото, ако стане за 5 години, пак добре! За съжаление ГЕРБ водят България към катастрофа!

37

Анонимен

преди 7 години

Тези дето ще протестират са все гадни и мръсни русофили и националистчета . Бойко, ние които те подкрвепяме те призоваваме да изпратиш цялата полиция ,която да премаже от бой тези ***

36

Аман от глупости

преди 7 години

До Анонимен 48Какви прасета са ти в главата! Това е нашествие, религията е просто част от борбата и е някаква скрепваща сила за тези хора. 80% от идващите само формално се причисляват към религията. Прасетата няма да ги уплашат! Те идват за ресурсите, за да изнасилват и да живеят на готово. Причисляването им към исляма е формално, защото са грозни, бедни и ***! Те имат нужда да се причислят към ГРУПА, защото са нищо! Мислиш ли, че тези изродии от Кьолн вярват в каквато и да е религия?

35

Анонимен

преди 7 години

По числеността на протестите довечера ще разберем дали нашият народ е заспал. Борисов и цялата клика около него открито заявяват намеренията си да заселят страната ни с ислямисти. Ако го допуснем - това е краят на българската държава. И нова национална катастрофа. Борисов тика България към пропастта! Трябва да се протестира!

34

9

преди 7 години

Да, и после протестиращите ще отидат да гласуват за някоя от карикатурите...Какво се е променило с протести до момента? Не ви ли стана ясно, че по този начин работите не се случват? Не разбрахте ли, че всичките са едни и същи!? Очи ли нямате, уши ли нямате не ми е ясно? Спрете да гласувате, спрете да плащате, вие сте сила, не те!

33

ОТГОВОРНОСТТА

преди 7 години

Това е точно този път, когато от нас зависи! Ще си измисляме оправдания, за да не отидем или ще постъпим като граждани и ще предпазим децата си! България е на този хал, защото нашите родители навремето не протестираха, а всеки разчиташе на личното оцеляване и андрешковщината! Няма как да имаме бъдеще с такова поведение! Днес мигрантите са на Лъвов мост и Овча купел, но утре ще са при вашите деца и във вашия квартал! Бъдете отговорни пред децата си и пред съвестта си! Направете го за вас!

32

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Затова и в България вече са приготвени три резервата - София, Пловдив и Варна. За последният не е сигурно, че и Турция има апетити за него. В тези резервати, остатъкът от тоя генофонд ще бъде силно наркотизиран, алкохолизиран и маргинализиран и ще си отмре по каналният ред. След това *** ще вземат и тия територии и ще ги населят.

31

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Българите не мрът, според плана на Ротшилд достатъчно бързо, а той няма търпение да вземе тая територия за своите сънародници *** и да ги отведе от това кофти място Израел в новата "Обетована земя". Затова влиза в действие "План Б" - подмяна на населението чрез неговото изтласкване, прогонване или асимилиране. Остатъкът от тоя кофти мат'риал, от тоя нечист генетичен субстрат, ще бъде затворен в резервати, както в Америка. Ротшилдови вече имат опит с индианците.

30

.

преди 7 години

Тия простотии за милиони бежанци само по Алфа ги дрънкат. Те по принцип не са наред с главите, както и всички, които гледат това жалко подобие на "телевизия".

29

Бургас също,

преди 7 години

не пропускайте