98

погр ебален агент

преди 7 години

Оланд: Ударите над Алепо са военно престъпление, а ударите на "САЩ и коалиционери" по сватбари, по болници, по погребения и по училища са невинни грешки.

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Защо западните и нашите медиите мълчат и крият новината, че руският посланик в...............Ами напиши в Гугъл "руския посланик в Белгия" и ще видиш , че никой не мълчи а и че посланика е извикан заради откровените руски лъжи!

96

Анонимен

преди 7 години

Оланд може само да надува арабски вувузели на родната си земя, като между другото във Франция и Турция е въведено извънредно положение. Танте Шмръкел й клацурат съгражданките с немити, скъсявани гаубици по парковете, колят ги във влакове, но и нейната американска зависимост е толкова голяма, че освен да преглъща кафявото, което актуалният американски президент й снася в човката, и да плюе по Асад и Русия, друго не може.

95

Анонимен

преди 7 години

На руските карти Ракка явно не съществува.

94

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..................Вчера два белгийси Ф-16 нанесоха удари по граждански обекти в Хасаджек край Алепо при което убиха десетки цивилни. Тази новина защо я няма по медиите?...............Руската пропаганда те е ударила по главата. "Новината" я разпространяват единствено руските новинарски клоаки, а руския посланик в Белгия е извикан за обяснение защо се разпространяват откровени лъжи.

93

Анонимен

преди 7 години

На снимката са Снежанка и седемте джуджета. Опс..само едно е.

92

Анонимен

преди 7 години

Няма как да не се забележи, че двамата от руската делегация тайно наливат водка под масата в бутилката с минерална вода

91

Анонимен

преди 7 години

Кой е "богатира" в дъното на масата?

90

Кирил Софийски

преди 7 години

Защо "бежанците от Мосул" са въоръжени ?!?! И защо са се насочили към Алепо със любезното съдействие на САЩ и Саудитска Арабия ?!?! И защо Оланд загалвичква през това време Руснациет , осигуряваики през това време прегрупиране на световния тероризъм и съсредоточаването му в Алепо?!?! Простички въпроси на които моля няокй от долнописащите умници да отговори !

89

ники

преди 7 години

Евро ***,циници,лицемери и терористи.ТОВА са истинските терористи, не ми говорете за някакви неграмотни араби с пушки и бради които завземат цели страни или събарят небостъргачи в САЩ.Истинските терористи са западните страни.

88

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzАз съм българин и русофилофоб. А ти се запиши в башибозука на Путин и *** с чест за неговото величие.

87

Фоя!

преди 7 години

И на Оланд и на Шмеркел във висша степен им е през оная работа, че в Алепо загивали цивилни. Това са само празни приказки от тяхна страна (продиктувани им от USA-конусултантите им) за печелене на ценно време за да могат джихадистите да се перегрупират, въоръжат и получат подкрепления.

86

ЛИцемери

преди 7 години

КАто ги слушам тия, все едно Путин прави това което САЩ правиха в Япония, Корея, Виетнам, Югославия и т.н.

85

АНОНИМЕН

преди 7 години

Защо запада си мисли ,че Русия е тяхна територия и Русия винаги ще им козирува? Не няма начин Путин да им слуша глупостите на продалите се западни лидери на американската демагогия. Русия стреля по ислямистки части и никога по граждански. Русия има военни лекари помагащи на сирийците, камо ли да ги стрелят. Сирийският народ вижда че Русия не само ги лекува ,но им донася храни и други лекарства.Асад както и Путин не се продадоха на САЩ и за това по думите на краварите са диктатори.

84

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали има руски чуждестранен регион, но хората отговорно помагат навсякъде, където има нужда. Например - на българската южна граница, обучават населението да се стравя с мигрантската ***.

83

Анонимен

преди 7 години

Напоследък се питахме, защо толкова вдигат шум за Алепо?! Да не би войната да започна с бомбенето на Алепо? Тия дни четох, че джихадистите там взели за заложници западните си инструктори и условията им били Запада да ги подкрепи и зона без полети над Алепо, иначе ги убиват.Доколко е истина, само можем да гадаем. Но пак остава въпросът, защо толкова се загрижи Запада за Алепо?! Заради цивилните сирийци ли - едва ли!

82

ognyanz

преди 7 години

До 116: Благодарим за съвета. Ето и един за теб: като си русофоб, запиши се в "умерената" сирийска опозиция. Сигурно ще трябва да си направиш и сюнет, но за един истински демократ това не би трябвало да е проблем.А за това, което е казала Меркел: "Според Меркел обаче разделянето на терористите от мирните жители в Сирия е невъзможно без примирие". А с примирие възможно ли е да се разделят? По скоро с примирие терористите ще си останат там до когато искат. Като им трябва оръжие, стават "умерени".

81

(-_-)

преди 7 години

Алепо не беше ли щаба на ИД в Сирия? Сега изведнъж се загрижили за цивилното население.. А, като бомбиха Либия какво престъпление беше??

80

Анонимен

преди 7 години

"Ние знаем, че нищо не може да бъде решено само по военен път"-Я и от кога така. То за Ирак и Либия и за още куп други държави това не важеше

79

Циник

преди 7 години

Спасчо Х се изживява като "последна инстанция" - душичката ,ако не друго - си спечели мноого "приятели на оралн*то му изкуство"