15

Анонимен

преди 7 години

Запознали са се във Facebook. Както много пъти вече писах, че Facebook е оръжие за психологически терор, използващ низшите чувства на хората. Световният се.кс-чат. Този Любомир жена му го е изгонила като видяла какви комуникации води и с кого. Мая също е напуснала съпруга си. В ерата на Facebook никакви нормални отношения не могат са съществуват, още повече, че всички мъже страдат от Асоциативно личностно разтройство. ( Това го писах преди три дни под статията "Какво харесват жените в мъжете"

14

читател

преди 7 години

***, много *** милиционерски истории. Жалкото е , че ги храним, обличаме, пък и се пенсионират с десетки заплати, с половината от нормалния стаж. Много, ама много тежка и рискова им е работата!

13

Анонимен

преди 7 години

Нека министърката обясни защо е необходимо носенето на оръжие от такъв тип служители през извънработно време? Защо им е?Същото се отнася за пенсионираните военни, които война не са подушвали.В същото време на село хора ги убиват и изнасилват, а те не могат да получат разрешение за оръжие с което да се защитават.

12

деди

преди 7 години

Може да съм старомоден, ама тези новите милиционерки не мога да ги приема. И защо една жена ще иска да работи във военнизирана структура, да влачи кубинките и въшкарниците? Е, от дефицит на внимание не страдат със сигурност жените в такива структури, зарипат ги яко.

11

Анонимен

преди 7 години

17, ти КЪДЕ ПРОЧЕТЕ,ЧЕ СА МИЛИЦИОНЕРИ, МОЛЯ ПОСОЧИ- ЩОТО АКО НЕ ПОСОЧИШ ТОВА СИ ***, АМА МНОГО

10

Анонимен

преди 7 години

Странностите на човешката психика. Who knows?

9

Анонимен

преди 7 години

Сериозно ли си толкова"***? ":-)))))) Безнадежден случай! :-)))))

8

Анонимен

преди 7 години

Напоследък не знам какво им става на хората. Разтурват семейства, убиват се... Защо? Преди да сложиш точка на отношенията си с някой, би трябвало да направиш всичко за спасяването им. Мъжете пък се опитват да си решат проблемите с алкохол и наркотици. Пак безумна идея. Проблем не се решава, създавайки по-голям такъв. Дано почиват в мир поне там където са, защото явно на този свят не са успели да намерят спокойствие.

7

Анонимен

преди 7 години

"Бо.. ***". На себе си ли говориш!? Много ти е ниско мнението за себе си! :-)))) Толкова ли си ужасно непоправим?! :)

6

Анонимен

преди 7 години

Дълбоката ти омраза, ще ти изяде главата:-)))))

5

Хенде Хох

преди 7 години

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Деня е прекрасен :)))

3

Анонимен

преди 7 години

Едни се самоубиват, други се убиват. И все за едно и също нещо. Обида!

2

Анонимен

преди 7 години

Ти на кой си гневен?

1

Анонимен

преди 7 години

Все тази каква ти е работата. Хората, трябва се научат да комуникират и да разбират. Преди да изречеш, дори болезнена истина към другия партньор помисли. Дали ще го приеме, твърде навътре и ще бъде потресен и наранен. Дори, неволно да наранявате и обидите е хубаво да поискате прошка. В 80% облекчава обстоятелства и смекчава реакцията на съответния човек. Благата, дума и добрия тон са от съществено значение за бъдещите отношения в една връзка. Показвайки, че съжалявате е вид извинение.