29

Анонимен

преди 7 години

1000 % ще е Хилари! Службите там са на нейна страна! Жалко за Тръмп...А как ще обяснят припадъците и? Има видеа как колабира, как е неадекватна...

28

La piovra

преди 7 години

На мене цялата тази медийна кампания под наслов "Тръмп = Путин, гласувайте за Хилъри" ми идва малко вповече. В България подобно нещо можеш да видиш само на ниво "***" по форумите, а в САЩ го има на ниво Белият дом, местни медии, плюс световни медии играещи роля на пипала на американският октопод. Свидетели сме на очевидна, масирана и агресивна обществена манипулация в полза на Хилъри.

27

Анонимен

преди 7 години

- Това е много интересно! Освен американците се оказва че и руските другари са крали технологии на поразия - как иначе да разбираме това - "Преди това през полигона са минали американците и са извозили всичко по-интересно. Но все нещо е останало. Корольов доставя в СССР 150 турбини, графитни елементи за управление и друго оборудване."

26

превод

преди 7 години

Искате да знаете кой ще спечели в САЩ? Следвайте опорните точки на подчинените на Белия дом медии. Този, който най-много го плюят, той няма да спечели предварително нагласените избори!

25

Анонимен

преди 7 години

"Казано по-просто, преди 25 години Перо похарчи повече пари от Тръмп сега и завърши трети."Това са заключения на някакъв треторазряден анализатор, току що завършил детската градина. Според елементарните му заключения, когато си плащаш сам кампанията, значи ще загубиш. Само че поради липсата на опит, без да иска даде жокер за ситуацията в САЩ- а тя е, че числото на кукловодите с тлъсти банкови сметки е определящо за това кой ще е следващият президент на САЩ, а не гласоподавателите.

24

Анонимен

преди 7 години

, там по време на изпитаниягерманците изстрелват Фау-2, която достига височина 190 километра, тоест навлиза в космическото пространство.В Пенемюнде Корольов се запознава с опита на германците по създаването на ракети. Преди това през полигона са минали американците и са извозили всичко по-интересно. Но все нещо е останало. Корольов доставя в СССР 150 турбини, графитни елементи за управление и друго оборудване. Освен това британците канят руските си колеги на демонстрационното изстрелване на трофейна ракета Фау-2.Обогатен с конкретни практически впечатления за всички етапи от с

23

Анонимен

преди 7 години

Съветският съюз излиза от Втората световна война като победител, но технологично е изостанал от Запада и е разорен от бойните действия. В ракетно-космическата област предимството е изцяло на страната на американците, които привличат за работа създателя на германските ракети Фау-2 Вернер Фон Браун, заедно с негови сътрудници, и взимат от Германия елементи за строителството на ракети, както и техническа документация.През есента на 1945 г. Корольов посещава германския полигон Пенемюнде. Две години по-рано през февруари 1943 г., там по време на изпитаниягерманците изстрелват Фау-2,

22

Анонимен

преди 7 години

Ще си назначат Хилари. Ако трябва, ще броят ръчно бюлетините два пъти, имат опит.

21

Анонимен

преди 7 години

След приключването на Втората световна война СССР и САЩ се надпреварват да вземат колкото се може повече ракети. Както Вернер фон Браун, така и Уолтър Дорнбъргър попадат в американски ръце. Всъщност, двамата сами решават да следват бъдеще в Америка за да не бъдат заловени от Съветска Русия.Но СССР също успяват да се сдобият с ракети. Съветските инженери разработват технологията, а първата им ракета е Р-1 - била точно копие на Фау 2. По-нататък еволюцията довела до продукцията на Р-7 семьорка, изстрелването на първия изкуствен спътник ( Спутник 1 ) и изстрелването на първия човек, полетял в к

20

Анонимен

преди 7 години

Следвайте IQ-то на гласуващите най-добре. Там парите са свързани с него.

19

Анонимен

преди 7 години

Руснак и кола? Руснак и Компютър? Руснак и мобилен телефон? Кво каза....? Руснак и калашник - да ама копие на немско оръжие...

18

до 20

преди 7 години

От какво си доволен ? Сигурно си много горд че руснаците продавали ракетни двигатели на САЩ, само че тези ракетни двигатели били направени на основата на откраднати от немците в края на ВСВ чертежи - пише го в интернет - даже и годината когато руснаците са почнали да копират двигателите на Фау-2.

17

Анонимен

преди 7 години

Явно че ще е бабата Хилари, която явно не е добре със здравето и тези нейни припадъци са притеснителни.... Кпй и е вицето в случай че Хилари се спомине?

16

RUSSIA the best

преди 7 години

Тъпота и преведени глупости. Ама все пак съм доволен , че статията не е за Русия.

15

ник

преди 7 години

Всички сте разбирачи. Корифеи. То е решено. Отдавна. Донч ю ноу?

14

Анонимен

преди 7 години

Не се разбра Хилари на какво е - кокаин или хероин

13

хм

преди 7 години

няма нужда да умуваме!първо сме простивторо отдавна е решенотрето кво ли пукащото се тая

12

Анонимен

преди 7 години

До майкълаС две думи, статията казва Путин вече спечели, остава Тръмп!

11

Анонимен

преди 7 години

Току що видях ЗИЛ лимузуната на мистър Путин. Тия кравари не ме инетересуват, кой ще кара един потъващ кораб дали има смисъл да се интересувам едва ли.

10

шанс за промяна

преди 7 години

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.