44

прокурор

преди 7 години

"център" издига няколко кандидати за президент, а после разполага с медийните им пакети, всеки от които е на стойност 40 хил. лв. Общата сметка показа, че става дума за цели 2 млн. лева." Във връзка с този цитат да отбележя,че в други държава има ГЛАВЕН ПРОКУРОР. А в България има ли? И ако има какво още чака?

43

Нормална държава

преди 7 години

Моля, подавайте сигнали на email : stopkorupcia***normalnadarzhava.bg

42

късмет

преди 7 години

Гербаджиите си имат колело на късмета. Тези дето нямат много акъл в главите си го въртят и печелят запалка ,шапка или тениска. Може и още нещо да има. Само по ТВ го видях.Но няма кебапчета. Затова няма да гласувам за гербаджийската кандидат президентка.

41

Анонимен

преди 7 години

Президентските избори в два тура. Които минат някакъв праг от да речем 10% се допускат до следващия кръг и чак тогава субсидия която връщат тези не стигнали до балотаж. Сега куцо и сакато кандидати заради субсидията.

40

сминдух енд чесън

преди 7 години

Може и да не ви се вярва ,но сме си баламурници от класа.Търпим някакви мошеници с милиционерско минало да ни разиграват както намерят за добре.Добре ,че има журналисти с будна съвест да извадят нещо на светло,иначе "компетентните органи" си получават "полагаемото"

39

Анонимен

преди 7 години

Как така ще се отписва, аз на него разчитах да спечели и да ни осигури кебачета. Никой друг не ни обеща кебабчета!

38

Анонимен

преди 7 години

Такова гавра с българския народ не е било, така е като гледат на нас като овце.

37

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Ако има директор на училище в България, принуждаван от ГЕРБ да гласува за Мамам, нека го оповести публично. Ние ще го подкрепим! Няма да го оставим, нито на произвола на Съдбата, нито в устата на глутницата от вълци, наречени политици! Нека назове името или имената на този, който го е притискал и да не се страхува!Не се страхувайте, господа! Подчините ли се на Страхът, вие сте мъртви преживе! СМЪРТ НА ГЕРБ!

36

Годзилчо

преди 7 години

Който не бъде избран връща субсидията в троен размер и положението се оправя,няма да има кандидат мумии,няма центрове,няма окръжности иначе ще има пандела.

35

Бау

преди 7 години

Наивен и глуповат е Пищова, но предполагам е с добро сърце. Разбира се го използваха, защото е лесна плячка.

34

МАЙНА

преди 7 години

За мен тоя бе най-читав . Народен човек .

33

Анонимен

преди 7 години

АБЕ КАКЪВ Е ТОЗИ АБСУРД ДА СЕ ХАРЧАТ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ХОРАТА ЗА ПОЛИТИКАТА НА КУЦО..КЬОРАВО И САКАТО ДОКАТО СТРАНАТА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И ПАРИ ЗА НИЩО НЯМА!

32

Анонимен

преди 7 години

Къде скрихте веднага статиите за ромите , като не ви харесват коментарите и почвате да блокирате и триете на поразия , това ли е личното мнение за вас

31

До 37

преди 7 години

Не сме народ,а мър*ша.Петко Славейков

30

Край

преди 7 години

Не се ПОДЧИНЯВАЙТЕ на ББорисов. Нито е по-умен от вас нито е повече книжки прочел - единствено по-нагъл е егото му е мегаломанско. Изтръгнете от себе си желанието да се подчиняваш и бъдете СВОБОДНИ. На вас не ви трябва овчар за да бъдете хора. Нали искахме демокрация - този индивид е опасен за нея.

29

Анонимен

преди 7 години

Схематик до схематик ...мила,моя Майнольо!

28

Край

преди 7 години

Ако българите гласуват за ЦЦачева аз вече никога повече няма да гласувам. За мен това ще обида към нацията родила Ботев, Левски, Бенковски, Кочо Честименски и стотиците хиляди достойни българи дали живота си за Родината. Ще спра да пиша по форуми, ще спра да чета новини. Такъв народ няма да ме интересува както и аз него.

27

Мнение

преди 7 години

Както е казал народа: "дай на простия власт и му гледай сеира."

26

bobik

преди 7 години

Митьо на кого ни оставяш сега? За кой да гласуваме?

25

Анонимен

преди 7 години

язък, тъкмо се канех да ям безплатни кебапчета от неговата кампания...