8

ф

преди 7 години

А аз съм разочарован,защото извършвате цензора над свободата на словото .

7

Ъ?

преди 7 години

Мисля че Тръмп е по-малкото зло, а КхИЛЛари е самото олицетворение на статуквото,елита и глобализма. Тръмп и отвратително искрен докато КхИЛЛари лъха фалш, тапашки лъжи и лицемерие.

6

Скарлет

преди 7 години

Най-големият супер вулкан на планетата - Йелоустоун се намира на ръба на иэригването!!! ХХI век се пада апропо, поредният катаклиэъм!!! Ако иэригването стане, ще е по-унищожително от АПОКАЛИПСА!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Интересни времена ни очакват. Начело на най-кръвожадната съвременна държава ще застане или лъжлив социопат или кръгъл ид-иот. Да се чуди човек, кое е по-опасното.

4

ф 15

преди 7 години

Забелязвам ,че т нар свободна преса подминава лидерството на Обама. Някак тихичко той се поизмъква от Белия дом разбил мечтите за промяна ,която обеща.Всъщност девиза ,ние можем се *** в ние мразим САЩ. Мразим му конституцията ,която Обама наруши точно 10 пъти в първия си мандат и опита още толкоз през втория.Да променим Америка се превърна в това да ислямизираме света....Изобщо Кой издигна Обама и ако е Сорос за каква промяна сте си мечтали .Затова Тръмп е успешната дигноза и лечение

3

Анонимен

преди 7 години

Само руснаците и гнидите им и нас предпочитат Тръмп.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами така е.Като пафкат много марихуана почват да стават шизофреници или изпадат в депресивно-самоубийствени мисли.Това ще ви го каже всеки пушил много трева.Като намалят пушенето на наркотици и се хванат на работа ще им се избистри правилната концепция за бъдещето на планетата.

1

Анонимен

преди 7 години

Кой ги пита младите бе? Не разбрахте ли, че кой да е президент на США се определя от Путин!