145

А1

преди 7 години

А, къде беше ЕС когато Джабхат ал Нусра и ИД обезглавяваха и устройваха масови екзекуции на мирното гражданско население в Сирия?????Лицемери, на ЕС никога не му е пукало за цивилните жертви в Либия, Сирия, Ирак, Йемен или в източна Украина!

144

Анонимен

преди 7 години

От 70 години ФАЩ не спират войните, съсипаха половината свят. При опита за примирие в Сирия бомбардираха сирийската армия избивайки над 80 военни, те са злото което причинява всички бедствия в настоящият свят. Русия съвсем законно унищожава създадените от америка терористи. Това са фактите, ако някой може да спори моля да заповяда, всичко останало са западни клевети и лъжи.

143

бг

преди 7 години

Сви.нете от ЕС: В Алепо няма джихадисти.

142

Анонимен

преди 7 години

До MikertКолко наивно,ненаситната паст на Русия няма да спре със Сирия.После ще започне да поглъща и Европа,къс по къс,докато налапа и такива...,като тебе.

141

Анонимен

преди 7 години

Путин е абсолютен психопат и някой трябва да го спре.Пълни санкции срещу Русия,изключването ѝ от световната ,финансова система SWIFT,докато не върне Крим и не се изтегли от Източна Украйна и Сирия!Докато все още не е съвсем късно.

140

Анонимен

преди 7 години

Ах,как Путин се уплаши само ,на смешните закани на ЕС?!

139

Mikert

преди 7 години

Изчезнете Соросоидски статии... Да се махат американците от Сирия, че обърнаха арабския свят с краката нагоре!!!!

138

Анонимен

преди 7 години

Въпрос към ЕС за 20 000 000 000 000 $, отрийте единствената разлика между бомбите в Източно Алепо и Мосул?Отговор: Цените на едните са в рубли, а другите в тоалетна хартия!

137

Анонимен

преди 7 години

Pedograph

136

demograph

преди 7 години

Скъпо ще платят гражданите на Европа и Западът за за безгръбначието на лидерите си. Тази декларация е поредното приклякане пред надсмиващият им се Путин. Ще има и следващо. После ще започне поглъщането на Европа страна по страна. Методът на Сталин -"саламените резенчета"- се прилага ефективноот Путин. Грузия, Молдова, Крим, Украйна, Сирия, Унгария, Словакия, Чехия, Сърбия, България, Латвия, Бракзит,...Вкусни резенчета.П. *** се трудят неуморно да хранят мечката.Мечка с резенчета не се наяжда.

135

Анонимен

преди 7 години

Гледам от няколко дни някакъв мини сериал за ВСВ "band of broters". И започнах да разбирам защо оцелелите са се опитали това нещо никога повече да не се повтори Уви тези хора вече не са сред живите или най-малкото не управляват света.

134

Анонимен

преди 7 години

От всички диктатори на Путин се падат най-много войни за всички времена.

133

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "Путин едва ли ще дочака" Обонго със сигурност няма да ги дочака.А това може да му осигури комфортна килия или въже ! Само в Сирия 500 000 убити по НЕГОВА И на подчинените МУ вина (войната е дело на ЦРУ 100%).

132

Стамат

преди 7 години

Точно така - само санкции! ;-)

131

Анонимен

преди 7 години

Путин едва ли ще дочака края на войните които е започнал.

130

Анонимен

преди 7 години

Мусул Войсковото струпванеhttps://youtube/watch?v=BcYxVjQSCMYИ атака на джихадист liveleak/view?i=073_1476705673ЕС духай суппата пиддори : на 1 хретин с 4 жени и 28 ! деца плащат ПОМОЩИ от 30 600 евра на МЕСЕЦ !!! на 1000 души данъците !!!

129

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX - арабската пролет и много по кърваво , въпреки че нима в Югославия не се клаха християни и християни ,а днес в Украйна православни и православни.Във всичките тези събития има един общ, постоянен участник и вдъхновител - кой е той? Ако кажеш , че това е Ама река няма да сбъркаш....Но кой му дава право ?

128

Влади-Мир

преди 7 години

Северния флот е излезнал, подводниците са в океана, искандерите са в Калининград, РВСН е в готовност, 15 000 стратегически и тактически ядрени бойни заряди.....Живите ще завиждат на мъртвите!!!

127

Путин

преди 7 години

Не е ли ако искам ще да спра?

126

Анонимен

преди 7 години

Съветски, я покажи как можеш да пишеш и да си отговаряш сам, бате можеш ли?