73

Ала_Бала

преди 7 години

Всичико започна с глупавата идея за задължителното гласуване, после с "квадратчето" решиха малко да я намалят, но една глупост не може да заличи с друга. Какво да измислят глупави хора, глупост след глупост....Краят идва, най-голямата глупост е номинацията на Ц. Цачева за президент. Неподготвена, ограничена и дори с неподходяща външност. Даже отявлени и облагодетелствани от властта гербери не я харесват!

72

убедете се сами

преди 7 години

Найден Зеленогорски е назначил за свой сътрудник в Парламента дъщерята на кмета на Плевен Георг Спартански - Цвета Георг Спартанска. Вижте в сайта на Парламента. Въпросната е на около 25 години и не се знае дали е работила нещо. Ако Зеленогорски не успее отново да се намърда в Парламента, най-вероятно Спартански ще му върне жеста като го назначи за зам. кмет, тъй като Зеленогорски е негоден за нищо. Оплели са се като свински черва.

71

Дядо йоцо

преди 7 години

Бойко, тия твоите *** не смеят да ти кажат, че ти остават двадесет дни.

70

Анонимен

преди 7 години

Пътници са.Не остана много време да си играят театъра.Леля Цеца ще бъде след пищова и петното.

69

Ala_Bala

преди 7 години

За голямо съжаление тази сутрин Радан Кънев се оказа прав. За тези хора можеш да се изкажеш само по този начин. Грубо, цинично но е голата истина!

68

ЦецаВеличковичНинова

преди 7 години

Бойко специален поздрав за теб и ГЕРБ с парчето на Дженифър Лопес - AIN`T YOUR MAMA (няма да ти бъда майка). Предлагам всички активни майки да се съберем пред НДК в нощта на изборите и да изпеем и потанцуваме на това парче ЗАЕДНО!!!

67

Идеалисти?

преди 7 години

Айде бе, аз пък си мислех, че политическите титани- деформатори и каракачанки ще пуснат доброволно кокала. И то след като може повече никога да не го видят!

66

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До ГЕРБНа втори тур ако се класира Цеца Майката,сигурно Винкела,Варадерото и Каракачана-македонец и още два...файтона хора с тях ще я...подкрепят.Толкоз им е електората,който остана да им слуша...указанията.Виж...рИфформаторите са друго нещо,те имат три файтона хора с тях,но конете им са...куци и файтоните нещо не слабо...мърдат.

65

до 74 ГЕРБ

преди 7 години

Дрогата не прощава. Здравословното ви състояние е в криза. Идете веднага на лекар гинеколог за контролен преглед.

64

Анонимен

преди 7 години

Помириха се в името на ограбването на БГ. Ако има още балъци да гласуват за ГЕРБ, ПАТРИОТИ, РБ, ит. Н..

63

Анонимен

преди 7 години

Българа-ците са мега откачено племе! Удивително изцентрени са!

62

ГЕРБ

преди 7 години

Червени каскети, само с един единствен ход Борисов ви отне и теоретичният шанс да спечелите нещо в тези избори. Сега хем вашият вечен коалиционен партньор ДПС остана с пръст в устата хем РБ и ПФ ще подкрепят г-жа Цачева на втори тур.

61

Анонимен

преди 7 години

Роско защо не сезира конституцията за квадрачето не подкрепям никого ?

60

Емо Велев

преди 7 години

Бойко не бил Буда, а бил КОКАЛА. Ей много сладък тоя какъл бе, как пък малко не се засрамихте. Никаква файда от това управление, обаче винаги готови да се разберат за кьософрата!

59

Деформатор

преди 7 години

Найден Зеленогорски от село Садовец, Долно Дъбнишко. Предал всички избиратели и партии, през които е преминал. За личната си изгода и майка си ще предаде. Лицемерие, подлост и некадърност. Съсипа и унищожи Плевен и го превърна в руини, прогони десетки хиляди от града. Без никакви качества, с неистова жажда да е във властта на всяка цена, независимо с кой. Днес е с ГЕРБ, утре е против ГЕРБ, днес е с БСП, утре е против БСП, днес е с ДПС, утре е против ДПС, днес е с ПФ, утре е против ПФ. Отврат!

58

Наследница на Ванга

преди 7 години

"зимата след четвърт век , един избират друг слагат, един гласят друг идва, жената е въглена, много мръсотии, много предатели , ке се пукат" ,,цветето ке увехне, тиквите ке се изпарят, ухото ще е зад решетки'' КА3АХ !

57

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Каквото и да го...подпират Тиквуний...Велики,дните му са преброени като премиер на най...бедната държава в ЕС.Царят е...гол,царят е...гол;провикнало се едно хлапе в една известна...приказка,при преминаване на царската процесия.Всички се смълчали и след това в купом заповтаряли очевидната истина и взели да се...смеят.Ами този ден,6-ти ноември наближава,когато народът ще види че...цар Тиквуний е наистина...гол.Къде ще се крие от присмеха на народа,не знам.

56

naco

преди 7 години

ВРЕМЕ е,ВРЕМЕ е,ВРЕМЕ е ДРУГАРЯТ Борисов да ИЗЛЕЗЕ от НЕЛЕГАЛНОСТ!!! Разкрит Сте ДРУГАРЮ Борисов!!! ВЪРВЕТЕ си!!! ПРЕЧИТЕ на България!!! НАРОДЕ???? СЪБУДИ се НАРОДЕ!!!

55

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

След пушилката мир,любов и порно в коалицията!!!!!!!!!!Ох кеф и радости а за народеца ГАДОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Професор

преди 7 години

Само така Бойко! Мачкай комунистите!