182

USA

преди 7 години

Северна Корея # 2

181

Анонимен

преди 7 години

Кагебеецът Путин само това си знае-укази,ултиматоми,заповеди,демокрацията изобщо не му е позната.За непослушните-смърт,"случайна" в повечето случаи.Немцов,Политковская.....

180

Анонимен

преди 7 години

До extremistПо-полека,България е преживяла досега от 7 век,въпреки такива,като тебе,турците, руснаците и сърбите.

179

Анонимен

преди 7 години

До extremistПари няма,руснаците да си ядат петрола,житото,рибата,хайвера....суровините.То и през Втората световна война,ако не бяха американските банки и петрол,руснаците нямаше да отбележат победа.

178

Анонимен

преди 7 години

До extremistКак,като повикаш руснаците ли?Няма да дайдат.

177

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо 232 Слушай,не се излагай повече,суровини не се ядат,а покритието е върху пари,които руснаците искат от запада.Като спрат да им ги купуват твоите братушки ще се наложи да ядат петрол,дървесина,жито,риба-може и хайвер...:)

176

До 232

преди 7 години

Защо Москва не изглежда като Ню Йорк ? Лос Анджелис ? Лас Вегас ? Чикаго ? Отивайте да живеете в Русия и ни отървете от присъствието си фили :)

175

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 229Слушай, не ставай смешен и не се излагай пред хората! Руснаците ако нямат пари, кой да има бе? И ти говоря за ИСТИНСКИ ПАРИ, а не зелена тоалетна хартийка! Която не струва и боите с които е нарисувана! ДОКАТО ЗАД ВСИЧКИ ПАРИ НА РУСНАЦИТЕ ИМА ПОКРИТИЕ, ПРИРОДНИ БОГАТСТВА И ИСТИНСКА ПРОМИШЛЕНОСТ! А не фиктивни финансови "операции" с акции и петролни сделки! Краварската икономика е ПЪЛЕН ФАЛШ, състои се на 80% (ОФИЦИАЛНИ ДАННИ!!!) от (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!) ФИНАНСОВИ ОПЕРАЦИИ!!!!!! Смях!

174

Анонимен

преди 7 години

До Върбанов227Само не мога да разбера откъде дойте тази "мода" всеки да ходи някъде другаде за постоянно да живее? Родил си се на едно място, полягаш усилия ти и хората около тебе и си правите живота хубав и смислен! Защо трябва да забравиш род и родина и да се запилееш на майната си? Откъде иде това "убеждение", че там където не си ти е по-хубаво!? НИЩО ПОДОБНО!!! *** като турист, разгледай, научи нещо ново, НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА СИ ПРЕСЕЛЕНЕЦ?Не говоря за бягащите от войни, НО КОЙ СЕГА ГИ ПАЛИ?

173

Анонимен

преди 7 години

Ко стана ши стри ли турски поток или и за там няма пари?То не беше северен ,па после южен ,па после турски,абе потоци да искат руснаците.Когато няма пари на преден план излизат национализмът,популизмът и параноята.Колко още ще изкара мъника ,малкия последният му коз е да започне война.Русия е във пълна изолация и ще нападне някого

172

Върбанов

преди 7 години

В заключение ще кажа, че Русия е интересна страна и бих я посетил пак, но да живея за постоянно там не бих си и помислил.

171

kREMLIN-KA

преди 7 години

Ексклузивно Чехлю е излезнал гол по розови пантофи на покрива на чехлюзидентството ,а три линейки и 2 пожарни са спрели долу защото е получил емоционален и шоков удар по чипа в главата си и сега седи гол и *** на покрива и псува на майка по някакъв маленкий шут и запенявен крещи да му предоставят ядрени кодове иначе щял да скача долу и яде л-на.Добре че не пoискал заличаване на САЩ.

170

Анонимен

преди 7 години

На Русия не й трябва падащ метеорит , а падащ астероид с диаметър 20км. :)

169

Върбанов

преди 7 години

Не твърдя че съм разбрал всичко за един месец, но добих някакви впечатления. А колкото до театъра , културния живот и ястията, то тези неща ги има и в западните общества не мислиш ли?

168

дО Върбанов

преди 7 години

Върбанов как успя за един месец да разбереш руската душа на младежите в Русия ? И сега дори да е тъй както казваш ,че руска младеж "пламти" по западните и американски цености ,то след 10 години ще са улегнали и ще пламтят по руската култура .Май нищо не си разбрал от Русия . Водка ,пелмени ,борщ ,театър ,балет ,ПАТРИТИЗЪМ ...ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ ЗАГУБИ В Русия ,Върбанов !)

167

Върбанов

преди 7 години

До 219Когато се откажеш и от краварския софтуер и краварските компютри които ползваш и минеш на изцяло руски такива ще те призная.

166

Върбанов

преди 7 години

До 217Кой ти говори за ценности , става въпрос за бит и култура, а именно рап, трева, кока кола, заведения за бързо хранене, консуматорско общество и т.н, Единствената руска черта която няма да се загуби е шмъркането на водка, тази традиция ще се запази и занапред. А ти вземи и *** там да видиш кое как е пък тогава ми говори за контакти

165

Анонимен

преди 7 години

,,Демократите,, хептен истерясаха .

164

Анонимен

преди 7 години

До ВърбановИ аз като бях млаТ гледах краварски филми и се връзвах на глупостите, че те са "добрите". Това е ключа - когато си млад си *** и не разбираш нищо. Младите са податливи на промивки на мозъка яко. Днес и да ме караш - американско и с пръчка не бутам... ***...

163

Анонимен

преди 7 години

До Върбанов Върбааанов ? Върбааанов?Извади краката от контакта ,Върбааанов!Умрели младите руснаци за ,,европейските ценности ,,Върбааанов.